_bubu_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 terierka ma jeszcze 3 maluchy pod opieką - swojego synka i 2 podrzutki. w kuchni są 2 mały czarny i kluseczka w kociarni jest 3 tygodniowy podrzucony szczeniaczek , słaby , wołający mamę :( terierka nie chce go przyjąć. on tam nie ma szans na przyzycie :( i dzieci kaukazki podpatrzone ukradkiem Quote
peate Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dzieciaki kaukazki są śliczne i będą wielkie :cool3: a to biedne, samotne maleństwo :-( on faktycznie sam tam nie przeżyje :placz: na oko widać, że jest mniejszy i pewnie słabszy od reszty rodzeństwa .. a pewnie kocie mamy dają mu nieźle popalić :placz: potrzebny szybko ktoś kto umie się zająć takim maleństwem :-( on je samodzielnie czy jego trzeba go karmić? Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 kto pomoże temu maleństwu :placz: pomocy! Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-szczeniaczek-sam-w-schronisku-127023/ wątek tego maleństwa Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Czytałam, że kolejne maluchy w schronie. 4-ka? Quote
peate Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Piękne dzieciątko kaukazki Nowe maleństwa-6 mają strasznie wielkie brzusie :-( takie piękności, i będą musiały spędzić święta w schronisku :-( Quote
halbina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 a to w Bielsku nie ma teraz zwiększonych adopcji? :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Szczeniaczki nie są w schronisku w Bielsku, ale w jego okolicach. Maluchy terrierki znalazły domy w zaskakującym tempie... oby tylko nie wróciły po świetach... Ich miejsce zajęły teraz te zarobaczone kruszynki :( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Troje maluchów juz w cieszynie u Herspri oto ich wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/4-tygodniowe-maluchy-z-zywca-potrzebny-transport-do-wawy-dla-2-szczylkow-128066/ Quote
peate Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 reszta maluszków w górę! może Nowy Rok przyniesie Wam szczęście :cool3: Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jak tam stan szczeniaków w schronie? kaukazków i maluchów z wielkimi brzusiami już niema, ale czy ktoś nowy się pokazał? oby nie .. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No, jest też jeszcze parę podrostków od 5mies. do roku. Ale już są dłużej w schronisku. Quote
halbina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 a maluchy bezpieczne w dt?... pisałą do mnie Elżbieta na pv, ja niestety nie mogę teraz pomóc, bo mam maluchy ze schronu w Olkuszu, a tam parwo i nosówka... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Maluchy tak rozrabiaja, że nie mam czasu siedzieć na dogo. Mają się świetne pomysły po ktorych realizacji łapie sie za głowę. Ta wieksza jest silna i stanowcza. Coraz częściej atakuje biszkoptową, a ta też nie popuści i jest kraksa. Dzisiaj była nawet kropla krwi !!! :cool3: Ale nic poważnego, natomiast kwestia czasu będzie wieksza awantura, szczególnie jak wypadnie na ta najmniejszą - brązową. Trzeba koniecznie je rozdzielić..... A na ogłoszenia nikt nie odpowiada. 20-go wyjeżdżam i nie moge ich zostawić w 3-ke w domu na 3 dni, z jednym sobie mój TZ poradzi, ale nie wiem co z resztą... .:shake: Quote
BUDRYSEK Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widzę, że podpalany piesek to chłopczyk - a jak z dwoma pozostałymi szczeniakami? :) tylko biszkopcik jest dziewczynką :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Widzę, że podpalany piesek to chłopczyk - a jak z dwoma pozostałymi szczeniakami? :) Quote
Herspri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Te szczeniaki to never-ending story :roll: Quote
Recommended Posts