Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ooo ktos chciał Dilkiego utopić:crazyeye::crazyeye::crazyeye:do TOZu zgłosze:angryy:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieje ze sie pogniewacie ale wlasnie wrocilam ze spacerku z moim diloslawem latrerkiem i zrobilam pare fotek i chcialam sie pochwalic:loveu: :loveu:

bozie jak ja go kocham tego mojego piesiunia:loveu: :loveu: :loveu: wklejajcie fotki swoich milusinskich plissss:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dilerówna no poprostu się rozpłynęłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
starasz się widzę oj starasz .... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dilerówna no poprostu się rozpłynęłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
starasz się widzę oj starasz .... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ochhh Ewcia:oops: ciesze sie bardzo ze ci sie moj pieseczek podoba:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
a ty nie masz juz zadnych foteczek??? :loveu:

Posted

[quote name='dealer']ochhh Ewcia:oops: ciesze sie bardzo ze ci sie moj pieseczek podoba:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
a ty nie masz juz zadnych foteczek??? :loveu:

a gdzie ja napisałam że podoba mi się Twój pies ? :crazyeye: fotki mi się podobają :loveu:
piętne som :loveu: takie wyraźne i ostre :loveu:
Ja już nie wstawie dziś foteczek :shake: limit wyczerpałam ,a i tak nagięłam regulamin bo wstawiłam 4 ,a nie dozwolone 3 :oops: :oops: :oops: :oops:

i wstawiam coś mądrego :loveu: :loveu: taki mały tekścik :loveu: :loveu:

[quote name='Cytat'] - Kto ty jesteś? Polak stary...- Jaki znak twój? Moher szary...

Posted

Vectra napisał(a):
a gdzie ja napisałam że podoba mi się Twój pies ? :crazyeye: fotki mi się podobają :loveu:
piętne som :loveu: takie wyraźne i ostre :loveu:
Ja już nie wstawie dziś foteczek :shake: limit wyczerpałam ,a i tak nagięłam regulamin bo wstawiłam 4 ,a nie dozwolone 3 :oops: :oops: :oops: :oops:

i wstawiam coś mądrego :loveu: :loveu: taki mały tekścik :loveu: :loveu:

och Ewuniu to ja cie zle zrozumialam...wybacz:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
och Ewuniu to ja cie zle zrozumialam...wybacz:loveu:

wybaczam cię choć czuję się obrażona nieco a to nieregulaminowe jest :loveu: :loveu:

:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
wybaczam cię choć czuję się obrażona nieco a to nieregulaminowe jest :loveu: :loveu:

dalabym ci jakis obrazek zebys sie nie czula obrazona ale mogloby sie forum rozciagnac...i to tez chyba nieregulaminowe jest....:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
dalabym ci jakis obrazek zebys sie nie czula obrazona ale mogloby sie forum rozciagnac...i to tez chyba nieregulaminowe jest....:loveu:

weź coś wstaw :loveu: bo mi poziom cukru spada :loveu: :loveu:

Posted

Robicie bardzo ładne fotecki :loveu: I macie toffane piesecki :loveu:

Ja tesh mam pieska nierodowitego :roll:

I fotecki ładne zrobiłam :multi:

Tu makro

I takie ostre zdjątko w ruchu :multi:

Czy macie do nich jakieś uwagi techniczne? :roll:

Posted

Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiowaty Gacusiu który jest super :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

i dobrze że masz psa nierodowitego bo na cholere komu ten papier :roll: trzeba dbać o lasy nie :razz:

Posted

[quote name='Behemot']Robicie bardzo ładne fotecki :loveu: I macie toffane piesecki :loveu:

Ja tesh mam pieska nierodowitego :roll:

I fotecki ładne zrobiłam :multi:

Tu makro

I takie ostre zdjątko w ruchu :multi:

Czy macie do nich jakieś uwagi techniczne? :roll:

och:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja nie mam zadnych uwag , nie wiem jak kolezanki....gdzie mi tam do takich fotek, ojejku ty to masz talent:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiu , Gastuś jest super :loveu: :loveu: :loveu:

i dobrze że masz psa nierodowitego bo na cholere komu ten papier :roll: trzeba dbać o lasy nie :razz:

Posted

[quote name='puli']A juz sie bałam ze tylko ja na tym forum mam głupawki. Ciesze sie że nie jestem sama!!

