akk4psy Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Przedstawiam Wam Pikutka - charta malego cialem , wielkiego duchem!Ma 9 miesiecy , mieszka ze stadem mieszanym - malamutami, gonczym slowackim i kotami. No i oczywiscie z ludzmi!!;-) Jest charcikiem wloskim -przez co niektorym wydaje sie TAAAAki slodki , innym zabawny , a pewnym osobom wrecz "dziwny" ;-) Ale my sie nie dajemy tak latwo! Pikut pozdrawia Wszystkie charty ! Mamy tu jednych znajomych na "L" :-))) Jakos nie wiem jak tu zdjecie wkleic ... pozdrawiamy z Poznania Ania i psy :D :D Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Cześc Aniu i Pikucie , witają Was, Gocha i borzojki Rhaswan i Fatima.. Gocha i dwa borzojki Quote
whippetka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Witamy :D , wreszcie zagościła u nas jakaś włoszczyzna :wink: Quote
wirka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Amster, brawo! Widać, że Rosja nie tylko z jednej strony Ci znana.... :lol: Quote
whippetka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 И Мы поздравлаем влощызну a ktoś mi przetłuamczy to :roll: Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Tlumaczę: I My pozdrawiamy włoszczyznę..... :P Quote
amster Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 echh młodzieży...... "I my pozdrawiamy włoszczyznę" a Rosja rzeczywiście nie jest mi znana wyłącznie przez moje charty. chociaz osobiście nigdy tam nie bylem. ale... wszystko jeszcze przede mną. Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Amster, może na jakieś polowanie z chartami na wschód ??? tam można polować.... Quote
amster Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 stepy, konie i stado chartów. tego mi właśnie trzeba. Quote
akk4psy Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 Pikut jest dosc nadwrazliwy ( tak juz charcia natura ?) i sie wzruszyl powitaniem splat: . Wnosze z tresci odpowiedzi, ze nie ma u Was przedstawicieli chartow o wzroscie miedzy 34 a 38 cm ????:o szkoda, bo Pikuta najlepszym kumplem i przyjacielem jest malamut Magnus (50 kg) i liczylismy na jakiegos kolezke w wadze piorkowej... Swoja droga - to przedziwne , tak mala popularnosc tak niezwyklej rasy ;-) :lol: :lol: Ludzie nie wiedza co traca :lol: :wink: Chociaz tak na stronie to musze powiedziec , ze zupelnie nie pojmuje jak ci wszyscy krolowie wytrzymywali ze stadami tak dowcipnych i energicznych pieskow ??? :wink: ania i pikutek Quote
Lazarus Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Czesc Aniu. Calusy dla Pikutka od wszystkich Lazarusow.. a u nas jest jeden o wzroscie miedzy34 a 38 cm :) i to dokladnie <hihi> tylko ze teraz ma 3 i ciut miesiaca. Quote
malta Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 I my witamy Pikuta!!! :D:D:D czyli ja i Gafcia - sznaucer średni i Malta - whippetka Ehhhh, młodzieży, młodzieży ..... "поздравляем" to wcale nie "pozdrawiamy" ale "gratulujemy" !!! ;):P Quote
wirka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Ja o ruskim nie dyskutuję choć miałam go 4 lata w liceum to ni w ząb... :oops: Amster Ja miałam okazje być w Rosji, ale tej cywilizowanej (St. Petersburg), a ta nie cywilizowana, stepowa- może się okazać fascynująca, ale na bank niebezpieczna. akk4psy Tu właściciela włoszczyzny nie znajdziesz, choć jest soba (bagi), której mama ma włoszczyznę, to Tonio z topicu "Charcik włoski do adopcji" czy jakoś tak... - przecudne stworzonko, miałam okazję odbierać go z rąk do rąk i przekazywać dalej, sterroryzował przy okazji mojego agresywnego polaka :lol: Quote
Arika_Dominika Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Cześć , Aniu :D Ucałuj i pogłaskaj od nas Pikuta :P Pozdrawia Arika - charcica polska i Bidabliu - kot mieszaniec. PS. Uwielbiam charciki włoskie!!!! :wink: -------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrowionka :P Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 akk Włoszczyzny co prawda nie znajdziesz, ale znajdziesz Poznań ;) A dla tych romarzonych... znacie ? To posłuchajcie :) Ech ty ojcze Atamanie, Ukraina śpi w najlepsze, Śpią sokoły na kurachanie I stanęła woda w Dnieprze. Skowroneczek strzepnął piórka, Gdzieś nad stepem orzeł kracze. Rwie się pardwa i przepiórka, A Ty jeno spisz kozacze ! Quote
akk4psy Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 To milo , ze dziarskie malce ;-) maja tylu wielbicieli.... Ale zeby dopelnic obrazu chcialabym pokazaz kilka zdjec ....tylko....nie wiem jak :wink: :oops: czy moge prosic o rady ? ania i Pikut waleczne serce a'propos : jak Tonio sterroryzowal duzego charta ? wylizal go ? Bo Pikut stosuje taka wlasnie metode... Byl wczoraj z Magnusem w odwiedzinach u Magnusa rodziny i tak wlasnie "rozwalil" 6 malamucic ;-D Quote
whippetka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Gocha, Amster, a co a poradze, że teraz w szkole rosyjskiego nie uczą? :roll: Quote
amster Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 ehh Rotti, aż coś mi w duszy zagrało. tak bym to wszystko rzucił w diabły i ... szkoda słów Quote
wirka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Nasz Siwut chciał maleństwo sobie popodgryzać albo cuś, nie był bynajmniej miło nastawiony do jego mimiaturstwa, a Tonio wskoczył na plecy siedzącego Damiana itak zaczął obszczekiwać próbującego zaatakować go Siwuta, że Siwut zwątpił, wystraszył się wysokich tonów i odpuścił... .....a potem szerokim łukiem omijał Tonia :lol: Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 akk Najpierw zdjęcia musisz mieć na serwerze, bo z kompa nie wstawisz. Jak juz będziesz mieć, to dostaniesz dalsze instrukcje. Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Ech Amster, ja bym też tak na te stepy... Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 i na stepy z chartami i na koniku, przez las i przez wodę, skąpani w słońcu.... aż mi się cieplej robi :roll: Quote
Recommended Posts