Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj poznalam Ksere...i od tej pory po moim mieszkaniu biegaja dodatkowe cztery lapki. Sunie ktos porzucil na srodku ulicy...Dziewczyny szybko zadzialaly i sunia trafila do Kundla. Niestety po programie dzwonily same oszolomy chcac sprezentowac psince piekna budke na cale zycie...
Teraz Kaśka jest u mnie, ale niestety moze zostac tylko do niedzieli...
Sunka bedzie pieskiem sredniej wielkosci. Dziewczynka ma swoj charakterek i ustawia moje psy po kątach:) Nie wiem co ona przeszla, ale na poczatku, gdy do niej podchodzilam uciekala z piskiem i probowala sie gdziekolwiek schowac. Dzis juz chodzi za mna krok w krok i wyje jak wilk:) jak tylko znikne jej z pola widzenia. Dostala swoja miseczke, zabawki i teraz ona tu rzadzi. Mala terrorystka:)
Bardzo prosze o pomoc w szukaniu jej domku, bo naprawde nie moze u mnie dlugo zostac...:(
Zdjec w dalszym ciagu nie umiem wstawiac;) , ale Irenka juz obiecala, ze to zrobi:)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może szybko zrobię plakacić i ktoś będzie miał szansę szybko wydrukować?
Niestety nie potrafię wkleić plakatu na wątek. Jeżeli ktoś może mi wydać jakieś instrukcje, to chętnie się nauczę.
A Kasieńka jest boska, mam nadzieję na szybki domek.

Posted

Aga-ta napisał(a):
Dziewczyny szybko zadzialaly i sunia trafila do Kundla. Niestety po programie dzwonily same oszolomy chcac sprezentowac psince piekna budke na cale zycie...

żeby tylko do budy :angryy: same telefony na łańcuch go chciały.... :mad:

Posted

Agatko dzięki za Kasieńkę. Poszukujemy pilnie tymczasu a najchętniej domku stałego. Sunia nie będzie duża, będzie lekko puchata, myślę, że cośpodobnego to lisiczki. Jeżeli do jutra nie znajdziemy domku będzie musiała trafić do schroniska, bo tak naprawdę tam miałam ją odwieźć. Jak tak dalej pójdzie, to będę miała całe stado psów, które miałam odwieźć do schroniska... :placz: