Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies']Może zostanie tam, gdzie jest :eviltong:[/QUOTE] Oj to nie jest możliwe ;). Ani starczą dwa psy i gromadka kotów. Jednak zawsze przy takich stworach jest ciężko przy oddawaniu ich do nowych domów. Quote
b-b Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mam nadzieję że Ania wczoraj znalazła mleko dla kotów pod drzwiami. Pisałam do niej ale...jak zawsze brak czzaasu nawet na odczytanie SMS-sów;) Quote
Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='b-b']Mam nadzieję że Ania wczoraj znalazła mleko dla kotów pod drzwiami. Pisałam do niej ale...jak zawsze brak czzaasu nawet na odczytanie SMS-sów;)[/QUOTE] Wczoraj było naprawdę straszne zamieszanie. Na pewno znalazła mleko. Dziękujemy! Quote
b-b Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Macia']Wczoraj było naprawdę straszne zamieszanie. Na pewno znalazła mleko. Dziękujemy![/QUOTE] Wiem, ze zawsze macie urwanie głowy wiec czekałam:) Ania odpisała :) Quote
Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Jacek po kastracji czuje się dobrze. Wszystko poszło świetnie. Jutro dalsza część zabiegów. Zbliża się termin zapłaty za kolejną fakturę od weterynarzy i szczęśliwie dzięki dzisiejszej "wyprzedaży garażowej" brakuje nam tylko 130 zł. Mogło być o wiele gorzej. Quote
gluchypies Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='Macia']Jacek po kastracji czuje się dobrze. Wszystko poszło świetnie. Jutro dalsza część zabiegów. Zbliża się termin zapłaty za kolejną fakturę od weterynarzy i szczęśliwie dzięki dzisiejszej "wyprzedaży garażowej" brakuje nam tylko 130 zł. Mogło być o wiele gorzej.[/QUOTE] Cieszę się, że zabieg przebiegł bez komplikacji. Macie jakieś rozliczenie tych faktur? Może zrób na początku watku listę, jakie faktury pozostały do spłaty, na jakie kwoty, do kiedy etc. Będzie można robić na to bazarki. Dorzucę 30 zł do tej faktury, o której piszesz. Podaj mi nr konta :) Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='gluchypies']Cieszę się, że zabieg przebiegł bez komplikacji. Macie jakieś rozliczenie tych faktur? Może zrób na początku watku listę, jakie faktury pozostały do spłaty, na jakie kwoty, do kiedy etc. Będzie można robić na to bazarki. Dorzucę 30 zł do tej faktury, o której piszesz. Podaj mi nr konta :)[/QUOTE] Nie ma jako takich zaległych faktur od weterynarzy. Dostajemy fakturę co miesiąc. Mamy praktycznie miesiąc na zapłacenie jej. I robimy to za każdym razem, bo nie możemy nie płacić. Weterynarze zawsze nam pomagali, dzięki ich wsparciu (zniżkom, robieniu rzeczy na krechę i dawaniu dłuższego terminu płatności) możemy działać. Bez takiego zaplecza weterynaryjnego nasza działalność byłaby o wiele mniej rozwinięta. Dlatego staramy się zrobić wszystko żeby na czas mieć pieniądze na fakturę. W razie "braków" dokładamy same. Oczywiście pozostaje hotel, karma itp. Więc łatwo nie jest. Od kolejnego miesiąca będziemy wklejać tutaj faktury od weterynarzy. Bardzo dziękuję za chęć wsparcia! Zaraz podeślę numer konta. Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Toby i Kris już po kastracji i wróciły do hotelu. U Tobiego jądro było w pachwinie, ale udało się je bez problemu usunąć. Ania łapała dzisiaj kociaki. Zgłoszono nam 8 (!) sztuk. Do tego dwie dzikie kotki - matki. Na razie udało się złapać 4 maluchy i całe szczęście, bo też są już dzikuskowate. Teraz się je szybko ogarnie, ale za jakiś czas byłoby trudno. Maluchy zostały odrobaczone. Kotki zostaną umówione na sterylki. Po zabiegu (i przetrzymaniu przez 10 dni) zostaną wypuszczone w to samo miejsce. Quote
