Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Przepraszam, że się wcinam, ale Grodzie Kraka i okolice - POMOCY!!!! Ktoś zrobił dziurę w płocie - zginęły 3 psy - 2 sunie ONki i niedawno adoptowany pies: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20688101 Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 No właśnie... Obawiamy się czy nie zostały... skradzione :( Ten trzeci (w typie azjaty) został dopiero co adoptowany. 7 lat był w schronie :( Quote
elaja Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wydarzenie dla okruszka https://www.facebook.com/events/351920864928557/?context=create Quote
Aga-ta Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Elu bardzo Ci DZIEKUJE:loveu: mam jeszcze takie dwa zdjecia chlopaka Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Nutusia']Przepraszam, że się wcinam, ale Grodzie Kraka i okolice - POMOCY!!!! Ktoś zrobił dziurę w płocie - zginęły 3 psy - 2 sunie ONki i niedawno adoptowany pies: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20688101 ALARM ODWOŁANY! Psiaki spod Wieliczki się odnalazły! Nora przyprowadziła Borysa do domu, a potem zaprowadziła Kasię do rannej Betti. Betti już w lecznicy (nie wstaje na łapiny). Oby happy-end był jednak "całościowy"... Quote
Aga-ta Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Nutusia']ALARM ODWOŁANY! Psiaki spod Wieliczki się odnalazły! Nora przyprowadziła Borysa do domu, a potem zaprowadziła Kasię do rannej Betti. Betti już w lecznicy (nie wstaje na łapiny). Oby happy-end był jednak "całościowy"... ufff... cale szczescie Quote
Aga-ta Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 DRÓŻBA Dróżba to ok 10 letni piesek, który już 2 lata czeka w klatce na dom! Został znaleziony 2 lata temu przy ruchliwej drodze w rowie, miał złamany ogonek, który mu amputowano. dRÓŻBA TO ZDROWY, PEŁEN ENERGII PIESEK W TYPIE RATLERKA. nie pozwólmy by umarł samotny. Quote
Onaa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zastanawiam sie nad tą białawą kudłatą sunią nr 11, ona już tyle tam czeka w schronie :(. W jakim ona jest stanie, wiadomo cos ? Jaka duża, coś jak Rudasek ? Quote
Aga-ta Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Zadzwonila dzis do mnie pani z prosba o pomoc. Znalazla przy drodze pieknego owczarka, ktorego nie ma mozliwosci przygarnac. Pies jest bardzo chudy i wymaga odkarmienia. Spokojny i zrownowazony. Czy ma ktos mozliwosc zaopiekowac sie psem? PROSZE UDOSTEPNIAJCIE. Kontakt: 887878707 Quote
Aga-ta Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Dogo07']Zastanawiam sie nad tą białawą kudłatą sunią nr 11, ona już tyle tam czeka w schronie :(. W jakim ona jest stanie, wiadomo cos ? Jaka duża, coś jak Rudasek ?[/QUOTE] niestety nic o niej nie wiem:( ale tez caly czas o niej mysle. Wydaje mi sie, ze ona bedzie ciut wieksza od Rudaska Quote
Onaa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Czy jest tylko to jedno zdjęcie tej suczki nr11 ? Quote
Aga-ta Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Dogo07']Czy jest tylko to jedno zdjęcie tej suczki nr11 ? zaraz poszukam wsrod zdjec, ktore ja robilam dziadzio - kudlaczek. Bari Quote
Aga-ta Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Dogo07']Czy jest tylko to jedno zdjęcie tej suczki nr11 ? niestety znalazlam tylko takie chyba, ze to jest ta sunia Quote
Aga-ta Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Aga-ta'][SIZE=4]LUCEK [SIZE=2]Lucek: mix wilczura i labradora? Przyprowadzony do straży miejskiej w Wieliczce " bo sie przyplatał", pies jest łagodny, delikatny, ale silny. Ma ok 2/3 lat. bardzo pilnie jest potrzebna pomoc dla Lucka. Pies ma poczatek choroby sierocej:( Quote
Aga-ta Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 BENEK Benus ma ok 8 lat, jest psem z ogromna energia, jedno oczko ma ślepe, drugie 100% sprawne. Benek miał pecha w życiu! 8 razy zmienial miejsce :( aktualnie jest w hotelu z którego juz w sierpniu trafi do schroniska, chyba, że ktoś go uratuje!!!? Benek to taki chłopak 15kg! Quote
Onaa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Co to za szczeniaczki ? W sensie gdzie one są ? Quote
Aga-ta Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Szczeniaczki zostały znalezione w jednej z podkrakowskich wsi w stodole! Bezdomna sunia urodziła młode, podchowała. Zgłoszono ją do straży miejskiej! Sunia w dniu interwencji uciekła! Szczeniaczki zostały zabrane same:( Przebywaja w hotelu Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Agatko dzisiaj doszedł wam do ogłoszeń nowy piesek ,odebrany z gmina i strażą miejska. Drugiemu dużemu pieskowi załatwiamy budę . Odebrany jest małym rudym i miłym pieskiem , ma uszkodzone oczko .Prawdopodobnie zranił je na rozwalonym zardzewiałym ogrodzeniu gdzie próbował sie wydostawać skacząc na budę . łańcuch go blokował ale naprawdę mógł się nadziać na te wystając kolce.:shake: Quote
Aga-ta Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Foksia i Dżekuś']Agatko dzisiaj doszedł wam do ogłoszeń nowy piesek ,odebrany z gmina i strażą miejska. Drugiemu dużemu pieskowi załatwiamy budę . Odebrany jest małym rudym i miłym pieskiem , ma uszkodzone oczko .Prawdopodobnie zranił je na rozwalonym zardzewiałym ogrodzeniu gdzie próbował sie wydostawać skacząc na budę . łańcuch go blokował ale naprawdę mógł się nadziać na te wystając kolce.:shake: wlasnie dostalam od Magdy jego zdjecia Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Aga-ta']wlasnie dostalam od Magdy jego zdjecia Dzięki Agatko ,bardzo miły piesek , tak bardzo pragnął pieszczot , stał na budzie i dawał sie głaskać .Iwonka ma jego zdjęcia to też wklei. Jak by p.Magda mogła napisać co wet. ustalił z tym oczkiem. Agatko prześlij mi z 3 zdjęcia psiaków z opisami i nr. kontaktowym to wyśle do krakowskiej. Co prawda mały odzew ale ostatnio dwa pieski wydałam z tych ogłoszeń. Quote
masza44 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 jakie duże będą mniej więcej szczeniaki? mam telefony o moje byłe tymczasy podsyłałabym telefon gdyby ktoś szukał podobne, tylko jaki numer podawać? Quote
Aga-ta Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='masza44']jakie duże będą mniej więcej szczeniaki? mam telefony o moje byłe tymczasy podsyłałabym telefon gdyby ktoś szukał podobne, tylko jaki numer podawać?[/QUOTE] o, super - dziekuje bardzo:) Magda mowi, ze beda maksymalnie do kolana. Numer Magdy: 509 188 082 Quote
Recommended Posts