beta ata Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 "ODBIJAĆ sobie za koszty utrzymania"... Dobre! Jesli chciałaś mnie rozbawić, to prawie by ci sie udało, gdybym nie była dziś półprzytomna z powodu mojego samopoczucia wynikającego z ostrej i przewlekłej zarazem choroby, z którą walczę i z powodu spedzenia całego wczorajszego dnia "na nogach", bo musialam zająć sie chorym ojcem, zawieźć na kastrację dwa tymczasy, poczekac na nie, przywieźć itp... W międzyczasie wykupiłam swoje recepty za ok 850 zł (tak, tak), kupiłam karme i akcesoria dla tymczasów za ok. 80 zł i zatankowałam za 100 zł, żeby wrócić do domu, bo mieszkam ok. 20 km od miasta... Każdy wydany do adopcji tymczas jest dla mnie ogromną satysfakcją, ale na boga, nie mogę sobie pozwolić na to, by sobie nie ODBIJAĆ kosztów obroży, szelek, smyczy i paliwa na dowiezienie psiaków do ds. Fajnie, że zgłaszasz sie do pomocy Agacie! Ona tam wszystko robi sama i bardzo jej sie przyda twoja pomoc! Quote
tanitka Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Agata chce Ci wysłać obroże, czy adres z przelewu jest właściwym do przesyłki pocztowej? Quote
Agata69 Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='tanitka']Agata chce Ci wysłać obroże, czy adres z przelewu jest właściwym do przesyłki pocztowej?[/QUOTE] Nie pamiętam jaki tam jest adres, to wysle ci na pw. Dziękuje ci bardzo. Ajsza uciekła z ds. . W schronisku jest labrador, spaniel, owczarek niemiecki. Nie pokazywane, zamkniete w pawilonie, z etykietkami. Koniecznie musze je pokazać swiatu..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Ajsza...ajjj , czemu te psy w typie północniaków takie głupie z tymi ucieczkami... Quote
Agata69 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ajsza...ajjj , czemu te psy w typie północniaków takie głupie z tymi ucieczkami...[/QUOTE] No właśnie. Dlatego ich tyle w schroniskach. Ludzie zrobili im krzywde sprowadzając tutaj i rozmnażając.. Quote
Agata69 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Na szczęście wróciła... Uff. Adopcje, potrzebne adopcje.... Quote
Agata69 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='tanitka']Agata, adres, adres .... :)[/QUOTE] Na nadarzam zaladawac taczki... Juz wysylam... Quote
magdyska25 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 co do wątków i pomocy- jest wątek baloniarek, czyli osób, które biorą psiaki na bdt - może tam szukać pomocy? Tylko czy ktoś może zlokalizować wątek? edit: jest skapeta im. Talcott: http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page88 i kundelkowa skarbonka (obecnie pusta)- otrzymałam od niej wsparcie dla Zuzi na karmę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page233 Quote
Agata69 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Moja tymczasowiczka Mordeczka wyadoptowana i to bardzo dobrze. warto było czekać. Uploaded with ImageShack.us Odezwał sie też dom Maxa, jest wszystko dobrze a Max szczęśliwy. Quote
Agata69 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 To 11 pies wyadoptowany w ciągu 2 miesięcy i 2 tygodni. 3 psy są na dt. Nie jest źle, chociaż to kropla w morzu potrzeb. Dziękuje tym osobom, które są ze mna na tym wątku. Quote
tanitka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Hooo, Hoooo co za wynik! Wielką paczkę dla Ciebie szykuję, bo przy takim przerobie to musisz nastarczyć ;) Quote
Agata69 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='tanitka']Hooo, Hoooo co za wynik! Wielką paczkę dla Ciebie szykuję, bo przy takim przerobie to musisz nastarczyć ;)[/QUOTE] Super, napewno się przyda. No i z Mordziakiem poszła nastepna obróżka, ale nie miałam serca jej ściągać z szyjki. mała ma towarzystwoo 2 kotek i kota. I bardzo zakochanych w niej ludzi. Quote
Agata69 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 A to bączki, czyli dzieciaki na dt. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 I Zuzia po fryzjerze, takze w dt. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
magdyska25 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 łał! to Zuzia! aż trudno uwierzyć. Bardzo dobrze, że znalazłaś jej dt. a 11 wyadoptowanych psów w takim czasie? Rewelka! Quote
Agata69 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Dziewczyny, wiem , że nas mało ale bardzo prosze o mobilizacje. Mamy pilną sprawe, staruszek trafił do schroniska i po kwarantannie czeka go morbital. Załozyłam mu osobny watek, bo tu zginie. Powysyłajcie watek do znajomych, bardzo prosze. http://www.dogomania.pl/forum/threads/244587-B%C5%82agamy-o-pomoc-dla-staruszka-Murzyna-mamy-tylko-par%C4%99-dni Quote
KingaMizak Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Witam! Maluszek jest piękny. Pewnie szybko komuś skradnie serducho :) Quote
KingaMizak Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Zuzia jest nie do poznania. Po pod płaszczem włosów skrywał się piękny pies. Quote
Agata69 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 W sobote wychodzą w gazecie toruńskiej 4 psiaki - majlo, Grasia, Zuzia czarna i Ruda. Najwiecej telefonów jest własnie. z tych Nowości. W sobote będzie tez wielkie fotografowanie. Tyle nieszczęsników czeka na swoją szanse.... Quote
Agata69 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Mamy cud!!!!! Murzynek już poza schroniskiem, czeka na transport do Ds. Brawo Kinga! Quote
Recommended Posts