Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie, najpierw Maję trzeba zawieźć do okulisty w Poznaniu w przyszłym tygodniu..to na pewno będzie kilkaset złotych - operacja, leczenie, a później również sterylizacja.... :( nie wiem ile jest kont, ja na fb z dziewczynami z Pabianic (Aga/Magda) ustaliłam, że będę zbierać na moje, bo nie ma fundacji jeszcze. Ale mnie mało kto zna, więc jeśli ktoś ma wątpliwości, to Magda podała chyba swoje.
Podaję moje na PW (można w każdej chwili potwierdzić z Magdą lub Agnieszką) :)

Posted

kurde no to bez sensu że są 2 konta podane:( to traci wiarygodność. Ludzie z dogo i z fb znają juz to nasze konto to zostańmy przy tym, tym bardziej, że to my będziemy płacić za rachunki. Najwyżej Asia co będziesz miała na swoim koncie to wyślij na to a od teraz podawaj to konto

nie znamy jeszcze żadnych kosztów.
Pamiętam jak Basik miał usuwane oko to było koszt kilkaset złoty ale nie pamiętam ile musiałabym odszukać, a poza tym Garncarz wtedy dał chyba sporą zniżkę na niego bo był zapisany na Mikropsy

Posted

Wiem ze Garncarz daje znizki na bezdomniaki.No i jest bardzo dobry.

Tez uwazam ze powinno byc jedno konto.Beda powazne pieniazki potrzebne.Nie mozemy tracic wiarygodnosci.A na fb juz takie sytuacje byly..zreszta nie tylko tam.

Nie gniewajcie sie,mi bardzo zalezy na Suni,zeby jej pomoc ale nie mozna nic robic na hurra.

Chce poprosic tez Skarpete o pieniazki.

Posted

Ok, ja będę w schronisku o 11:00 tak? Muszę się wyrobić do Poznania i z powrotem zanim będzie ciemno, bo ja po ciemku nic nie widzę i nie moge prowadzić na trasie :P

Kurczem już podałam swoje konto kilkunastu osobom. W każdym razie, rozliczenia będą na bieżąco, ja tylko potrzebuję teraz około 100zł na benzynę, bo konto puste, a po wypłacie i jak zbiorę kasę od rodziny, będę na bieżąco wpłacać.

W sumie, jestem księgową, więc nie będzie problemów z rozliczeniem hehe...na coś się przyda w końcu ta wiedza hehe

Posted

Joven napisał(a):
Ok, ja będę w schronisku o 11:00 tak? Muszę się wyrobić do Poznania i z powrotem zanim będzie ciemno, bo ja po ciemku nic nie widzę i nie moge prowadzić na trasie :P

Kurczem już podałam swoje konto kilkunastu osobom. W każdym razie, rozliczenia będą na bieżąco, ja tylko potrzebuję teraz około 100zł na benzynę, bo konto puste, a po wypłacie i jak zbiorę kasę od rodziny, będę na bieżąco wpłacać.

W sumie, jestem księgową, więc nie będzie problemów z rozliczeniem hehe...na coś się przyda w końcu ta wiedza hehe

Joven,jedzcie ostroznie.

Posted

piechcia15 napisał(a):
myślę że w sobotę jak przyjedzie po nia Asia to wyślemy ją do weta u nas w Pabianicach żeby jej cos podał.

Piechciu,bardzo prosze.Czy bedziesz miala jak zaplacic?Jak uzbieramy to oddamy..

Posted

DT wygląda ok, rozmawiałam z dziewczyną i jest świadoma przyszłości Mai.
Nie emocjonujmy się narazie kosztami, bo dopóki nie zobaczy jej lekarz okulista to możemy sobie gdybać.
W Poznaniu jest okulista Jarosław Juszczak - polecany m.in. na forum miau. Współpracuje z Garncarzem i konsultuje z nim niektóre przypadki. Umówimy do niego wizytę.

Posted

aha i wplata 150 zl nie pojdzie w calosci na paliwo, jestem w Poznaniu i poki co na paliwo poszlo 60zl, i tylko powrot zostal, wiec kilkadziesiat zostanie na 'zaś' :]

zreszta rozliczenia pozniej...na razie jest tylko ta jedna wplata mimo deklaracji, a mnie na dogo nikt o numer konta dotąd nie spytał ...wiec zobaczymy...licze na wiecej wpłat, chociaż tych zadekolarowanych, bez tego nie zrobimy operacji...

jutro więcej newsow i fotek