Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hala']Jutro jadę do schroniska ..ale na spacerek to ja żadny nie pójdę. :(

A co się Halu stało, że nie możesz iść na spacerek?
Jest nadzieja, że jak się zaczął nowy rok szkolny, to może znowu zaczną przyjeżdżać do schroniska dzieciaczki, które zabierały psiurki na spacerki???

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No i skończyły się wakacje, więc nadszedł już czas, żeby wstawić Tijusi ogłoszenia w Waszych gazetach. Byłoby super, gdybym mogła dostać adresy stron tych najpopularniejzych u Was gazet, bo w większości można ogłoszenia wstawiać poprzez internet. A już pełnią szczęscia by było, gdyby ktoś "bardziej czasowy" powstawiał te ogłoszenia, a ja obiecałam, że sfinansuję je i jak obiecalam tak zrobię. najlepiej byłoby trafić na piątkowe wydania tych gazet, bo z reguły więcej ludzi kupuje piątkowe gazety.
Przecież nie możemy dopuscić, żeby tijusia całkiem zrezygnowała z chęci do życia i popadła w schroniskową depresję :shake:

Posted

Hala napisał(a):
ja postaram sięposzperać w necie..ale wiesz, u mnie kiepsko z tym szperaniem. Jednak czasu teraz mam dużo, to sobie poszukam. ;)

Najprościej by było, gdyby któraś z "miejscowych" po prostu wzięła taką lokalną gazetkę w ręce i odpisała adres mailowy do redakcji.

Posted

AMIGA napisał(a):
Najprościej by było, gdyby któraś z "miejscowych" po prostu wzięła taką lokalną gazetkę w ręce i odpisała adres mailowy do redakcji.

Spróbuję coś poszperać...;)

Posted

No dobra Cioteczki, Tijusia ma nowe foteczki, ale nie wiem, czy dziś dam radę wstawić na wątek. :shake: Za chwilkę spodziewam się gości, więc pewnie nie dam rady. No chyba, że późną nocą nie wyjadą, to nocnie popracuję. :p A jak nie dziś, to musicie poczekać do juterka.

Aaa!!! A jaka bończuczna się Pannica zrobiła!!! :evil_lol:

Posted

Byłam Cioteczko, byłam i mocno wymiziałam...:loveu: :loveu: :loveu:

Oszczekuje całe towarzystwo dookoła, a najbardziej to chyba lubi wskoczyć na budę i z niej oszczekiwać - ja tu rządzę!!! :diabloti: