zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Cantadorra napisał(a):Nie łapię się w tylu psiakach na jednym wątku, ale Lalunia to faktycznie jest o oryginalnej urodzie. Ona ma takie małe uszka, czy położyła? Lalka ma cięte uszy niestety. Taki jest wzorzec rasy azjaty. Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Magdola Ty to masz talent no :) Zawłaszczam sobie :) Nie zmieściły Ci się wszystkie ;) Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Hałabajówka napisał(a):Magdola Ty to masz talent no :) Zawłaszczam sobie :) Nie zmieściły Ci się wszystkie ;) Wiem, że się nie zmieściły.....:( Ale jakby były wszystkie to nie było by efektu, bo sprawdzałam...albo byłyby nieczytelne, albo wszystkie malutkie....ważne, że większość się zmieściła..... Edited March 15, 2013 by magdola Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Zrób mi jak możesz z tej kliszy hałabajówkowej banerek pliska żeby było bardziej długie niż wysokie :) Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Hałabajówka napisał(a):Zrób mi jak możesz z tej kliszy hałabajówkowej banerek pliska żeby było bardziej długie niż wysokie :)Ciotka, no włąśnie tu się kończą moje możliwośći i umiejętności...kombinuje i nie umiem...:( Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 magdola napisał(a):Ciotka, no włąśnie tu się kończą moje możliwośći i umiejętności...kombinuje i nie umiem...:( No ja też kombinuję i oooo nic nie wychodzi....albo jest tyci i nic nie widać albo jest wielkie na pół strony :( Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Hałabajówka napisał(a):No ja też kombinuję i oooo nic nie wychodzi....albo jest tyci i nic nie widać albo jest wielkie na pół strony :( Nie wiem czy te co zrobiłam nie za duże są na podpis....???? LUDZIE! Kto umie zmniejszać????? Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 (edited) [FONT=book antiqua]Ruda dzisiaj niespodziewanie od nas odeszła[SIZE=5].... cieszę się że chociaż chwilę z nami była... [/FONT]:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Edited March 15, 2013 by Hałabajówka Quote
obiezyswiat75 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 O matuniu :( Dobrze, że zdążyła zaznać choć trochę miłości i ciepła w życiu. Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 (edited) Rex chodzi i jej szuka nie wiem jak on to przeżyje :( Edited March 16, 2013 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 (edited) magdola napisał(a):Proszę ciotka - poprawne: Dzięki wielkie, szkoda że nie można kolażu zmniejszyć żeby się w sygnaturze zmieścił bo jest super. Edited March 16, 2013 by Hałabajówka Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Hałabajówka napisał(a):Dzięki wielkie, szkoda że nie można kolażu zmniejszyć żeby się w sygnaturze zmieścił bo jest super.Niestety, będzie brzydkie i nieczytelne....:( Quote
yolanovi Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Hałabajówka napisał(a):Rex chodzi i jej szuka nie wiem jak on to przeżyje :( Wzruszające jest takie przywiązanie i smutne bardzo kiedy jednego zabraknie a drugie szuka go bezskutecznie i nie rozumie tego co sie stało. Ważne jest jest dla Rexa, że ma Ciebie Hałabajówko i myślę, że to pomoże mu przetrwać ten ogromnie trudny dla niego czas. Z każdym dniem powinno być troszkę lepiej. Żegnaj śliczna suniu :( Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) yolanovi napisał(a):Wzruszające jest takie przywiązanie i smutne bardzo kiedy jednego zabraknie a drugie szuka go bezskutecznie i nie rozumie tego co sie stało. Ważne jest jest dla Rexa, że ma Ciebie Hałabajówko i myślę, że to pomoże mu przetrwać ten ogromnie trudny dla niego czas. Z każdym dniem powinno być troszkę lepiej. Żegnaj śliczna suniu :(Moja Aira też przeżyła odejscie drugiej suni.... Edited March 15, 2013 by magdola Quote
