ewatr Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Marlejkę odwiedziło juz na allegro 250 osób ale nadal cisza :oops: Quote
madzia828 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jaka ona sliczna:loveu: domku gdzie jesteś? Quote
matinestka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 hej TY ..... to dla Ciebie tak się uśmiecham!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Niufka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Oczy na jednym ze zdjęć ma jak moja sunia, łapki łaciate jak maluszki suni. Ehh... Jeśli charakter taki jak wygląd, to oby jak najszybciej trafiła do dobrych ludzi. Quote
g_o_n_i_a Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Żabeczko Kochana - musisz znaleźć domek! Powiem tyle - nie widzialam Marlejki prawie miesiac, kurcze to nie jest ten pies, ktory trafil po wypadku jeszcze w marcu!! Jak to dzisiaj Mati powiedziala - Marlejka to taki smoczek :loveu: Piękna, puchata, uśmiechnięta sunia. Pobawiłysmy się dzisiaj z Marlejką - oj łobuziara z niej, ciotkę gonię za nogawki i rękawy ciągnęla :evil_lol: Cudna psineczka, niech ktoś się wreszcie w niej zakocha!! Kto moglby przypuszczac, ze z takiego skrzywdzonego psa znow bedzie takim roześmianym i pogodnym psiakiem :loveu: Tylko domku brak!! Quote
matinestka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 poprawiam się: Marleya to normalnie nie smoczek tylko Smoczysko na tle tych Szkrabów Pedzelków najmniejszych :eviltong: i to w dodatku tak przeeeeeeeekochane i przeeeeuuuuurocze i o taaakch zdolnościach :siara: oj miała wczoraj Marleja "raj na ziemi" oj miała :loveu: TYLE KOCHANYCH CIOć w jenym czasie:) tyle rąk do pieszczochów, tyle bioderek do trącania noskiem , ach :siara: wszystkich łapeczką zaczepiła, nosek wcibiała pod ręce, właziła pod nóżki ... no tak :) w końcu przecież nikt by nie zauważył takiego "Małego Smoczka" :loveu: to trzeba było się upomnieć o sibie hihihi :eviltong: :bluepaw: Quote
k_c Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 matinestka napisał(a):... właziła pod nóżki ... no tak :) w końcu przecież nikt by nie zauważył takiego "Małego Smoczka" :loveu: to trzeba było się upomnieć o sibie hihihi :eviltong: :bluepaw: tak ten - ja bym nawet powiedziała - "Maluteńki Smoczek" jest kochany jak włazi również między nogi i unieruchamia w ten sposób człowieka (który już nie może nigdzie :scared:) za to rękami może do woli głaskać, miziać... itp. pieseczka Marlejka tę sztyczkę podpatrzyła od innego pieska - Czarnuli która aby zwrócić na siebie uwagę - na siłe :evil_lol:wbija sie nosem między nogi i stoi tak aż ja ktoś pogłaska :evil_lol:. Marlejka świetnie naśladuje to zachowanie szkoda tylko że nie zauważyła że jest ponad dwa razy wieksza od Czarnulki :evil_lol: Sami powiedzcie czyż to nie słodkie :loveu: !!!!!!! Quote
ewatr Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 k_c napisał(a):wbija sie nosem między nogi i stoi tak aż ja ktoś pogłaska :evil_lol:. Marlejka świetnie naśladuje to zachowanie szkoda tylko że nie zauważyła że jest ponad dwa razy wieksza od Czarnulki :evil_lol: i trzy razy grubsza :evil_lol: niufka jedna ;) ale fakt jej się wszystko wybacza bo to najmilszy psiak po słoncem :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No dobra, niech będzie SMOCZYSKO :p Aniol w takim duzym smooku :loveu: hops! Quote
Becia66 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kukam w lewo...:crazyeye: ,Gdzie pędzelki ? Quote
Becia66 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Noo, jesteście :multi: , idziemy spać...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ojejciaaa jakie słodziaste fotki :loveu: Marlejka wspaniala niania - smoczyca :loveu: Quote
ewatr Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 najmilsze smoczysko:loveu: na świecie do góry !!! Quote
Ulka18 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Bez tych termoforkow Smoczynka nie moze zasnac :crazyeye: Czy jednak da rade :???: Quote
Becia66 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ślicznotka taaak kocha ciocię Ewatr...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 becia66 napisał(a):Ślicznotka taaak kocha ciocię Ewatr...:loveu: :loveu: :loveu: z wzajemnością :eviltong: z wzajemnością :lol: ;) Quote
ewatr Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 a mnie sie dopiero teraz zdjęcia otworzyły!!!! ło matko Smoczysko obłożone szczeniakami :crazyeye: ;) no faktycznie termoforki super zdjecia Becia :loveu: kradne do allegro ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Śniło mi się że Marlejka ma domek :loveu: Świetne zdjęcia :klacz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 A Marleja dzisiaj do domku pojechała!! :multi: Zabrała ją wspaniała Pani z okolic Rzeszowa, zakochana w niej po uszy - przy trzecich odwiedzinach powiedziala, ze nie ma innej opcji, tylko Smoczysko jedzie z Pańcią. Dostała piękną, czerwoną obróżkę i po krótkim spacerku razem pojechały. Trzeba jednak przyznac, ze przy pożegnaniu niektórym poleciały łezki no i zebrała się całkiem pokaźna grupa pożegnalna. :loveu: SMOCZKU! DUŻO SZCZĘSCIA W NOWYM DOMKU!! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Łaa mój sen sie sprawdził :sweetCyb: Nie wierzę :roflt: Quote
Recommended Posts