Bjuta Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 We wtorek się ze mną zabrał na jeden spacer, a potem go, świnia, zapuszkowałam... Quote
from_wonderland Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Cwaniak, ciągle załapuje się na spacery? :D fajny jest, staruszek. Quote
Aimez_moi Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kurcze.....a mnie sie marzy akcja ratunkowa dla Lolesa..... Takie wyciagniecie ze schronu..... Quote
Bjuta Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Hm... Tyle że Łoles to jest schroniskowy król. :) On - podobnie jak taki jeden Otto - jest w zasadzie zamykany tylko na noc, albo jak jakaś wariatka (czytaj ja) idzie z trudnymi psami i nie chce sprawdzać, czy się dogadają z Łolesem czy nie. On ma ogromnie dużo wolności. Jemu warto szukać ds, bardzo warto, bo to wyjątkowy pies, ale na tymczas to on chyba nie pasuje... Quote
Aimez_moi Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Rozumiem ....taki schroniskowy Rezydent....:) A nic MU nie potrzeba? Quote
Bjuta Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Domu na zawsze! No i wyczesania... :) :) Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 NO Kochana..... musisz Go koniecznie wyczesac......:):):) Koniecznie.....:):) Quote
Bjuta Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Może go namówię, no nie wiem... :) Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Moze chlopak bedzie tak wspaniolomyslny i pozwoli Ci na to......:):):) Quote
from_wonderland Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Oj, dawno o nim wieści nie było, co tam? :) Quote
Bjuta Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Bez zmian... Mam jakieś jego fotki, ale takie sobie to nie wrzucam. Ostatnio mi się ciut naraził! Mam takiego ulubieńca Fistaszka, z którym wychodzę już od 4 lat. Fistaszek jest super, tylko nie lubi psów. Puszczam go zawsze luzem, żeby się chociaż trochę wyszalał. Już go miałam puścić, a tu mi Łoles wyrasta spod ziemi. Mówię mu - spadaj, chyba widzisz z kim idę? Ale Łoles ani myślał. No i tak sobie szliśmy z niewyszalanym Fistaszkiem i z Łolesm, który próbował się do mnie coraz bardziej zbliżyć (kiełbaski). Ręce mnie po tym spacerze bolały strasznie. No i ostatnio też było kiepsko. Akurat szłam z sympatycznym Haretem, który nie ma nic przeciwko pieskom i Łoles się dołączył, aż tu innej wolontariuszce wyskoczyła z szelek niejaka Zmorka: Ona jest mała i sympatyczna, no ale z psami to się zdecydowanie nie lubi. I capnęła Łolesa w ogon. Na szczęście Daria ją w tym momencie złapała i w sumie nic się nie stało. Quote
Bjuta Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 (edited) Dzisiaj Łoles chodził ze mną od 11 do 15... Przyjechałam na 10 i zdążyłam wyprowadzić Fistaszka. Potem już musiałam brać tylko psy spolegliwe, bo i Łoles i Otto nie dały się zniechęcić do spacerowania... Fotki są chyba całkiem udane, dzięki jesieni i Łolesowi oczywiście. Edited October 25, 2013 by Bjuta Quote
asikowska Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Bjutka może się w Tobie Łolesik zakochał:)))) śliczny jest:) Quote
Poziomka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ale faktycznie to schroniskowy Cwaniaczek jest :) Quote
from_wonderland Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Śliczny jest, taki "uśmiechnięty" cwaniaczek :) Quote
Bjuta Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Oj to zaraz wrzucam następne! :) Łoles i Otto. Psy które mają najlepiej w schrnisku, bo prawie w nim nie siedzą! Cwaniaczki pełną gębą! Quote
from_wonderland Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Aimez_moi napisał(a):Cudne te cwaniaczki......:):) A jak fajnie razem wyglądają. Kto kombinuje ten ma :) Quote
arnold Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Przeczytałem cały wątek i faktycznie to cudny Cwaniaczek jest. Ale trzeba także przyznać, że Ciotki w tym schronie wyjątkowe są :) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 No to prawda.....:) Ciotki sa wyjatkowe......:) Quote
__Lara Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Nawet nie wiedziałam, że nasz włóczykij ma wątek :) Quote
Recommended Posts