Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='arnold']Oby tak dalej.
A jak tam chłopak?[/QUOTE]
skoro stzw nic nie pisze to znaczy wszystko ok. lub nie pisze ze psa glodzi, no i to wtedy bidak musi sam sobie cos zdobyc.;)

Posted (edited)

skoro Zabeczek grzeczniutki to wzbogacimy jego skarpete [B]10.02.14[/B] wplat dokonaly osoby:
KORNELIA Ś. PAWŁOWICE [B]30 zl.[/B] J. IZABELA i J. ZDZISŁAWA CZELADŹ [B]15 zl.[/B] D. JUSTYNA ŻORY [B]10 zl.[/B] B. MARIUSZ i B. KATARZYNA PSZÓW [B]10 zl. 11.02.14. [/B]Sylwia Cz. BIELAWY [B]50 zl.[/B] [COLOR=#000000]kolejne wplaty z dnia [B]12.02.14 [/B] [/COLOR]HALINA M. ZŁOTÓW [B]20 zl. [/B]z dnia [B]13.02.14.[/B] BARBARA K. PORĄBKA [B]50 zl.[/B] [B]20.02.14. 30 zl.[/B] ŁUCJA L.-S. WARSZAWA, [B]21.02.14. 20 zl.[/B] EWA BEATA Ż. N.
KATOWICE. DZIEKUJEMY!!! wszystkim darczyncom, nowe saldo [COLOR=#ff0000][B]1085,85 zl.
[/B][/COLOR]

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

[quote name='ulvhedinn']Albo cisza jest dlatego, że Ząbalek poszedł w ślady Kraksy i rozwalił komputer (tak, to najnowszy wybryk mojej psicy).....[/QUOTE]
ej Ty tfu, tfu, tfu, zeby sie Twioe slowa wiesz w co obrocily.

Posted

W czwartek koperta dla Ząbusia będzie już w Polsce - jak dojdzie to bardzo proszę o potwierdzenie. Pierwszy raz robię coś takiego i troszkę się martwię.

Posted

U Zęba w porządku ale po kastracji ma jakiś mega-apetyt i trochę się upasł. Dosyć wielkie brzuszysko mu się robi. Jak nie dostaje jedzenia albo uważa, że dostał za mało to wpada w furię i demoluje wszystko, co mu wpadnie w mordę. Najedzony Ząb = szczęśliwy Ząb.

Posted

Zrobiłam wczoraj Zębowi morfologię. Z taką głupią nadzieją, że skoro teoretycznie miał nie żyć a żyje to jest zdrowy a poprzednie wyniki były spowodowane schronem. Niestety, przeliczyłam się. Porównałam z pierwszymi wynikami i dalej nie jest OK. Norma jest od 0,04 do 0,6 a Ząb ma 2,39 czegośtam. Czyli przekroczone o prawie 400% :-( Procentowo to nawet jest gorzej niż było, bo było 13% a jest 18,7%. Pozostałe wyniki są w normie.
Zepsuty jednak ten Ząb...
wyniki przesyłam monika55 bo są w pdf-ie i nie umiem wstawić

Posted

[quote name='stzw']Podniosło mi imageshack do jakiejś wyższej wersji i nie umiem wklejać zdjęć od pewnego czasu
monika55 musi się wykazać :-)[/QUOTE]

chyba nie Ty jedna masz z tym problem, wprowadzili też opłaty :(

Posted

[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1622085_717148701652282_2058889404_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898141_717148818318937_881783002_n.jpg[/IMG]