NikaEla Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [B]Maciu[/B] Mila-ada szuka dla koleżanki we Wrocławiu małej suczki ok 1,5roku. Odesłałam je do Ciebie. Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Witajcie Cioteczki! Koleżanka szuka małej młodej suczki. Nie gwarantuję, że weźmie, ale warto spróbować. Warunki miałaby sunia świetne i wielka miłość. Koleżance niedawno zszedł pies staruszek i ona już nie może wytrzymać w pustym domu . Posłałabym jej link, ale jak nie jest zarejestrowana na Dogo, to go nie otworzy. Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='Nikaragua'][B]Maciu[/B] Mila-ada szuka dla koleżanki we Wrocławiu małej suczki ok 1,5roku. Odesłałam je do Ciebie.[/QUOTE] Dziękujemy za pamięć! ;) [quote name='mila-ada']Witajcie Cioteczki! Koleżanka szuka małej młodej suczki. Nie gwarantuję, że weźmie, ale warto spróbować. Warunki miałaby sunia świetne i wielka miłość. Koleżance niedawno zszedł pies staruszek i ona już nie może wytrzymać w pustym domu . Posłałabym jej link, ale jak nie jest zarejestrowana na Dogo, to go nie otworzy.[/QUOTE] W tej chwili mamy trzy takie suczki. Może podeślij maila to wyślę zdjęcia z opisami? Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Proszę bardzo: [email][email protected][/email] Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='mila-ada']Proszę bardzo: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Zdjęcia i opisy już wysłane :p. Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Dzięki, już wysłałam. Zobaczymy, czy któraś ją chwyci za serce. Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='mila-ada']Dzięki, już wysłałam. Zobaczymy, czy któraś ją chwyci za serce.[/QUOTE] Dzięki, trzymam kciuki ;). Jakby co mamy jeszcze jedną suczkę. Tylko to jest pies, który w nowym miejscu na pewno będzie wypłoszony z początku. Nie wiem jakie doświadczenie ma koleżanka i psa z jakim charakterem szuka. Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ona mówi, że od 40 lat zawsze w domu był pies, a wiem, ile robiła dla swojego poprzedniego, całkiem już ślepego psa i jak o niego dbała. Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Taką wiadomośc dostałam" Psotka jest słodka - trwa dyskusja..... Czy sunia jest we Wrocławiu? Myślisz, że jeszcze urośnie? Pozdr i dzięki Aga Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Jakbyś mi podała maila, to skontaktuję Was ze sobą, albo telefon. Quote
Macia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='mila-ada']Taką wiadomośc dostałam" Psotka jest słodka - trwa dyskusja..... Czy sunia jest we Wrocławiu? Myślisz, że jeszcze urośnie? Pozdr i dzięki Aga[/QUOTE] [quote name='mila-ada']Jakbyś mi podała maila, to skontaktuję Was ze sobą, albo telefon.[/QUOTE] Jakby co mogę podesłać więcej zdjęć Psotki. Sunia jest dorosła i na pewno nie urośnie. Sunia nie jest we Wrocławiu, ale ewentualny transport nie powinien być problemem. Psy są w Lesznie, ale ja we Wrocławiu jestem większość tygodnia. Mój mail: [email][email protected][/email], telefon: 668045313 Quote
mila-ada Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Koleżanka mi napisała, że jutro się tym zajmie, czyli chyba jutro sie skontaktuje Quote
gluchypies Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Jak miło czytać, że jest może szansa na domek dla Psotki :) Trzymam kciuki! Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='gluchypies']Jak miło czytać, że jest może szansa na domek dla Psotki :) Trzymam kciuki![/QUOTE] ja też baaaaaaaaardzo mocno :) Quote
Ellig Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Trzymam kciuki i po znajomosci zapraszam na bazarek, na splatę dlugow za leczenie naszych podopiecznych:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253938-Mega-bazarek-bi%C5%BCuteryjny-9-ods%C5%82ona-do-5-lipca-do-godz-20-00/page3[/url] Quote
b-b Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Nutusia planuje znowu zasypać mnie fantami na bazarek:D Udało mi się zasypanie odroczyć do po 20.07:evil_lol: ale później nie ma że boli :p Quote
Recommended Posts