Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

APSA, dziewczyny, zajrzyjcie na bazarek rosi, takie lotto, cała wygrana może dla wytypowanego staruszka w bdt przypaść:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250900-***-Lotto-z-Plusem-***-na-karm%C4%99-i-leczenie-staruszk%C3%B3w-w-BDT-***-do-22-lutego[/url]

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i849.photobucket.com/albums/ab51/Punia2/PSice/Morgan/PICT7821.jpg[/url]
zanim przewinełam niżej, myslalam, ze to Morgano się tak skudłacił :evil_lol:

Posted

[quote name='APSA']Pr
Specjalnie dla Ciebie: Morgan długowłosy :D
[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/6400x4800q90/841/odh1.jpg[/IMG][/QUOTE]

wymiekłam
bu ha ha :evil_lol:

Posted

jejku..:( wiem ze psy ktore maja luzny przelyk karmi sie na siedzaco, a jak jest u niego? co znaczy ' nie dziala ' ?
jesli sa pelne info na ten temat, to mnie tam odeslij.. bo nie wiem gdzie...:oops:

Posted

to można zrobić taki specjalny fotelik z drewna, z drzwiczkiem. Pies wejdzie, usiądzie i łapy na stolik. na stoliku jedzenie, po zjedzeniu czeka ile trzeba i otworzyć mu. widziałam takie rzeczy na youtube, w usa. . .

• 2 weeks later...
Posted

[QUOTE=APSA;21912586
Morgan dba, żeby nie było z nim nudno. Ledwo skończył leczenie łokcia, to sobie popsuł oczko :roll: Tzn. roztarł skórę wokół, aż się opuchlizna zrobiła. Od dziś ma smarowane maścią z antybiotykiem.
oj Morganek, Morganek

Posted

spróbuję pogadać z kolegą, czy nie dałoby się zrobić taki składany , żeby po karmieniu można było schować . .podaj wymiary, a ja zrobię projekt (wezmę jakieś zdjęcie z netu) i mu pokażę, poda cenę i wtedy pomyślimy...

Posted

APSA napisał(a):

Po zastanowieniu za krzesełko podziękujemy. Mamy już opracowany system karmienia, który działa i do którego już się wszyscy przyzwyczaili - w szczególności sam Pan Pies już świetnie wie, kiedy i dokąd się kierować na posiłek i jak się potem ustawić.
Także bardzo dziękuję za gotowość pomocy, ale tym razem nie skorzystamy :) (a mam nadzieję, że "inny taki raz" już się nie trafi).

ok, jakby był kolejny psiak z takim problemem-wiesz do kogo sie odezwać:)
ciesze sie , ze system karmienia opracowany. :)

Posted

APSA napisał(a):
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia liczby [FONT=Georgia]Π[/FONT]! :lol:

Mniej więcej za pi dni minie rok, jak Morgan opuścił schronisko! :crazyeye:
Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :)
Chyba powinnam mu z tej okazji naszykować tort papkowy ;)

podany koniecznie na wysokości ;)
Jego Wysokości Morgana ;)

Posted

APSA napisał(a):

...Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :)

Cuda panie, no cuda prawdziwe ;)
Dziękuję APSA za ten cud!
:loveu:
A pyszne torciszcze się należy Tobie, nie tylko Morgankowi :)

Posted

APSA napisał(a):

Mniej więcej za pi dni minie rok, jak Morgan opuścił schronisko! :crazyeye:
Kto by pomyślał? Pies, który wg opiekuna miał nie przeżyć poprzedniej zimy, który od 10 miesięcy żyje ze wskazaniem do eutanazji i który konsekwentnie tej eutanazji unika :)

nie chce mi sie wierzyć! już rok???

boszsz, jak tak dalej pójdzie, to niedługo przejdę na emeryturę!

Posted

Apsa, przykro mi! jestem zaskoczona i zasmucona...
niby było wiadomo, że morgan wygrał ten czas w totka, niby wiadmo, że organizm wyniszczony może odmówic posłuszeństwa, ale jednak - jestem zaskoczona. i tak sobie myślę, że dlatego, że nie następował widoczny zjazd formy, tylko po prostu umarł.
i jeszcze tak sobie myślę, ze to dobrze, bo organizm po prostu wyłączył się, nie zafundował morganowi męczących dni cierpienia.

żegnaj morganie :-(

Posted

przykro mi Asiu :glaszcze:
trzymaj się

Morgan był uroczy!
fajnei, że można było o nim czytać
ba, fajnie, że można go było poznac :)
tylko jakiś taki mały ;)