zerojeden Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Secia napisał(a):Halabajowka obiecalam wesprzec Ninke ale nie mialam dlugo neta a tu widze takie dobre wiesci o suni. Slowo sie rzeklo kobylka u plota podaj watek kochana jakiegos potrzebujacego pod twoja opieka cobym mogla sie wywiazac :-) Proszę bardzo już podsyłam największą bidę na tą chwilę i największego pochłaniacza kasy...http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-czyli-co-w-s%C5%82omie-szczeka-%29/page8 A kciuki proszę trzymać mocno....bardzo bardzo mocno.... za Nineczkę plan jest taki że jutro jedzie :multi: Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [FONT=arial black]Zapraszam na dwa bazarki...i przepraszam że tak bezczelnie[SIZE=3]... pierwszy bazarek jest cegiełkowo-puzzlowy dla Maji :smile: na drugim możesz sam skomponować podkładkę za swoim zwierzakiem :smile: [/FONT] Quote
magdola Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 paula_t napisał(a):Czy to już jutro....? Nooooooo jutro ;) Quote
zerojeden Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ninka właśnie jedzie będzie w Szczecinie koło 19 :) Quote
kolejna kobietka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 :multi: bezpiecznej drogi Nineczko, wszystkiego dobrego w nowym domku! :) Quote
magdola Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No to czas sie zbierac....... Trzymajcie kciuki ;) Quote
paula_t Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nineczko, szczęścia na nowej drodze życia!:loveu: Ciotki, napiszcie potem coś więcej o domku :) Quote
zerojeden Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 paula_t napisał(a): Ciotki, napiszcie potem coś więcej o domku :) A no tak ... Pani od Nineczki dzwoniła przed chwilą.... Ninka już wykąpana i zwiedza mieszkanie :) Pani ją będzie odchudzać bo pulpecik jest mega z niej :) Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze i się Panie pokochają :loveu: Quote
Gabi79 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hałabajówka napisał(a):A no tak ... Pani od Nineczki dzwoniła przed chwilą.... Ninka już wykąpana i zwiedza mieszkanie :) Pani ją będzie odchudzać bo pulpecik jest mega z niej :) Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze i się Panie pokochają :loveu: Wspaniałe wieści, wszystkiego dobrego w nowym domku Nineczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Secia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 jak milo sie slucha no to czekamy na fotki z nowego domku..... Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 ...ja mysle, ze beda obie szczescliwe ze soba..... Quote
kolejna kobietka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 cudownie! :loveu: na pewno sie pokochaja :) Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 kolejna kobietka napisał(a):cudownie! :loveu: na pewno sie pokochaja :) A ja powiem, ze to nie Ninka, ale Nika :diabloti: Quote
zerojeden Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdola']A ja powiem, ze to nie Ninka, ale Nika :diabloti:[/QUOTE] oj no Nika było jej ale nie szło mi tego wymówić i ją na Ninkę przerobiłam ale nie widziałam w różnic i w reagowaniu :) Ale Magdola jesteś kabel no :) Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']oj no Nika było jej ale nie szło mi tego wymówić i ją na Ninkę przerobiłam ale nie widziałam w różnic i w reagowaniu :) Ale Magdola jesteś kabel no :)[/QUOTE]a ja wlasnie zauwazylam, ze nie reaguje na Ninke :p Quote
zerojeden Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdola']a ja wlasnie zauwazylam, ze nie reaguje na Ninke :p[/QUOTE] Bo źle akcentowałaś ;) Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']Bo źle akcentowałaś ;)[/QUOTE] Oj tam, oj tam..... Cos mam zle przeczucia co do jutrzejszego dnia....... Nie wiedziec czemu..... (Nie chodzi o Ni(N)ke) :D Quote
paula_t Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nie kłócić się baby:mad:;) Mam nadzieję, że Nineczka dobrze odnalazła się w nowym domku i że powoli się w sobie z Panią zakochują :) Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='paula_t']Nie kłócić się baby:mad:;) Mam nadzieję, że Nineczka dobrze odnalazła się w nowym domku i że powoli się w sobie z Panią zakochują :)[/QUOTE] One juz pewnie zakochane ;) Quote
zerojeden Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdola']Oj tam, oj tam..... Cos mam zle przeczucia co do jutrzejszego dnia....... Nie wiedziec czemu..... (Nie chodzi o Ni(N)ke) :D[/QUOTE] Ja mam mieszane ale warto spróbować :lol: Ja się nie kłócę tylko droczę hehe :) O i muszę tytuł wątku zmienić :) Umówiłam się z Panią że da znać za kilka dni jak tam się Nineczka miewa :cool3: Quote
magdola Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']Ja mam mieszane ale warto spróbować :lol: [/QUOTE] noooo po moich obserwacjach....to jestem .....no nie zapeszam....dizisiaj odkrylismy kolejną karte :D [quote name='Hałabajówka']Umówiłam się z Panią że da znać za kilka dni jak tam się Nineczka miewa :cool3:[/QUOTE] Nooo ciekawe jak tam NIKUNIA sie miewa :D hahahahahaha Quote
zerojeden Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='magdola']noooo po moich obserwacjach....to jestem .....no nie zapeszam....dizisiaj odkrylismy kolejną karte :D[/QUOTE] Co znowu zmajstrował ten Rudy szczerbol hmmmm? Quote
Recommended Posts