AMIGA Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Hala']Jutro jadę do schroniska ..ale na spacerek to ja żadny nie pójdę. :( A co się Halu stało, że nie możesz iść na spacerek? Jest nadzieja, że jak się zaczął nowy rok szkolny, to może znowu zaczną przyjeżdżać do schroniska dzieciaczki, które zabierały psiurki na spacerki??? Quote
Hakita Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Allegro się skończyło, ale proponuję odczekać troszkę. W sobotę będę w schronisku, więc postaram się ofocić Ślicznotkę...;) Quote
kluska1991 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! :grins: :cool3: Quote
AMIGA Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No i skończyły się wakacje, więc nadszedł już czas, żeby wstawić Tijusi ogłoszenia w Waszych gazetach. Byłoby super, gdybym mogła dostać adresy stron tych najpopularniejzych u Was gazet, bo w większości można ogłoszenia wstawiać poprzez internet. A już pełnią szczęscia by było, gdyby ktoś "bardziej czasowy" powstawiał te ogłoszenia, a ja obiecałam, że sfinansuję je i jak obiecalam tak zrobię. najlepiej byłoby trafić na piątkowe wydania tych gazet, bo z reguły więcej ludzi kupuje piątkowe gazety. Przecież nie możemy dopuscić, żeby tijusia całkiem zrezygnowała z chęci do życia i popadła w schroniskową depresję :shake: Quote
Hala Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ja postaram sięposzperać w necie..ale wiesz, u mnie kiepsko z tym szperaniem. Jednak czasu teraz mam dużo, to sobie poszukam. ;) Quote
AMIGA Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hala napisał(a):ja postaram sięposzperać w necie..ale wiesz, u mnie kiepsko z tym szperaniem. Jednak czasu teraz mam dużo, to sobie poszukam. ;) Najprościej by było, gdyby któraś z "miejscowych" po prostu wzięła taką lokalną gazetkę w ręce i odpisała adres mailowy do redakcji. Quote
Hakita Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 AMIGA napisał(a):Najprościej by było, gdyby któraś z "miejscowych" po prostu wzięła taką lokalną gazetkę w ręce i odpisała adres mailowy do redakcji. Spróbuję coś poszperać...;) Quote
AMIGA Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzięki cioteczki, bo nadchodzi przykra jesień. Przydałoby się, żeby nasza dziewczynka nie spędziła następnej szarugi a potem zimy w schronisku :shake: Quote
AMIGA Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tijusiu pamiętam o Tobie. Trzymaj się tam dzielnie :loveu: Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tijusia na górę!!! Halu, a Ty nie mogłabyś trochę poszperać w tych gazetach? Co prawda ja mogę wydobyć jakieś adresy mailowe, ale co dalej? :cool3: Quote
Hala Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 to jak bedziesz miała adersy, to mi podeślij, to ja do nich napiszę Quote
Hakita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Gazeta Wyborcza: [email protected] [email protected] Głos Wielkopolski: - trzeba złożyc zapytanie prosto ze strony Nie wiem, co jeszcze. Tyle znalazłam w internecie. Nie mam kiedy podjechać do jakiegoś sklepu, czy kiosku, gdzie jest wybór gazet i je poprzeglądać. Quote
AMIGA Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Halu - to jak możesz - Ty napisz, a ja pokrywam wszyskie koszty za ogłoszenia Quote
Hakita Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No dobra Cioteczki, Tijusia ma nowe foteczki, ale nie wiem, czy dziś dam radę wstawić na wątek. :shake: Za chwilkę spodziewam się gości, więc pewnie nie dam rady. No chyba, że późną nocą nie wyjadą, to nocnie popracuję. :p A jak nie dziś, to musicie poczekać do juterka. Aaa!!! A jaka bończuczna się Pannica zrobiła!!! :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ojeeej Hakito byłas u niej :loveu: . Super że będą zdjęcia. A co takiego robi, że ją oceniasz jako buńczuczną? Quote
Hakita Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Byłam Cioteczko, byłam i mocno wymiziałam...:loveu: :loveu: :loveu: Oszczekuje całe towarzystwo dookoła, a najbardziej to chyba lubi wskoczyć na budę i z niej oszczekiwać - ja tu rządzę!!! :diabloti: Quote
AMIGA Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Może to i dobrze, bo gorzej by było, gdyby leżała całkiem zrezygnowana z utkwionym w jeden punkt wzrokiem :shake: Quote
AMIGA Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Moja śliczna! Ale oczka ma smutne :placz: Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Halu, zajęłaś się tymi ogłoszeniami??? Quote
AMIGA Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hala biedna przeżywa rozstanie z Olcią i Carmelką. Strasznie mi jej żal, bo wiem, co czuje! Quote
Hala Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 rzeczywiscie sie nie zajęłam...muszę sięzebrać w sobie Quote
Recommended Posts