Ładny piesek tylko szkoda że taki czarny :shake: nie myślałaś by go przefarbować ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiowaty Gacusiu który jest super :loveu: :loveu: :loveu:

Bo ja niestety mam talent - w przeciwieństwie do niektórych :cool3:

[quote name='dealer']och:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja nie mam zadnych uwag , nie wiem jak kolezanki....gdzie mi tam do takich fotek, ojejku ty to masz talent:loveu: :loveu: :loveu:

Tak, ja się już taka urodziłam - utalentowana i wszechstronna :loveu:
No i sprzęciora mam dobrego :loveu: Cynaście piędziesiont koszotował w kiosku.

[quote name='Vectra']Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiu , Gastuś jest super :loveu: :loveu: :loveu:

o, widze że tak Ci się podobały moje fotecki że dwa razy to samo napisałaś :loveu:

[quote name='puli']A juz sie bałam ze tylko ja na tym forum mam głupawki. Ciesze sie że nie jestem sama!!

puli cy jak ci tam, byś tego psa umyła czasami brudny jakiś :roll:

Posted

[quote name='beria']Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu:

Też się pochwalę dobrą fotką :p

Tfuj piesek ma ślicne ocka zielone takie :loveu: Zakładasz mu soczewki czy się taki urodził?

Posted

[quote name='beria']Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu:

iiijaaaaaa jaki piekny napisik:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko nie rob za duzo takich slicznosci bo wiesz to rozciaga forum ti ti ti zartownisiu:loveu: :loveu:

Posted

siostro moja :loveu: :loveu: kochana i jedyna :loveu: :loveu: przepięny napisik :loveu: :loveu:
nie będę cię obrażać bo to nieregulaminowe :loveu: :loveu: śliczny gifek :loveu: :loveu:

PS do wszystkich co to im się forum rozciąga - rozdzielczość se zwiększcie to się wam wciungnie forum :eviltong: :eviltong: to miało być obraźliwe :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
siostro moja :loveu: :loveu: kochana i jedyna :loveu: :loveu: przepięny napisik :loveu: :loveu:
nie będę cię obrażać bo to nieregulaminowe :loveu: :loveu: śliczny gifek :loveu: :loveu:

PS do wszystkich co to im się forum rozciąga - rozdzielczość se zwiększcie to się wam wciungnie forum :eviltong: :eviltong: to miało być obraźliwe :diabloti:

Ewusia no nie bedz taka dla naszych kolezankow i kolegow co mala maja...ta no...rozdzielczosc albo jakkolwiek to sie nazywa...
i jeszcze za to obrazanie banana dostaniesz a ty masz alergie na banany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dealer napisał(a):
Ewusia no nie bedz taka dla naszych kolezankow i kolegow co mala maja...ta no...rozdzielczosc albo jakkolwiek to sie nazywa...
i jeszcze za to obrazanie banana dostaniesz a ty masz alergie na banany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

mam alerigie na banany ,ale chętnie co niektórych bym obdarowała co to alergii nie mają :loveu: :loveu: :loveu: by im podnieść poziom cukru , potasu , dowcipu tego ostatniego najwięcej :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
mam alerigie na banany ,ale chętnie co niektórych bym obdarowała co to alergii nie mają :loveu: :loveu: :loveu: by im podnieść poziom cukru , potasu , dowcipu tego ostatniego najwięcej :loveu: :loveu: :loveu:

jejciu jaka ty jestes troskliwa...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dealer napisał(a):
jejciu jaka ty jestes troskliwa...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no jak teletubisie te no misie troskliwe , troskliwa jestem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ojej jaki fajowski blogasek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Śliczne pieski macie :loveu::loveu::loveu:

Ja nie mam tak slicznych zdjęc swojego pieska :placz:

ale mam zdjęcia części mojej slicznej peezenosnej chaupki :loveu: