Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam Pikutka - charta malego cialem , wielkiego duchem!Ma 9 miesiecy , mieszka ze stadem mieszanym - malamutami, gonczym slowackim i kotami. No i oczywiscie z ludzmi!!;-)

Jest charcikiem wloskim -przez co niektorym wydaje sie TAAAAki slodki , innym zabawny , a pewnym osobom wrecz "dziwny" ;-)

Ale my sie nie dajemy tak latwo!

Pikut pozdrawia Wszystkie charty ! Mamy tu jednych znajomych na "L" :-)))

Jakos nie wiem jak tu zdjecie wkleic ...

pozdrawiamy z Poznania Ania i psy :D :D

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

echh młodzieży......

"I my pozdrawiamy włoszczyznę"

a Rosja rzeczywiście nie jest mi znana wyłącznie przez moje charty. chociaz osobiście nigdy tam nie bylem. ale... wszystko jeszcze przede mną.

Posted

Pikut jest dosc nadwrazliwy ( tak juz charcia natura ?) i sie wzruszyl powitaniem splat: .

Wnosze z tresci odpowiedzi, ze nie ma u Was przedstawicieli chartow o wzroscie miedzy 34 a 38 cm ????:o

szkoda, bo Pikuta najlepszym kumplem i przyjacielem jest malamut Magnus (50 kg) i liczylismy na jakiegos kolezke w wadze piorkowej... Swoja droga - to przedziwne , tak mala popularnosc tak niezwyklej rasy ;-) :lol: :lol:

Ludzie nie wiedza co traca :lol: :wink:

Chociaz tak na stronie to musze powiedziec , ze zupelnie nie pojmuje jak ci wszyscy krolowie wytrzymywali ze stadami tak dowcipnych i energicznych pieskow ??? :wink:

ania i pikutek

Posted

I my witamy Pikuta!!! :D:D:D

czyli ja i Gafcia - sznaucer średni i Malta - whippetka

Ehhhh, młodzieży, młodzieży ..... "поздравляем" to wcale nie "pozdrawiamy" ale "gratulujemy" !!! ;):P

Posted

Ja o ruskim nie dyskutuję choć miałam go 4 lata w liceum to ni w ząb... :oops:

Amster

Ja miałam okazje być w Rosji, ale tej cywilizowanej (St. Petersburg), a ta nie cywilizowana, stepowa- może się okazać fascynująca, ale na bank niebezpieczna.

akk4psy

Tu właściciela włoszczyzny nie znajdziesz, choć jest soba (bagi), której mama ma włoszczyznę, to Tonio z topicu "Charcik włoski do adopcji" czy jakoś tak... - przecudne stworzonko, miałam okazję odbierać go z rąk do rąk i przekazywać dalej, sterroryzował przy okazji mojego agresywnego polaka :lol:

Posted

Cześć , Aniu :D

Ucałuj i pogłaskaj od nas Pikuta :P

Pozdrawia Arika - charcica polska i Bidabliu - kot mieszaniec.

PS. Uwielbiam charciki włoskie!!!! :wink:

--------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrowionka :P

Posted

akk

Włoszczyzny co prawda nie znajdziesz, ale znajdziesz Poznań ;)

A dla tych romarzonych...

znacie ? To posłuchajcie :)

Ech ty ojcze Atamanie,

Ukraina śpi w najlepsze,

Śpią sokoły na kurachanie

I stanęła woda w Dnieprze.

Skowroneczek strzepnął piórka,

Gdzieś nad stepem orzeł kracze.

Rwie się pardwa i przepiórka,

A Ty jeno spisz kozacze !

Posted

To milo , ze dziarskie malce ;-) maja tylu wielbicieli.... Ale zeby dopelnic obrazu chcialabym pokazaz kilka zdjec ....tylko....nie wiem jak :wink: :oops:

czy moge prosic o rady ?

ania i Pikut waleczne serce

a'propos : jak Tonio sterroryzowal duzego charta ? wylizal go ? Bo Pikut stosuje taka wlasnie metode... Byl wczoraj z Magnusem w odwiedzinach u Magnusa rodziny i tak wlasnie "rozwalil" 6 malamucic ;-D

Posted

Nasz Siwut chciał maleństwo sobie popodgryzać albo cuś, nie był bynajmniej miło nastawiony do jego mimiaturstwa, a Tonio wskoczył na plecy siedzącego Damiana itak zaczął obszczekiwać próbującego zaatakować go Siwuta, że Siwut zwątpił, wystraszył się wysokich tonów i odpuścił...

.....a potem szerokim łukiem omijał Tonia :lol: