ewatr Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 matinestka napisał(a):PRZEśLICZA TA PATUSIA NASZA:loveu: noo w końcu po Mamuli ten cały urok osobisty odziedziczyła co nie? :D PATISZKA CZEKA !!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: na pewno po Mamuli :loveu: /bo wszystkie dobre cechy dzieci dziedzicza po matkach ;) / Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Fajna dziewczynka z Patusi jest :loveu: Spacerkiem na pierwszą stronę przypominamy sie wszystkim.... Quote
matinestka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 po Mamuli same dobre cechy :) hihiihi Mamuś Ewuś :loveu: w takim razie co z całą reszta???? :evil_lol: swoja droga Mamo.. to Tatus musiał byc ... :eviltong: , że mati to teraz takie ziólko :eviltong: hmmm????? PATISZON TY TO SPOKOJNIEJSZA I GRZECZNIEJSZA JESTEś NIZ MAMULA TWOJA :evil_lol: ja wiem co mówie :diabloti: PATUCH NA PIERWSZą STRONE!!!!! :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Najszczęsliwszy Patison to... Patison na kolankach!!!! :multi: Quote
ewatr Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Najszczęsliwszy Patison to... Patison na kolankach!!!! :multi: ale fajne zdjęcie biore do allegro ;) Patulek juz druga aukcje ciągnie od wczoraj i gdzie ten ludż ???? http://www.allegro.pl/item192731925_nie_zostawiajcie_mnie_w_boksie_prosze_.html Quote
ewatr Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Patulka, ktoś musi sie w Tobie zakochać :kciuki: a jak musi :mad: bo sunia sliczna i bardzo wdzięczna :loveu: / ale ładny podpis Gonia :multi: / Quote
matinestka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 PATUSZKA TRZYMAM MOCNO KCIUKI ... :loveu: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='ewatr'] / ale ładny podpis Gonia :multi: / :D dziękuję Jak coś to mozna oczywiscie coś brać, nie ma problemu ;-) Quote
ewatr Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Jak coś to mozna oczywiscie coś brać, nie ma problemu ;-) dobrze wiedzieć :lol: Patisonku do góry !!!! Quote
k_c Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Młoda suczka bardzo pragnie zostać twoim przyjacielem Quote
agusiazet Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ciocie są, zaglądają, ale nic nie wymyśliły, aby pomóc Patusi!!! Wstydzą się i nic nie piszą!!! Ale kibicują suni wiernie! Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Patiszko ... te oczy Twoje gdy się przechodzi obok boksu ..... te oczy ... :(:(:( :bluepaw: Quote
matinestka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Patuniu Mama coraz bardziej się martwi i smuta... :(:( gdzieżes Miłości jest ????? :siara: :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 nie tylko mama Patuni się smuta :-( bo my tez ......... Pati tak bardzo okazuje , że nie chce siedzieć w boksie , że az się serce kraje :placz: jak weszłam wczoraj do boksu to wlazła mi na ręce i tak się wtuliła i mocno przytuliła jak dziecko i ani drgnie .............normalnie wyc się chce jak trzeba ja jednak postawić na ziemi i zająć się tez innymi psiakami bo w końcu tez biedaki samotne i chcą chwile uwagi człowieka PATI GDZIE TEN DOM ??????????? allegro juz 2 leci i nic http://ssl.allegro.pl/item192731925_mlodziutka_suczka_za_kratami_czeka_juz_rok_.html Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Patisonku, gdzie Twoj dom? Taka wspaniala sunia tak dlugo czeka. Im dluzej mieszka w boksie tym bardziej teskni za ludźmi i wychodząc z boksu woli siedzieć na kolanach człowieka niż zjadać chrupeczki z pozostałymi. Dopomina się pieszczot... Jest taka spokojna, sympatyczna... Quote
ewatr Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Patunia miała robiona sesje zdjęciowa :lol: a tak wyglada szczęsliwa Patunia :loveu: Quote
ewatr Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 szuka Pati / 3 podejscie do allegro / http://ssl.allegro.pl/item197641551_mlodziutka_suczka_za_kratami_czeka_juz_rok_.html Quote
ewatr Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 no dobrze to dodam jeszcze kilka zdjęc ale jak to nie pomoze :shake: to ja juz nie iwem jak Was przekonać ? Quote
matinestka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ewatr napisał(a): wykapana Mama... :loveu: .............. tylko gdzie ten Twój Domek Słonko ??? :( och gdzie:( p.s. widzę Gonia że Patunia miała istny Raj :) przynajmniej na chwilkę :( :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Randka z Patusia w trawce muaa :loveu: :loveu: Gdyby zamiast wolontariusza Patisonkę miział WŁASNY PAN... :modla: Quote
Recommended Posts