Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Secia napisał(a):
Halabajowka obiecalam wesprzec Ninke ale nie mialam dlugo neta a tu widze takie dobre wiesci o suni. Slowo sie rzeklo kobylka u plota podaj watek kochana jakiegos potrzebujacego pod twoja opieka cobym mogla sie wywiazac :-)

Proszę bardzo już podsyłam największą bidę na tą chwilę i największego pochłaniacza kasy...http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-czyli-co-w-s%C5%82omie-szczeka-%29/page8

A kciuki proszę trzymać mocno....bardzo bardzo mocno.... za Nineczkę plan jest taki że jutro jedzie :multi:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):

Ciotki, napiszcie potem coś więcej o domku :)

A no tak ... Pani od Nineczki dzwoniła przed chwilą.... Ninka już wykąpana i zwiedza mieszkanie :) Pani ją będzie odchudzać bo pulpecik jest mega z niej :) Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze i się Panie pokochają :loveu:

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A no tak ... Pani od Nineczki dzwoniła przed chwilą.... Ninka już wykąpana i zwiedza mieszkanie :) Pani ją będzie odchudzać bo pulpecik jest mega z niej :) Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze i się Panie pokochają :loveu:

Wspaniałe wieści, wszystkiego dobrego w nowym domku Nineczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdola']A ja powiem, ze to nie Ninka, ale Nika :diabloti:[/QUOTE]

oj no Nika było jej ale nie szło mi tego wymówić i ją na Ninkę przerobiłam ale nie widziałam w różnic i w reagowaniu :)

Ale Magdola jesteś kabel no :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']oj no Nika było jej ale nie szło mi tego wymówić i ją na Ninkę przerobiłam ale nie widziałam w różnic i w reagowaniu :)

Ale Magdola jesteś kabel no :)[/QUOTE]a ja wlasnie zauwazylam, ze nie reaguje na Ninke :p

Posted

[quote name='Hałabajówka']Bo źle akcentowałaś ;)[/QUOTE]
Oj tam, oj tam..... Cos mam zle przeczucia co do jutrzejszego dnia....... Nie wiedziec czemu..... (Nie chodzi o Ni(N)ke) :D

Posted

[quote name='paula_t']Nie kłócić się baby:mad:;)
Mam nadzieję, że Nineczka dobrze odnalazła się w nowym domku i że powoli się w sobie z Panią zakochują :)[/QUOTE]
One juz pewnie zakochane ;)

Posted

[quote name='magdola']Oj tam, oj tam..... Cos mam zle przeczucia co do jutrzejszego dnia....... Nie wiedziec czemu..... (Nie chodzi o Ni(N)ke) :D[/QUOTE]

Ja mam mieszane ale warto spróbować :lol: Ja się nie kłócę tylko droczę hehe :)

O i muszę tytuł wątku zmienić :)

Umówiłam się z Panią że da znać za kilka dni jak tam się Nineczka miewa :cool3:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ja mam mieszane ale warto spróbować :lol: [/QUOTE] noooo po moich obserwacjach....to jestem .....no nie zapeszam....dizisiaj odkrylismy kolejną karte :D

[quote name='Hałabajówka']Umówiłam się z Panią że da znać za kilka dni jak tam się Nineczka miewa :cool3:[/QUOTE]
Nooo ciekawe jak tam NIKUNIA sie miewa :D hahahahahaha

Posted

[quote name='magdola']noooo po moich obserwacjach....to jestem .....no nie zapeszam....dizisiaj odkrylismy kolejną karte :D[/QUOTE]

Co znowu zmajstrował ten Rudy szczerbol hmmmm?