Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co Ty mówisz???? już?? ja byłam pewna, że on w nowym miejscu będzie zestresowany o matulo, że jakiś problem a tu proszę Pan na włościach:) jacie ale się cieszę:):):):) chętnie ogłoszę jak będą foteczki jegomościa hehehehehehe

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetek100']co Ty mówisz???? już?? ja byłam pewna, że on w nowym miejscu będzie zestresowany o matulo, że jakiś problem a tu proszę Pan na włościach:) jacie ale się cieszę:):):):) chętnie ogłoszę jak będą foteczki jegomościa hehehehehehe[/QUOTE]

Będa będą, myslę ze dzisiaj nawet pierwsze. Może w sobote pojadę osobiście poznać kawalera.

Posted (edited)

On mnie dziś jeszcze bardziej chwycił za serce. Powitał mnie w hotelu merdając ogonkiem i przytulając się do mnie. Podróz samochodem spędził rewelacyjnie nawet siedząc mi na kolanach. Jest super kochanym i miłym jamnikiem. Jest do tego piękny! :)

Uploaded with ImageShack.us

Edited by tanitka
Posted

tanitka napisał(a):
po całodziennej wyprawie na opolszczynę, zaglądam. Isadoro jak nasz kawaler się miewa?

okupuje jeden fotel czekam na foty, jest bardzo grzeczny, ale podobno ustawił całe towarzycho. Nawet masakrycznie nieznośnego beagla.

Posted

keakea napisał(a):
Oj Pakosław, żeby to u nas więcej ciaćków, znaczy sałaty było... :(

a propo sałaty

Pako w poniedzialek idzie do dr Garncarza, w oczku ma cos co wygląda jakby zaczynające sie bielmo. W najbliższych dniach będzie miał zrobione badania w tym tarczyca. Niestety wbrew krążącym legendom i wieściom pt "jedna pani drugiej pani..." nie udalo nam się uzyskać adresu "wszędzie również w Warszawie" gdzie badania marfo kosztują 10 zł, zatem koszt będzie większy niż 10 zeta :evil_lol:

Posted

Pako jest zdecydowanie samcem alfa. Ustawia spojrzeniem psy w hoteliku. Ma posłuch. Monika po obcieciu mu 3 pazurków zrezygnowala z dalszych chwilowo, czekamy kiedy książe wyrazi zgodę. W poniedziałek jak wspomniałam Pako jedzie do dr Garncarza. Musze ogarnąc rachunki ale czekam jutro mam spotkanie z ksiegową. No i zabrać się za bazarki i działalność żebraczą na rzecz m.in. Pako.

Posted

[quote name='magenka1']oglądam fotki Pako i jego opis to tak jak by inny psiak niż w schronisku , mam nadzieje,że z tymi oczkami to nic poważnego

Pewnie tanitka podmieniła jak wiozła

Posted (edited)

[quote name='anetek100']pewnie w lesie przywiązany siedzi ;P;P a tu jakiś inny:) nie ten:):):)

Może by ten las przeczesać :)

[quote name='yunona']Cudownie Pakusiek w kocyczkach niebieściutkich wyglądusia. Isadorko i taniteczko jamniś wspanialutki i piękniusi

Wiesz taki swetaśny w tym kolorze jest i taki aniołek w niebie.

Edited by Isadora7