Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest łebski pies i wg mnie - b. ładny! Taki oryginał trochę. On miewa czasem coś za uszami (w sensie kontaktów z psami) ale to jest na pewno do opanowania. Nie zdarza się często. Nie wiem czemu nikt się w nim nie zakochuje, bo jest naprawdę nietuzinkowy!

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam... Przeoczyłam Twoją propozycję. Bardzo dziękuję! Zaraz poszukam bazarku! :)

A Łolesowi ostatnio się nie udało wyrwać na spacer. Może tam zamknięcie zmienili, bo w schronisku trwają remonty. Stał za bramą i patrzył smutno... A jeszcze wcześniej w środę miałam coś dobrego z sobą to poszedł mnie odprowadzić aż na główną drogę!

Posted

Aimez_moi, tak długo zwlekałam, aż mi przyszła zaległa wpłata!!! :evil_lol: Bardzo Ci dziękuję za propozycję wykupienia pakieciku Łolesa, ale skoro mój dłużnik się raczył pośpieszyć, to nie będę Cię oskubywać!!! :lol: Może jeszcze kiedyś przyjdą chude czasy, to się uśmiechnę... :eviltong: Już zamówiłam Łolesowi pakiecik. :)

Posted

Dziś się podłączył na spacer boksu Avi. Avi to zołza, ale Łoles większy, więc nie podskakiwała nawet jak startowali do jednej kiełbaski.

To maksymalne zanurzenie Łolesa. Reszta psów się pluska, a ten się smaży na piachu...

Posted

Zapomniałam napisać coś co mnie przestraszyło. Gdy szliśmy koło ogródków działkowych, przejeżdżało auto i Łoles je... zaatakował. I to przednie opony! Na szczęście za kierownicą siedziała jakaś przytomna babka i błyskawicznie zwolniła. Ale w takiej sytuacji jest po prostu patowo. Nie ma go jak odwołać i trudno jest go odciągnąć.

• 1 month later...