zerojeden Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Dzisiaj kilka niusów pozytywnych :) Ukki śpi na półce razem z kotami :) jak on tam wchodzi pojęcia nie mam...półka jest na wysokości ok 120cm od ziemi :diabloti: nie udało mi się zauważyć jak on to modzi bo zawsze tak robi jak mnie nie ma :) a jak jestem to jest taki grzeczniutki :cool3: Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek które przyjechały z Grudziądza pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;) Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi: Bardzo przepraszam za zwłokę w zakładaniu wątku dla onka ale tyle się działo że nie dałam rady :oops: jutro się poprawię... I jeden nius smutny...Reksiu bardzo tęskni za Rudą płakał całą noc, poszczekiwał...tak mi go żal Quote
kolejna kobietka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 :-( [*] ...Reksiku trzymaj się kochany :sad: Quote
Martuchny Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 ojejku Ruda.... :(:( pamiętasz jak Ci mówiłam, jak mi się ona podoba, że taka cudowna... a teraz już jej nie ma :( [*] Quote
zerojeden Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 (edited) Martuchny napisał(a):ojejku Ruda.... :(:( pamiętasz jak Ci mówiłam, jak mi się ona podoba, że taka cudowna... a teraz już jej nie ma :( Eh daj spokój jestem mega zła i smutna ze tak wyszło bo właśnie dla Rudej był robiony kojec żebym mogła ją zabrać na dożywocie i o doooopa no. Rex jest smutny, szczekał cały czas :( Dzisiaj pojechaliśmy z Reksiem do schroniska adoptować dla niego towarzyszkę żeby mu tak smutno nie było....pojechałam no i wybieram i wybieram....Reksiu czeka w aucie a ja chodzę i chodzę i się ściekam że jak mam wybrać jednego psa z całej tej biednej rzeszy....trochę pomocne były kryteria żeby jak już brać to coś nieadopcyjnego, starszego, spokojnego, sunię i wielkością podobna do Rexa....no i wybrałam 3 sunie które spełniały te wszystkie wymogi...ale jedna była w dobrej formie więc myślimy z dziewczynami wezmę chudą ale chuda była w kojcu tylko z jeszcze jedną sunią i była młoda więc padło na suczynkę numer trzy... która do krat nawet nie podchodziła bo była w kojcu z kilkoma innymi sukami które jej nie dopuszczały i goniły ją do budy...siedziała na środku pokulona wyglądała na starszą i smutną i mega nieadopcyjną taka wiejska bura suka.... Pan pracownik wyciągnął ją z kojca ja jej w żeby i bach śnieżnobiałe żadna tam starsza sunia...no i nie mogłam jej już odstawić do tego kojca bo by jej żyć nie dały :( Suczynka bardzo uległa, wystraszona....poszłyśmy na spacer z nią i z Reksiem...Rex oczywiście ją olał jak to Rex...on jest tak wrażliwy że nawet nie zwracał na nią uwagi tylko po to żeby do niego nie podeszła. No i mamy nowy fundacyjny nabytek....totalnie nieudana adopcja bo ani stara ani spokojna jak się okazało na miejscu...wulkan energii ale z Reksem się fajnie dogadują :) A oto ona [SIZE=5][FONT=book antiqua]Fuksja [/FONT]:loveu: Edited March 17, 2013 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 I jeszcze fotki ze spaceru nawet razem z Ukkilem :) Quote
zerojeden Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 I reszta korków :) [FONT=book antiqua] Dayson i Gary [/FONT] [FONT=book antiqua] Dayson, Gary i Lisiczka [/FONT] [FONT=book antiqua]Dayson i Gałganki [/FONT] [FONT=book antiqua]Bystra vel Lisiczka :) [/FONT] Quote
obiezyswiat75 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ależ ona jest piękna. Gratuluję adopcji :) Quote
zerojeden Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 [FONT=book antiqua]Lisiczka [/FONT] [FONT=book antiqua]I tłuściutki Ukki [/FONT] Quote
Recommended Posts