Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety dobre zdjęcia i w ogole jakies zdjecia sa bardzo ważne, jak miałam znaleźc Maksowi miejsce, to proszono mnie tam gdzie często sa zdjecia, bo ludzie nie będa i zaglądać na wydarzenie i w ogóle sie psem nie zainteresują, jest w tym prawda, ale jeśli z psem sie pracuje, opiekuje nim i jest to uczciwe pod względem "kasy", zwłaszcza jeśli brak deklaracji, to ja to wole. Choć też wiadomo licze na fotki w najbliższej przyszłości;)

Posted

Jeśli chodzi o zdjęcia jeszcze dodam - od ponad 3 lat prowadzę zbiórkę karmy dla stada bezdomnych kotów (miesięcznie karmy idzie za ponad 500 zł) i prawda jest taka, że jak nie ma zdjęc, to nie ma wpłat, a jak zdjęcia wstawię, to zawsze ktoś się zlituje i coś wpłaci, dlatego co jakiś czas muszę na nowe zdjęcia znaleźc czas (nie jest łatwo, bo one dzikie w większości, a jak idę do nich z moją 3-letnią gadułą, to w ogóle przerażone i się chowają).

Posted

Ja też mam, oby tylko[B] aga_w[/B] dała rade dziś przeprowadzić wizytę...

Przelałam przed chwilą dla Inez 56,50 zł i dla Perły 169,50 zł z bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243535-Firmowe-ciuchy-torebki-buty-na-Per%C5%82%C4%99-i-Inez-ZAKO%C5%83CZONY[/url] , jak wpłata dojdzie, to proszę o potwierdzenie, żebym mogła zamknąć bazarek.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Wiadomo juz coś w sprawie Inez?[/QUOTE]

Niestety dzisiejsza wizyta przełożona najprawdopodobniej na piątek, więc kciuki nadal trzeba trzymać... Oby się nie rozmyślili, bo Inez już rok czeka na dom...

Posted

[quote name='Olena84']Boże jaka bida:(

Na fb wrzuce po 17[/QUOTE]
Nie jest tak źle... nie siedzi już cały czas w budzie, jak psy są inne kolo kojca to jest zaciekawiony. Tylko jak się za blisko człowiek zbliży to ucieka ale zaraz wychodzi i patrzy więc jest nadzieja.

Posted

[quote name='Olena84']No to miejmy nadzieje, że szybko sie zaklimatyzuje![/QUOTE]

Szybko to może nie ale zupełna dzicz to on nie jest bo nie ucieka w popłochu ani nie rozbija się o nic podczas ucieczki i co najważniejsze nie szczerzy się. W przyszłym tygodniu może już wyjdzie z kojca bo na razie nie wychodzi tylko stoi w drzwiach.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Nic nie wiadomo o Inez?[/QUOTE]

Pan miał się odezwać, czy mu pasuje piątek (dziś), ale cisza. [B]aga_w[/B] próbowała dzwonić - komórka wyłączona.
Pewnie już innego psa znaleźli, mnóstwo jest ich do oddania, bez wizyt, bez umów...

Posted

[quote name='Cudak']Pan miał się odezwać, czy mu pasuje piątek (dziś), ale cisza. [B]aga_w[/B] próbowała dzwonić - komórka wyłączona.
Pewnie już innego psa znaleźli, mnóstwo jest ich do oddania, bez wizyt, bez umów...[/QUOTE]

Szkoda o losie :shake:

Posted

Szkoda, to by było, gdyby po miesiącu, czy dwóch od adopcji zrezygnowali, bo zostałaby bez deklaracji już...

A jak Inez ze smyczą? Próbujesz ją czasem brać? Bo miała problem z tym, jeszcze jak mieszkała na działce.