Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Bookman Old Style][SIZE=4]
SARINKA PILNIE POTRZEBUJE POMOCY!!!

Sarinka została znaleziona w połowie marca. Albo ktoś się jej pozbył, albo się zgubiła.
W każdym razie podzieliła los wielu innych bezdomnych czworonogów. Sarina ma bardzo oryginalną urodę. Budowe ma troszkę „chartowatą”. Jest też w typie [SIZE=4]owczarka belgi[SIZE=4]jskiego.

[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Ma takie smutne oczy…Jest taka zaniedbana:-([SIZE=4] i przerażona. Na[SIZE=4] pewno po przejściach. Na łapach ma rany po drutach albo wnykach. To pies skrzywdzony przez człowieka.

To nie jest miejsce dla tej suni!!! [SIZE=4]Potrzebuje domu l[SIZE=4]ub domowego hoteliku, zeby dojść do siebie![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]

[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Szukamy hoteliku i zbieramy na Hotelik
BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA SARINKI!!!!
[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]
[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Kontakt w sprawie Sariny: Fundacja „Lepszy Świat”[SIZE=4]Zosia -508-063-271, [email protected]

[/FONT][FONT=Bookman Old Style]

[/FONT]

Edited by Zofija
Posted

właśnie się dowiedziałam, ze jest bardzo wystraszona. Jakby ktoś jej zrobił krzywdę i mam rany na łapach jakby po drutach albo wnykach!!!!!:-(

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jakieś więcej info na temat suni? stosunek do psów, ewentualnie kotów?[/QUOTE]

w kojcu agresji nie wykazuje. jest nieufna. Koty nie mam pojęcia. Masz dla niej tymczas?

Posted

[quote name='Zofija']Czekam na odpowiedź od Kasi Przystał, czy by ją wzieła do siebie do Hoteliku[/QUOTE] U Kasi Przystał jest moja deklarowiczka Tina, która pakuje się już do DS. Gdyby co to przeniosłabym moją stałą deklarację (niewielką bo tylko 10 zł) na Sarinkę

Posted

Mnie zawsze rozwala na zdjęciach ze schronu ten postronek. Pies z takim cudem na szyi wygląda, jakby właśnie próbował w schroniskowym kojcu się powiesić z rozpaczy...

Posted

Sarina nie żyje-decyzją weta opiekującego się psami ze schroniska w Cieszynie została uśpiona. Wg niego miała nosówkę. Miał informację, ze bierzemy ją ze schroniska w piątek. Po "diagnozie" na oko Dea zadzwoniłą mu powiedzieć, ze bierzemy ją dzisiaj, ale on ją uśpił bo takie jego prawo opinia i decyzja

Posted

[quote name='memory']Biedna sunia...
Miała takie mądre oczy, ale zrezygnowane spojrzenie.

Mam nadzieję, że temu wetowi los odpłaci.[/QUOTE]

wiesz co-ja mam nadzieję, ze w końcu coś się z tą lecznicą stanie. Tak miałą mądre , ale zrezygnowane oczy-dlatego zwróciła moją uwagę. Miałam dla niej miejsce, nawet od dzisiaj...

Posted

[quote name='bela51']Co za potwór, zeby go szlag...:angryy:
Biedna sunia :-([/QUOTE]

życzę mu tego z całęgo serca- zeby go i jego lecznicę szlag..

Posted

A niech go szlag trafi!!!!!!!!!

Nie da się tego jakoś ruszyć? Nosówka nie jest jednoznacznym wskazaniem do uśpienia, a jakby parszywcowi udowodnić więcej bezzasadnych uśpień, to da się gnoja udupić...... juz kilku wetów miało z tego tytułu problemy i to spore....

Posted

[quote name='ulvhedinn']A niech go szlag trafi!!!!!!!!!

Nie da się tego jakoś ruszyć? Nosówka nie jest jednoznacznym wskazaniem do uśpienia, a jakby parszywcowi udowodnić więcej bezzasadnych uśpień, to da się gnoja udupić...... juz kilku wetów miało z tego tytułu problemy i to spore....[/QUOTE]

Było więcej takich uśpień. Trzeba mieć twarde dowody. On nam ciała do sekcji nie wyda.
Ja sobie siądę i spiszę wszystkie jego partactwa i uśmiercenia. Bardzo bym chciała , zeby w końcu poniósł konsekwencje. Tam ręka ręke myje.
Nie wiem -pomóżcie jak się za Toba zabrać? Sama skarga nic nie da. Wszędzia ma kolegów z podobnym podejściem do niego!

Posted

To co on robi to jest skandal. To nie pierwszy pies , któremu założyłam wątek i już go nie ma.
Natomiast zwykła skarga nie wystarczy- muszą być dowody. Twarde dowody. Kto z Was ma takie doświadczenia????????