Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']też bym uciekała z takiego miejsca...[/QUOTE]

ja też;-( Poszło pw z moim numerem tak będzie nam się łatwiej dogadać.Jestem taka szczęśliwa że będzie bezpieczny że za chwilę będę latać ze szczęścia.

Posted

[quote name='Elza22']ja też;-( Poszło pw z moim numerem tak będzie nam się łatwiej dogadać.Jestem taka szczęśliwa że będzie bezpieczny że za chwilę będę latać ze szczęścia.[/QUOTE]

poczekaj z tym odlatywaniem bo najpierw musi się udać psiaka zabrać :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']poczekaj z tym odlatywaniem bo najpierw musi się udać psiaka zabrać :lol:[/QUOTE] o to się nie martwię nawet jak bym go miała siła zabrać to go tam nie zostawię

Posted

Oby sie powiodło z odebraniem go .Na wszelki wypadek chyba dobrze by było dostać od faceta zrzeczenie się psa.
Wydawało mi się ,że było Yoga.A poza tym podoba mi się ,jest oryginalniej i mi się kojarzy nie z misiem Yogi tylko z medytacją .

Posted

Ale fajne wiadomości.Dla malucha otworzy się inny świat,świat pełen optymizmu i nadziei na dobry,normalny dom.
Wyliczyłam po cegłach,że w kłębie może mieć 36-40cm.Jak pamiętam cegła ma 6cm grubości a więc 6x6=36 tak mi wyszło.

Posted

[quote name='Anula']Ale fajne wiadomości.Dla malucha otworzy się inny świat,świat pełen optymizmu i nadziei na dobry,normalny dom.
Wyliczyłam po cegłach,że w kłębie może mieć 36-40cm.Jak pamiętam cegła ma 6cm grubości a więc 6x6=36 tak mi wyszło.[/QUOTE]

ale to 5 cegieł bo on stoi na palecie

Posted

Anula, ja też liczyłam po cegłach! Ale kąt ustawienia jego na focie jest nie całkiem prosty. Więc oszacowanie może być błędne. Tak myślę, że to średniak. No i grubość zaprawy też spora.

Posted

[quote name='Poker']Ale sprytne cioteczki.Stasi, KGB, Mossad i ABW razem wzięte by przy was wysiadły :evil_lol:[/QUOTE]

nie zgadniesz jak na mnie mówi moja przyjaciółka i jaki nick mam na allegro :evil_lol:

Posted (edited)

No, zżera mnie ciekawość, jaki ten nick?

Najchętniej wzięłabym psiaka jutro (będę we Wrocku SAMA AUTEM jutro ok. południa, już po pewnym zebraniu, na którym muszę być bez tz.) To byłby cudowny moment na to, żeby wrócić z psem i zrobić niespodziankę, że się przyplątał taki i co miałam zrobić).

Oczywiście podjechanie wtedy do Oławy, to żaden problem, blisko przecież. Więc tylko pozostaje problem z Twoim przyjazdem do Wrocławia i oczywiście najważniejszy - przejęcie psa od tego faceta.

(W niedzielę jadę do weta przed południem, ale tz może się chcieć zabrać, niestety, chyba, że wyjadę rano, jak on jeszcze śpi lub ćwiczy, a zajmuje mu to czas do 10:00 na pewno).

Edited by marako
Posted

[quote name='marako']Anula, ja też liczyłam po cegłach! Ale kąt ustawienia jego na focie jest nie całkiem prosty. Więc oszacowanie może być błędne. Tak myślę, że to średniak. No i grubość zaprawy też spora.[/QUOTE]
Jakby nie mierzyć,liczyć to raczej i tak będzie średniak,do miniatur na bank nie należy.Ja liczyłam cegiełki od dupci:lol:
Jak coś będzie wiadomo z transportem to piszcie,będę zaglądać.

Posted

[quote name='marako']No, zżera mnie ciekawość, jaki ten nick? [/QUOTE]

Moja przyjaciółka po tym jak na odległość ponad 300km załatwiłam jej internet,mówi o mnie: "agent do zadań specjalnych". To na allegro mam nick: "specjalnyagent".

Posted

No to trzeba wykorzystać Twoje zdolności, WZ dla dobra psów, może zdalnie będziesz je teleportować do dt i ds?
Nick niezły, ale może odstraszyć kupujących (jeśli coś wystawiasz). Kupujących zresztą też.

Elza22, jak tylko coś będziesz wiedzieć - dawaj znać. U mnie słaby zasięg tel., ale sms-y dochodzą. No i na wątek też zaglądam często, jak jestem w domu, a teraz jestem już. Wyjeżdżam ok. 9:00 jutro rano do Wrocławia i wtedy mnie jakiś czas nie będzie na dogo.

Posted

Ktoś został, żeby choć pić podać psu i jeść? Jakieś mam złe przeczucia na ten temat.
OK, jak trzeba, to czekamy. Chciałam mu przyspieszyć dochodzenie do formy, jak już o nim myślę ostatnio.

A jak z Twoją tymczasowiczką? Ludzie zmienili zdanie co do sterylki?

Posted

[quote name='marako']Ktoś został, żeby choć pić podać psu i jeść? Jakieś mam złe przeczucia na ten temat.
OK, jak trzeba, to czekamy. Chciałam mu przyspieszyć dochodzenie do formy, jak już o nim myślę ostatnio.

A jak z Twoją tymczasowiczką? Ludzie zmienili zdanie co do sterylki?[/QUOTE]

Niby sąsiadka daje mu jeść i pić. Dzwoniłam do koleżanki ma podjechać i zobaczyć czy światło się świeci i może uda jej się zobaczyć psa. Niestety nie zmienili zdania.

Posted

[quote name='malawaszka']o rany :shake: niefajnie... a ta sąsiadka nie mogłaby Ci go wydać?[/QUOTE]
Malawaszka wpadła na dobry pomysł,tylko może Pan chce aby pilnował domu w czasie jego nieobecności.No ale można petraktować,zastawiać się transportem i jeszcze czymś innym.

Posted

Nad transportem nie ma co się zastanawiać, ja podjadę po niego, jeśli tylko Elza22 go dostanie. Możemy tam pojechać razem, z Wrocławia, jeśli można to zrobić od razu, z marszu i ona tak zdecyduje. Tyle, że ja jestem zależna od psów (po pracy wracam do domu, dopiero muszę drugi raz jechać) no i od tz (wożę go z PKP do domu, bo mieszkamy na odludziu, a auto mamy jedno), nie zawsze mogę.

Posted

[quote name='malawaszka']o rany :shake: niefajnie... a ta sąsiadka nie mogłaby Ci go wydać?[/QUOTE] Niestety nie, mam zadzwonić w środę i się umówić na konkretny dzień.