agusiazet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Taka śliczna dziewczyna ciągle szuka domku! To chyba przez to, że nadchodzą wakacje!!! Quote
matinestka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 czeka i czeka....czy kiedykolwiek się doczeka????? ona tak bardzo chce do Człowieka......tak nie chce wracać do boksu....chce być jak najlbiżej i jak najdłużej w towarzystwie Człeka...żal ściska za serce...kiedy trzeba zamknąc boks...i odejśc po przecwine stronie........ :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Patunia ciotka zaniedbuje ostatnio wątki ale obiecuje poprawe:lol: / jak tylko Czikulcowa króweczka :loveu: znajdzie juz dobry domek / Quote
matinestka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Patunia wyczekuje ,wypatruje,wytęskniuje... i nikt nie potrafi tego zauważyć.....nikt nie potrafi jej pokochać:(:(:( :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 kiedy Bezpieczna Dłoń zabierze Patunię zboksu????:( :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 miałam bardzo fajny mail w sprawie Patuni ale az z Bydgoszczy ......... panstwo narazie nie moga sie wybrac do Rzeszowa ale moze , może :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kciukasy trzymam :kciuki: Ludzie jak się zakochają, to są zdolni do wszystkiego... Quote
ewatr Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 oto nasza rozrabiaka i jej jęzor :eviltong: w roli głównej : Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 uwielbiam patrzeć na taki wielki,rozkoszny i przeuroczy uśmiech Patuni Juniorki:loveu:ona w sobie ma takie samo ceipło ogromne jak jej (moja) Mamula, Juniorka tak bardzo przypomina Patuszę .....zresztą...co ja bedę pisać:) Pati Juniorka:loveu: : Patusza Mama:):loveu: Patunia JR. Słonko...niech tenTwój Pan nie czeka na Ciebie już dłużej...... bo Pędzli z rodziny" Patuszowskich" mieć to samSkarb!!!!!!!!!!:loveu: :bluepaw: Quote
k_c Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ale tu dużo słodkich różowiutkich jęzorków i ślicznych białych rąbeczków Patusia to normalnie fotomodelcia :lol:....... i to JAKA :loveu: Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka'] Patusza Mama:):loveu: Patunia JR. Słonko...niech tenTwój Pan nie czeka na Ciebie już dłużej...... bo Pędzli z rodziny" Patuszowskich" mieć to samSkarb!!!!!!!!!!:loveu: :bluepaw: no i wszystko jasne juz wiadomo po kim ten urok :loveu: ucałowania dla mamuli Patusiowej :calus: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewatr']no i wszystko jasne juz wiadomo po kim ten urok :loveu: ucałowania dla mamuli Patusiowej :calus:[/quote] Mamuszka Patuszka się zawstydziła:oops::oops::oops: i dompinguje swoje Dziecko ile sił,żeby znalazła cudny Domek... :bluepaw: Quote
terra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kto pozwoli, by ten różowiutki jęzorek polizał go w podzięce za domek? Quote
ewatr Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 terra napisał(a):Kto pozwoli, by ten różowiutki jęzorek polizał go w podzięce za domek? a jak ona liże uuuuuuuuu z predkoscia swiatła :eviltong: no komu komu ???? Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie tylko urok. :cool3: Mi sie w oczy rzucil TEN USMIECH :loveu: :loveu: Patiszka Juniorka ma identyczny :loveu: Quote
k_c Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Patisonku malutki nie odpoczywamy tylko wspinamy sie do góry z nadzieją na domek Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Patusiowy uśmiech... i wszystko jasne :loveu: Quote
ewatr Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 a Patulek zas na allegro http://www.allegro.pl/item210254414_przerosniety_szczeniak_lobuz_i_slodycz_.html Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Ewuś nie masz zdjęć Patulki? :shake: nie mam ..... ja juz nawet nie moge do niej chodzic bo mi serce pęka jak ja widze za tymi durnymi kratami :placz: a ona tak skacze z radosci ze nas widzi ...........w koncu ona nas zna całe swoje zycie :oops: Quote
matinestka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Patiszko Jr. razem z Mamcią Twoją podnosimy Cie na sam szczyt!!!! boszzz...gdzież to Szczęscie Twoje???:( :bluepaw: Quote
Recommended Posts