Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm... Tyle że Łoles to jest schroniskowy król. :) On - podobnie jak taki jeden Otto - jest w zasadzie zamykany tylko na noc, albo jak jakaś wariatka (czytaj ja) idzie z trudnymi psami i nie chce sprawdzać, czy się dogadają z Łolesem czy nie. On ma ogromnie dużo wolności. Jemu warto szukać ds, bardzo warto, bo to wyjątkowy pies, ale na tymczas to on chyba nie pasuje...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bez zmian... Mam jakieś jego fotki, ale takie sobie to nie wrzucam. Ostatnio mi się ciut naraził! Mam takiego ulubieńca Fistaszka, z którym wychodzę już od 4 lat. Fistaszek jest super, tylko nie lubi psów. Puszczam go zawsze luzem, żeby się chociaż trochę wyszalał. Już go miałam puścić, a tu mi Łoles wyrasta spod ziemi. Mówię mu - spadaj, chyba widzisz z kim idę? Ale Łoles ani myślał. No i tak sobie szliśmy z niewyszalanym Fistaszkiem i z Łolesm, który próbował się do mnie coraz bardziej zbliżyć (kiełbaski). Ręce mnie po tym spacerze bolały strasznie.
No i ostatnio też było kiepsko. Akurat szłam z sympatycznym Haretem, który nie ma nic przeciwko pieskom i Łoles się dołączył, aż tu innej wolontariuszce wyskoczyła z szelek niejaka Zmorka:

Ona jest mała i sympatyczna, no ale z psami to się zdecydowanie nie lubi. I capnęła Łolesa w ogon. Na szczęście Daria ją w tym momencie złapała i w sumie nic się nie stało.

Posted (edited)

Dzisiaj Łoles chodził ze mną od 11 do 15... Przyjechałam na 10 i zdążyłam wyprowadzić Fistaszka. Potem już musiałam brać tylko psy spolegliwe, bo i Łoles i Otto nie dały się zniechęcić do spacerowania...
Fotki są chyba całkiem udane, dzięki jesieni i Łolesowi oczywiście.

Edited by Bjuta
  • 2 weeks later...