Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"ODBIJAĆ sobie za koszty utrzymania"... Dobre! Jesli chciałaś mnie rozbawić, to prawie by ci sie udało, gdybym nie była dziś półprzytomna z powodu mojego samopoczucia wynikającego z ostrej i przewlekłej zarazem choroby, z którą walczę i z powodu spedzenia całego wczorajszego dnia "na nogach", bo musialam zająć sie chorym ojcem, zawieźć na kastrację dwa tymczasy, poczekac na nie, przywieźć itp... W międzyczasie wykupiłam swoje recepty za ok 850 zł (tak, tak), kupiłam karme i akcesoria dla tymczasów za ok. 80 zł i zatankowałam za 100 zł, żeby wrócić do domu, bo mieszkam ok. 20 km od miasta... Każdy wydany do adopcji tymczas jest dla mnie ogromną satysfakcją, ale na boga, nie mogę sobie pozwolić na to, by sobie nie ODBIJAĆ kosztów obroży, szelek, smyczy i paliwa na dowiezienie psiaków do ds.
Fajnie, że zgłaszasz sie do pomocy Agacie! Ona tam wszystko robi sama i bardzo jej sie przyda twoja pomoc!

Posted

[quote name='tanitka']Agata chce Ci wysłać obroże, czy adres z przelewu jest właściwym do przesyłki pocztowej?[/QUOTE]

Nie pamiętam jaki tam jest adres, to wysle ci na pw. Dziękuje ci bardzo.

Ajsza uciekła z ds. .
W schronisku jest labrador, spaniel, owczarek niemiecki. Nie pokazywane, zamkniete w pawilonie, z etykietkami. Koniecznie musze je pokazać swiatu.....

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ajsza...ajjj , czemu te psy w typie północniaków takie głupie z tymi ucieczkami...[/QUOTE]

No właśnie. Dlatego ich tyle w schroniskach. Ludzie zrobili im krzywde sprowadzając tutaj i rozmnażając..

Posted

co do wątków i pomocy- jest wątek baloniarek, czyli osób, które biorą psiaki na bdt - może tam szukać pomocy? Tylko czy ktoś może zlokalizować wątek?

edit: jest skapeta im. Talcott:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page88

i kundelkowa skarbonka (obecnie pusta)- otrzymałam od niej wsparcie dla Zuzi na karmę:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page233

Posted

To 11 pies wyadoptowany w ciągu 2 miesięcy i 2 tygodni. 3 psy są na dt. Nie jest źle, chociaż to kropla w morzu potrzeb.

Dziękuje tym osobom, które są ze mna na tym wątku.

Posted

[quote name='tanitka']Hooo, Hoooo co za wynik! Wielką paczkę dla Ciebie szykuję, bo przy takim przerobie to musisz nastarczyć ;)[/QUOTE]

Super, napewno się przyda. No i z Mordziakiem poszła nastepna obróżka, ale nie miałam serca jej ściągać z szyjki. mała ma towarzystwoo 2 kotek i kota. I bardzo zakochanych w niej ludzi.

Posted

W sobote wychodzą w gazecie toruńskiej 4 psiaki - majlo, Grasia, Zuzia czarna i Ruda. Najwiecej telefonów jest własnie. z tych Nowości. W sobote będzie tez wielkie fotografowanie. Tyle nieszczęsników czeka na swoją szanse....