Aga-ta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wczoraj poznalam Ksere...i od tej pory po moim mieszkaniu biegaja dodatkowe cztery lapki. Sunie ktos porzucil na srodku ulicy...Dziewczyny szybko zadzialaly i sunia trafila do Kundla. Niestety po programie dzwonily same oszolomy chcac sprezentowac psince piekna budke na cale zycie... Teraz Kaśka jest u mnie, ale niestety moze zostac tylko do niedzieli... Sunka bedzie pieskiem sredniej wielkosci. Dziewczynka ma swoj charakterek i ustawia moje psy po kątach:) Nie wiem co ona przeszla, ale na poczatku, gdy do niej podchodzilam uciekala z piskiem i probowala sie gdziekolwiek schowac. Dzis juz chodzi za mna krok w krok i wyje jak wilk:) jak tylko znikne jej z pola widzenia. Dostala swoja miseczke, zabawki i teraz ona tu rzadzi. Mala terrorystka:) Bardzo prosze o pomoc w szukaniu jej domku, bo naprawde nie moze u mnie dlugo zostac...:( Zdjec w dalszym ciagu nie umiem wstawiac;) , ale Irenka juz obiecala, ze to zrobi:) Quote
irenaka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Agatko! Zdjęcia dotarły, ale mam jakiś problem z zawieszaniem się komputera. Poczekajcie cierpliwie, już nad tym pracuję. Quote
Kasie Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tak to sie kończą spotkania z Kserą, dostałas prezent na dzień dobry. ;) Kto jej nadał imie Kaska? Bo jak Ksera to juz chyba wiem... :mad: Quote
irenaka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czy faktycznie to jest Kasieńka? Piękna Kasia szuka domu! Pilne! Quote
Aga-ta Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 tak, to jest Kasia:evil_lol: dostalam ja juz z imieniem;) Irenko dziekuje za zdjecia:) Quote
fizia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale cudo!! Chętnie pomogę w ogłoszeniach np. na kupiepsa.pl tylko jaki mam podać kontakt? Ile Ona może mieć tygodni? Quote
Aga-ta Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Fiziu dziekuje bardzo:) ona ma ok. 3 mies. Moj tel. 605 491 468 Quote
Aga-ta Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 kiwi napisał(a):cudeńko!! :loveu: ale masz maskotke :) chcesz, chcesz???:cool3: zupelnie za darmo:evil_lol: Quote
irenaka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Może szybko zrobię plakacić i ktoś będzie miał szansę szybko wydrukować? Niestety nie potrafię wkleić plakatu na wątek. Jeżeli ktoś może mi wydać jakieś instrukcje, to chętnie się nauczę. A Kasieńka jest boska, mam nadzieję na szybki domek. Quote
karusiap Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja chcialam powiedziec,ze ona ma inaczej na imie...:oops:tzn miala miec ale niech bedzie Kasia:evil_lol: Quote
fizia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dodałam na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12218 Quote
AniaB Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale słodziątko:loveu: :loveu: no widzisz aga-ta - a jednak coś dostałas na tymczas:evil_lol: :loveu: Quote
Anashar Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Moze wrzucic Kasie na adopcje owczarkow? :diabloti: Quote
Asior Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aga-ta napisał(a):Dziewczyny szybko zadzialaly i sunia trafila do Kundla. Niestety po programie dzwonily same oszolomy chcac sprezentowac psince piekna budke na cale zycie... żeby tylko do budy :angryy: same telefony na łańcuch go chciały.... :mad: Quote
Ksera Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Agatko dzięki za Kasieńkę. Poszukujemy pilnie tymczasu a najchętniej domku stałego. Sunia nie będzie duża, będzie lekko puchata, myślę, że cośpodobnego to lisiczki. Jeżeli do jutra nie znajdziemy domku będzie musiała trafić do schroniska, bo tak naprawdę tam miałam ją odwieźć. Jak tak dalej pójdzie, to będę miała całe stado psów, które miałam odwieźć do schroniska... :placz: Quote
fizia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pilnie potrzebna pomoc!!!! Ja niestety nie mogę Jej wziąć, ale popytam znajomych. Quote
karusiap Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Piekna Kasia: ktos mnie podglada.... Kasia i Rambo:loveu: Chwilowe zmeczenie: Quote
Recommended Posts