Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz, ja tymczas u mnie zaproponowalam, z opcja szukania domu, ale nie skorzystano z tej propozycji. A szkoda. Myslalam, ze zasluzylam u Was na wieksze zaufanie. Przykro mi. No coz.

Posted

Jak to nie skorzystano ?? Taka szansa dla psa i nikt nie raczył sie tym przejąć ?? Nie rozumiem.Czy były jakies konkretne powody dla których odmówiona ci wziacia psiaka na tymczas ??

Posted

Kochani, Hash jest cały czas na tymczasie u naszej wolontariuszki a za dwa tygodnie jedzie do Niemiec do xxxx52. Pajunia, przykro mi że tak uważasz, to nie kwestia zaufania. Od jakiegos czasu mamy już ustalone wszystko z xxxx52, piesek jest na stronie internetowej w Niemczech, jedzie do Niemiec za dwa tygodnie, do czasu zabrania go do Niemiec nadal szukamy mu domu w Polsce.

Posted

Organizacja Emir jest w posiadaniu suczki o trzech lapkach.pajunia zamiast Hasha, moze znalazlaby dt w Niemczech, dla tej suczki lub dla innych nieszczesnikow -kalekich pieskow.

Posted

alez xxxxx52, ja sie z pewnoscia o twoje zdanie nie pytalam, a twoje rady , to sa tak wazne dla mnie, jak zeszloroczny snieg. Zachowaj je dla siebie, lub innych, tobie podobnych. Mnie one absolutnie nie interesuja. Mam tylko nadzieje, ze po Hashu nie zaginie tak slad, jak po Wedelku.

Posted

po wedelku nie zaginal slad,pan Orzechowski pragnal go odwiedzic w kwietniu ,ale niestety nie dotarl do Niemiec.Nie Tobie musimy zdjec pokazywac i Ciebie informowac!!!!

• 2 weeks later...
Posted

dobrze ,że Hasz jest spakowany,gorzej z nami.Do rana zdążymy ,mam nadzieję.Jedzonko na drogę,zabawki,picie i smakołyki przygotowane.Szelki samochodowe też. Trzymajcie kciuki za podróż.

Posted

trzymam wszystkie kciuki ,jakie mam .Zycze wszystkim wspanialym,szczesliwej drogi,i szczesliwego przekazania kudlaczkow do opiekunow.Juz teraz dziekuje Poker i jej drugiej polowy, za chec zabrania i danie szansy ,:terazpol: :bye: :bye: :bye: na rozpoczecie nowego zycia dla 2 bezdomnych pieskow.:lol:

Posted

od poker telefonicznie dowiedzialam sie ,ze Hash zostal przekazany dzisiaj o 9 rano w rece wspanialych ludzi,ktorzy byli zachwyceni pieskiem.Piesek od razu zaczal sie tulic do nowych opiekunow.Stwierdzili ,ze Hash przypomina im niedawno zmarlego pieska.
Poker obicala ,ze po powrocie do Polski przesle na watek zdjecia momentu przekazania Hasha
jestem szczesliwa,ze Hash jest szczesliwy.Dzieki wszystkim dogomaniankom za obdarzenie mnie zaufaniem no i szefowej schroniska za udzielenie pomocy ,-w formie przetrzymania w hoteliku,i poker za komfortowy dowoz i dostarczenie pieska do nowych opiekunow.:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Goscinnie zajrzalam i pragne podzielic sie tym co wzruszylo mnie do lez:lol:
Poznalam malenstwo, glaskalam i nawet moglam ucalowac lepetynke tego wspanialego psiaka:loveu: Kochany i dzielny dzieciak:loveu:
Haszku, dziekuje ci za to ze moglam z toba choc przez krotka chwile pobyc. Zycze ci z calego serca milosci ludzi i ich troski o ciebie. Badz szczesliwy:loveu: dzieciaczku:multi: Jestes taki niezwykly i taki piekny:loveu: A tymi kolami do gory......... to juz sam wiesz, ze podbijesz kolejne serca urwisie:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wciąż czekamy na fotki Hasha. Nie mogę uwierzyć, że kolejna psia historia znalazła szczęśliwy finał...Bardzo dziękujemy xxxx52 za pomoc! W Polsce taki piesek wzbudzał tylko sensację, nie miał szans na adopcję. Dziękujemy też Pajuni za propozycję tymczasu i poszukiwania domu dla Hasha. Obie Panie robią kupę dobrej roboty i w gruncie rzeczy walczą o to samo - o dobro zwierząt...

Posted

opiszę niedługo przekazanie Hasza,obecnie już Blackiego ,przeze mnie i mojego męża nowym włascicielom w Niemczech.Pies znalazł dom dzięki XXXX52 a opiekowała się nim przed wyjazdem pani z Szamotuł o złotym sercu i to chyba głównie im trzeba dziękować.Nie znam wątku od początku,więc przepraszam jeżeli kogos pominęłam.