anetek100 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 co Ty mówisz???? już?? ja byłam pewna, że on w nowym miejscu będzie zestresowany o matulo, że jakiś problem a tu proszę Pan na włościach:) jacie ale się cieszę:):):):) chętnie ogłoszę jak będą foteczki jegomościa hehehehehehe Quote
Isadora7 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='anetek100']co Ty mówisz???? już?? ja byłam pewna, że on w nowym miejscu będzie zestresowany o matulo, że jakiś problem a tu proszę Pan na włościach:) jacie ale się cieszę:):):):) chętnie ogłoszę jak będą foteczki jegomościa hehehehehehe[/QUOTE] Będa będą, myslę ze dzisiaj nawet pierwsze. Może w sobote pojadę osobiście poznać kawalera. Quote
tanitka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) On mnie dziś jeszcze bardziej chwycił za serce. Powitał mnie w hotelu merdając ogonkiem i przytulając się do mnie. Podróz samochodem spędził rewelacyjnie nawet siedząc mi na kolanach. Jest super kochanym i miłym jamnikiem. Jest do tego piękny! :) Uploaded with ImageShack.us Edited April 17, 2013 by tanitka Quote
anetek100 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 on nie piękny, a cudny:):):):):) dziękuję Wam Kochani za wszystko:(:( Quote
Isadora7 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 chcę mu zrobic badania jakieś takie ogólne i serduchowe. Quote
anetek100 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 on podobno brał 1/4 tabletki euthyrox bez badania tarczycy, potem chyba przestał brac Quote
tanitka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 po całodziennej wyprawie na opolszczynę, zaglądam. Isadoro jak nasz kawaler się miewa? Quote
Isadora7 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 tanitka napisał(a):po całodziennej wyprawie na opolszczynę, zaglądam. Isadoro jak nasz kawaler się miewa? okupuje jeden fotel czekam na foty, jest bardzo grzeczny, ale podobno ustawił całe towarzycho. Nawet masakrycznie nieznośnego beagla. Quote
yunona Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zaglądam do Pako, widzę, że wszystko w porządeczku ;) :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Cześć mam nowych kumpli i jednego beagla którego wychowuję. Nie spotkaliście gdzieś takich człowieków co chcieliby takiego sympatycznego jamniora jak ja? Quote
keakea Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Oj Pakosław, żeby to u nas więcej ciaćków, znaczy sałaty było... :( Quote
Isadora7 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 keakea napisał(a):Oj Pakosław, żeby to u nas więcej ciaćków, znaczy sałaty było... :( a propo sałaty Pako w poniedzialek idzie do dr Garncarza, w oczku ma cos co wygląda jakby zaczynające sie bielmo. W najbliższych dniach będzie miał zrobione badania w tym tarczyca. Niestety wbrew krążącym legendom i wieściom pt "jedna pani drugiej pani..." nie udalo nam się uzyskać adresu "wszędzie również w Warszawie" gdzie badania marfo kosztują 10 zł, zatem koszt będzie większy niż 10 zeta :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Pako jest zdecydowanie samcem alfa. Ustawia spojrzeniem psy w hoteliku. Ma posłuch. Monika po obcieciu mu 3 pazurków zrezygnowala z dalszych chwilowo, czekamy kiedy książe wyrazi zgodę. W poniedziałek jak wspomniałam Pako jedzie do dr Garncarza. Musze ogarnąc rachunki ale czekam jutro mam spotkanie z ksiegową. No i zabrać się za bazarki i działalność żebraczą na rzecz m.in. Pako. Quote
Isadora7 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Po diagnozie dr Garncarza napiszę tekst do ogloszeń A teraz .... BŁĘKITNA LAGUNA - PAKO Quote
magenka1 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 oglądam fotki Pako i jego opis to tak jak by inny psiak niż w schronisku , mam nadzieje,że z tymi oczkami to nic poważnego Quote
Isadora7 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='magenka1']oglądam fotki Pako i jego opis to tak jak by inny psiak niż w schronisku , mam nadzieje,że z tymi oczkami to nic poważnego Pewnie tanitka podmieniła jak wiozła Quote
magenka1 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 heheh rozważałam to też :) a tak serio cieszę się bardzo,że dałyście chłopakowi szanse i zabrałyście go ze schronu Quote
tanitka Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 na jasne, że podmieniłam, zawsze tak robię :) Quote
yunona Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cudownie Pakusiek w kocyczkach niebieściutkich wyglądusia. :diabloti: Isadorko i taniteczko jamniś wspanialutki i piękniusi :p Quote
anetek100 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 tanitka napisał(a):na jasne, że podmieniłam, zawsze tak robię :) pewnie w lesie przywiązany siedzi ;P;P a tu jakiś inny:) nie ten:):):) Quote
Isadora7 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) [quote name='anetek100']pewnie w lesie przywiązany siedzi ;P;P a tu jakiś inny:) nie ten:):):) Może by ten las przeczesać :) [quote name='yunona']Cudownie Pakusiek w kocyczkach niebieściutkich wyglądusia. Isadorko i taniteczko jamniś wspanialutki i piękniusi Wiesz taki swetaśny w tym kolorze jest i taki aniołek w niebie. Edited April 21, 2013 by Isadora7 Quote
Recommended Posts