Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martaipieski napisał(a):
Aniu bardzo Ci dziekuje za pomoc i za to ze zamiescilas ogloszenie o dianie na waszej stronie www.pies.pl naprawde bardzo dziekuje i pozdrawiam

Nie ma sprawy :lol: To tak w ramach małego rewanżu za zaangażowanie się w moja prośbę ;) A przy okazji może uda się bardziej pomóc Dianie - ktoś tam zadeklarował już wpłaty, ale co z tego faktycznie będzie...?

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martaipieski napisał(a):
Jeśli możesz pomóc Dianie, prosimy o wpłaty na konto: Bank PKO BP S.A. w Czarnkowie, konto: 87 1020 3844 0000 1702 0048 1093, z dopiskiem: „dla Diany”

tylko nie mam imienia/ nazwy odbiorcy. czyje to jest konto?

Posted

no wlasnie tego mi brakowalo trzcianka. nie wiem jak mozna wplacac bez nazwy wlasciciela konta. moze warto byloby dodac nazwę przy ogloszeniu z danymi konta? sama muszę juz uciekac - jestem u mamy w szczecinie z wizytą i mam z nią spędzac te 10 dni. help!

Posted

Towarzystwo Pogotowie dla Zwierząt, 64 - 980 Trzcianka, Pl. Pocztowy 4/6
Bank BKO BP S.A. w Czarnkowie nr konta: 87 1020 3844 0000 1702 0048 1093

Oto odkryte karty:cool3:

Posted

martaipieski, wiem ze masz pełne ręce roboty z Dianką i innymi psami, ale z obserwacji innych wątków wiem, ze bardzo pomaga cos w rodzaju dziennika psa. piszesz jak się czuje i moze wklejasz ostatnie fotki a darczyńcom serca rosną i widzą jak psiak żyje - z dnia na dzień, albo chociaz raz na pare dni. co Ty na to? czy jest to wykonalne czy proszę o zbyt wiele?

Posted

emilia2280 napisał(a):
martaipieski, wiem ze masz pełne ręce roboty z Dianką i innymi psami, ale z obserwacji innych wątków wiem, ze bardzo pomaga cos w rodzaju dziennika psa. piszesz jak się czuje i moze wklejasz ostatnie fotki a darczyńcom serca rosną i widzą jak psiak żyje - z dnia na dzień, albo chociaz raz na pare dni. co Ty na to? czy jest to wykonalne czy proszę o zbyt wiele?

chyba zaszla malutka pomylka :/ ten watek nalezy do bmj:)ja nie zajmuje sie Diana :(bardzo bym chciala ale nie moge sie nia zajac poniewaz jak pisalas mam pelne rece roboty z moimi 4 psami i kotemwiec mysle ze jak bmj przeczyta Twoja prosbe cos z tym zrobi:)pozdrawiam

Posted

Spieszę doniesc, że Dianka je niestety mniej..., teraz to już tylko mięsko- nic innego nie chce; nadal uwielbia spacery- aż piszczy jak widzi Celinę :lol:, dalsze informacje wkrótce.
Ogromnie dziękujemy za wpłaty na Diankę i za bazarki :loveu: :loveu::loveu:

Posted

Od wczoraj Diana jest płukana- będzie miała podawaną kroplówkę przez 7 dni. Mamy nadzieję, że dzięki temu będzie czuła się lepiej i znów zacznie normalnie jesc :lol:

Posted

Dzis piaty dzien kroplowki, Dianka nadal mało je...:-( Widac że ją boli gdy wet wbija jej welfron w żyły-ma już takie w nich zrosty że czasem trwa to kilkanascie minut...w lecznicy wciąż leci jej z pyszczka, wet mówi że to ze stresu... :-( Zostały jeszcze dwa dni kroplowek, trzymajcie kciuki by zaczela jesc.