Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ma tylko 1,5 roku góra 2 lata

jest cudna i z wyglądu i z charakteru

ale ......... no własnie - przeciez w życiu ani psów ani ludzi

nie moze byc za pięknie czyli musi byc jakieś ale :mad:

w jej przypadku to ale to samochód który przetrącił jej miednicę i nawet sie nie zatrzymał , ale to bezdomność no bo kto by szukał nawet swojego psa jak ten miał wypadek ?

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlejka trafiła do Rzeszowskiego schroniska po wypadku samochodowym , na początku martwilismy się ,że sunia nie będzie mogła chodzic ale z czasem wszystko powoli się unormowało obecnie Marlejka chodzi juz bardzo ładnie i nawet próbuje biegać ale na to jest zdecydowanie za wcześnie bo tylne łapki jeszcze są słabe .

To przekochana i urocza suczka która ma w sobie to COŚ co trudno jest okreslic a co przyciąga do niej nie tylko ludzi ale i wszystkie psy duże i małe

schroniskowe maluszki zrobiły sobie z niej matke zastępcza a ona je uwielbia lizać i przytulać

Posted

Sliczna sunia i ma wygląd trochę jak mix niufka. Jakiej ona jest wielkości bo na zdjęciach to trudno ocenić?

Czy mogę wkleić link do wątku (z dogo lub do allegro) na portal nowofundlanda?

Posted

a w ten "sposób" Marlejiii śnia się jedne z koloroowszych snów:oops:

czy wyobrażacie sobie jak taki Misio wpadł by do wyrka ???? :loveu: ... uch :loveu:

Marleja to Cudo nad Cudami ...... jedna wielka Przytulanka... tak noskiem trąca... tak łapka zaczepia... tak pychola wcibia.... :loveu:.... by tylko mieć Człowieka dla siebie... by poczuc ze jest ... Urocza Bestyja :loveu:
:bluepaw:

Posted

[quote name='niufa']

Sliczna sunia i ma wygląd trochę jak mix niufka. Jakiej ona jest wielkości bo na zdjęciach to trudno ocenić?

Czy mogę wkleić link do wątku (z dogo lub do allegro) na portal nowofundlanda?

jasne , że tak :lol: niech jak najwiecej ludzi ja zobaczy !

a co do wielkości to Marlejka jest dośc dużym pieskiem wązy tak ponad 30 kg i jest tylko niewiele mniejsza od mojego goldenka ;)

Posted

ewatr napisał(a):
jasne , że tak :lol: niech jak najwiecej ludzi ja zobaczy !

OK. W takim razie zamieszczę link w dziale pomocy.

ewatr napisał(a):

a co do wielkości to Marlejka jest dośc dużym pieskiem wązy tak ponad 30 kg i jest tylko niewiele mniejsza od mojego goldenka ;)

Jak na dorosłego niufka (rozmiar suni niufka "niezbyt duży" to ponad 50 kg.:evil_lol: ) to taki mini piesek. :cool3: Ale i tak jest śliczna.

Posted

niufa napisał(a):

Jak na dorosłego niufka (rozmiar suni niufka "niezbyt duży" to ponad 50 kg.:evil_lol: ) to taki mini piesek.

50 kg :hmmmm: niezbyt duży ? no tak każdy mierzy do swojego ;)

czyli wychodzi na to , że Marlejka to skrzacik niufkowy :evil_lol:

Posted

[quote name='matinestka']acha...... a czy wiecie Kochani ze nasza Marlejaaa to Mistrzyni jogi ??????? :siara:

i co Wy na to ha???? :loveu:
:bluepaw:

i ten pies jest po wypadku ???:diabloti:

akrobatka jedna- oj Marlejka a ja tu tłumaczę , że ty powinnaś uważać

i powoli chodzic a tu takie wygibasy :evil_lol: