pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Znacie orientacyjny koszt zabiegu? Mysle nad bazarkiem ale musze znac koszt,choc przyblizony. Quote
Joven Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 jeszcze nie, najpierw Maję trzeba zawieźć do okulisty w Poznaniu w przyszłym tygodniu..to na pewno będzie kilkaset złotych - operacja, leczenie, a później również sterylizacja.... :( nie wiem ile jest kont, ja na fb z dziewczynami z Pabianic (Aga/Magda) ustaliłam, że będę zbierać na moje, bo nie ma fundacji jeszcze. Ale mnie mało kto zna, więc jeśli ktoś ma wątpliwości, to Magda podała chyba swoje. Podaję moje na PW (można w każdej chwili potwierdzić z Magdą lub Agnieszką) :) Quote
piechcia15 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 kurde no to bez sensu że są 2 konta podane:( to traci wiarygodność. Ludzie z dogo i z fb znają juz to nasze konto to zostańmy przy tym, tym bardziej, że to my będziemy płacić za rachunki. Najwyżej Asia co będziesz miała na swoim koncie to wyślij na to a od teraz podawaj to konto nie znamy jeszcze żadnych kosztów. Pamiętam jak Basik miał usuwane oko to było koszt kilkaset złoty ale nie pamiętam ile musiałabym odszukać, a poza tym Garncarz wtedy dał chyba sporą zniżkę na niego bo był zapisany na Mikropsy Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Wiem ze Garncarz daje znizki na bezdomniaki.No i jest bardzo dobry. Tez uwazam ze powinno byc jedno konto.Beda powazne pieniazki potrzebne.Nie mozemy tracic wiarygodnosci.A na fb juz takie sytuacje byly..zreszta nie tylko tam. Nie gniewajcie sie,mi bardzo zalezy na Suni,zeby jej pomoc ale nie mozna nic robic na hurra. Chce poprosic tez Skarpete o pieniazki. Quote
piechcia15 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 to może poprosimy jak juz poznamy jakies koszta Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Czy Ona w tej chwili do czasu zabiegu dostaje cos przeciwbolowego? Bo przeciez zabieg nie bedzie jutro,a musi ja bolec.. Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 piechcia15 napisał(a):to może poprosimy jak juz poznamy jakies koszta Tez tak mysle,choc orientacyjnie zeby wiedziec. Quote
piechcia15 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 myślę że w sobotę jak przyjedzie po nia Asia to wyślemy ją do weta u nas w Pabianicach żeby jej cos podał. Quote
Joven Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ok, ja będę w schronisku o 11:00 tak? Muszę się wyrobić do Poznania i z powrotem zanim będzie ciemno, bo ja po ciemku nic nie widzę i nie moge prowadzić na trasie :P Kurczem już podałam swoje konto kilkunastu osobom. W każdym razie, rozliczenia będą na bieżąco, ja tylko potrzebuję teraz około 100zł na benzynę, bo konto puste, a po wypłacie i jak zbiorę kasę od rodziny, będę na bieżąco wpłacać. W sumie, jestem księgową, więc nie będzie problemów z rozliczeniem hehe...na coś się przyda w końcu ta wiedza hehe Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Joven napisał(a):Ok, ja będę w schronisku o 11:00 tak? Muszę się wyrobić do Poznania i z powrotem zanim będzie ciemno, bo ja po ciemku nic nie widzę i nie moge prowadzić na trasie :P Kurczem już podałam swoje konto kilkunastu osobom. W każdym razie, rozliczenia będą na bieżąco, ja tylko potrzebuję teraz około 100zł na benzynę, bo konto puste, a po wypłacie i jak zbiorę kasę od rodziny, będę na bieżąco wpłacać. W sumie, jestem księgową, więc nie będzie problemów z rozliczeniem hehe...na coś się przyda w końcu ta wiedza hehe Joven,jedzcie ostroznie. Quote
Joven Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Alena zaprosiła mnie na noc:) więc 1 noc w nowym domku będę z Mają :) i dobrze...bo bym nie dojechała przed zmrokiem... :) Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 piechcia15 napisał(a):myślę że w sobotę jak przyjedzie po nia Asia to wyślemy ją do weta u nas w Pabianicach żeby jej cos podał. Piechciu,bardzo prosze.Czy bedziesz miala jak zaplacic?Jak uzbieramy to oddamy.. Quote
pikola Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Jestem juz spokojna o Mala.Bo to dobry DT,prawda? Pieniazki uzbieramy,oby tylko Jej pomoc. Joven zrobisz jakies zdjecia z podrozy?:loveu: Quote
Joven Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 no ja mam zamiar zrobić całą sesję i wideo nakręcić :) Quote
modliszka84 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 DT wygląda ok, rozmawiałam z dziewczyną i jest świadoma przyszłości Mai. Nie emocjonujmy się narazie kosztami, bo dopóki nie zobaczy jej lekarz okulista to możemy sobie gdybać. W Poznaniu jest okulista Jarosław Juszczak - polecany m.in. na forum miau. Współpracuje z Garncarzem i konsultuje z nim niektóre przypadki. Umówimy do niego wizytę. Quote
piechcia15 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 myślę że na pierwsze wizyty u weta coś wyskrobiemy ale gorzej z tą stówką na benzynę :( bo muszę mieć awaryjnie pieniądze na psy :( Quote
modliszka84 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Jest pierwsza wpłara na FB - Asia pisała. Przyszło 150 zł, więc na paliwo jest. Quote
piechcia15 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 wow niezłą wpłata :) super, szkoda tylko że to musi iśc na takie wydatki:( no ale auto niestety na wodę jeździć nie chce :( Quote
Joven Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 aha i wplata 150 zl nie pojdzie w calosci na paliwo, jestem w Poznaniu i poki co na paliwo poszlo 60zl, i tylko powrot zostal, wiec kilkadziesiat zostanie na 'zaś' :] zreszta rozliczenia pozniej...na razie jest tylko ta jedna wplata mimo deklaracji, a mnie na dogo nikt o numer konta dotąd nie spytał ...wiec zobaczymy...licze na wiecej wpłat, chociaż tych zadekolarowanych, bez tego nie zrobimy operacji... jutro więcej newsow i fotek Quote
agata51 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Taka z niej terierka jak z Werki owczarek belgijski! Ale cieszę się, że już zaopiekowana. Quote
Recommended Posts