Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O nią nikt nie zadzwonił ani razu. Ale Magdola się widziała z Panem i we wrześniu będzie wiadomo po operacji czy będzie mogła wrócić do Pana więc może niech do tego czasu nikt nie dzwoni ;)

A u Rodzynka na razie cisza widocznie Pani się nie wybiera do Polski, bo w innym przypadku miała się kontaktować.

Posted

[quote name='Hałabajówka']O nią nikt nie zadzwonił ani razu. Ale Magdola się widziała z Panem i we wrześniu będzie wiadomo po operacji czy będzie mogła wrócić do Pana więc może niech do tego czasu nikt nie dzwoni ;)

A u Rodzynka na razie cisza widocznie Pani się nie wybiera do Polski, bo w innym przypadku miała się kontaktować.[/QUOTE]

oj, to tak by było nalepiej gdyby do siebie wróciła :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']oj, to tak by było nalepiej gdyby do siebie wróciła :)[/QUOTE]

Nie jestem przekonana bo jak się Panu pogorszy to co znowu ją będzie musiał oddać a ona jest jeszcze młoda, z drugiej strony pewnie by się ucieszyła ehh sytuacja jest dość trudna. I tak trzeba poczekać na to co Pan powie po operacji.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Najbardziej mi zależy żeby amstafka poszła do adopcji bo zimą w budzie taki pies ;([/QUOTE]

jak mi zejdzie ze stanu Jasio i Bast to wykupię jej jakąś promocję - to powinno pomóc.
Ale chwilowo mnie nie stać. Co już mi się wydaje, że zmniejszy mi się ilość ogłoszeń, to wpada mi pies, któremu na cito trzeba dom znaleźć.No i te mają pierwszeństwo...

Posted

Wiem jak to jest zawsze coś wyskoczy ;)

Dziewczyny zajrzyjcie z dobrym pomysłem na ten wątek proszę
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Zosta%C5%82y-Dwa-starszaki-nie-poradz%C4%85-sobie-((-POM%C3%93%C5%BB-OG%C5%81ASZA%C4%86-!!!?p=21237641#post21237641"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Zosta%C5%82y-Dwa-starszaki-nie-poradz%C4%85-sobie-((-POM%C3%93%C5%BB-OG%C5%81ASZA%C4%86-!!!?p=21237641#post21237641[/URL]

Posted

[quote name='Hałabajówka']Najbardziej mi zależy żeby amstafka poszła do adopcji bo zimą w budzie taki pies ;([/QUOTE]

Odezwala się do mnie jedna Pani w sprawie Soni. Odesłałam ją do Ciebie. Dzwoniła może?

Posted

Dzisiaj nikt w sprawie psa nie dzwonił żadnego :shake:

Dzisiaj dostałam paczuszkę od Pani Anny z lekami dla Fiedii bardzo dziękuję za pamięć o naszym chudzielcu :Rose:
Jutro Perełka idzie do nowego domu :multi:

Za to Ukkuś na zdrowiu podupadł. Jutro jedziemy na kolejne wyniki BŁAGAM o jakiś grosz dla niego :oops:
Jest senny i bardzo powolny od wczoraj, jest podejrzenie że nerki coś nie tak działają :-( i ma podwyższony cukier...

Teraz śpi w salonie na kanapie, co dziwne nawet moje psy go nie ruszają czyli jest słaby bo nie czuja zagrożenia :placz: