bmj Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 agusiazet napisał(a):A czy Diana może mieszkać w domu, czy tylko w budzie? Myślę, że Diana może mieszkać w domu. Czasami bierzemy ją na kilka godzin do siebie i zachowuje sie bez zarzutu. Daje znać, gdy chce się załatwić!!!Toleruje też inne zwierzęta. Nawet pozwala suczce jednego z sąsiadów z tego podwórka, gdzie stoi buda, wyjadać sobie drogą, specjalistyczną karmę:cool3:czego sie akurat po niej nie spodziewałam!!! Ktos musi wziąć do siebie tego wspaniałego psa!!!Psa, który rozkwita na naszych oczach! Quote
olenka_f Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dobre wieści:lol: Dianka zdrowieje to wspaniale, na karme też sie znajdzie Quote
agusiazet Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Całej karmy nie zasponsoruję, bo kupiłam dla szczeniaka, ale coś mogę dołożyć! Gdzie wpłacać pieniądze, na AFN? Quote
Joannka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 agusiazet napisał(a):Całej karmy nie zasponsoruję, bo kupiłam dla szczeniaka, ale coś mogę dołożyć! Gdzie wpłacać pieniądze, na AFN? Dzięki!!! Na -Towarzystwo Pogotowie dla Zwierząt, ul.Pl.Pocztowy 4/6, 64-980 Trzcianka PKO BP 87 1020 3844 0000 1702 0048 1093 Quote
Joannka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dianka się przypomina, szuka dobrego domku, będzie najukochańszym pieskiem :loveu: Quote
bmj Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Gdyby kogoś interesowało co u Diany, to nadal czeka na swojego człowieka. Ma wilczy apetyt, ale niestety nie chce jeść karmy specjalistycznej, znudziła jej się od kilku dni. A głodna jest niesamowicie...Wet zgodził się, abyśmy dodawali jej trochę karmy z puszki dla smaku. Ciekawe od czego to zależy, że jednym pieskom się udaje, a innym nie... Quote
agusiazet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 bmj napisał(a):Gdyby kogoś interesowało co u Diany, to nadal czeka na swojego człowieka. Ma wilczy apetyt, ale niestety nie chce jeść karmy specjalistycznej, znudziła jej się od kilku dni. A głodna jest niesamowicie...Wet zgodził się, abyśmy dodawali jej trochę karmy z puszki dla smaku. Ciekawe od czego to zależy, że jednym pieskom się udaje, a innym nie... Mnie interesuje!!! Dianka na zdjęciach jest taka szczęśliwa, zwłaszcza to z kołami do góry!!! Szkoda, że nie chce jeść karmy, zawsze to byłoby zdrowsze dla niej. A domki? O domki zawsze trudno - i to tylko łut szczęścia decyduje, że jednym psiakom się udaje, a inne czekają, czekają i czekają! Może ogłoście ją na stronie owczarków, bo jest w typie! I zmieńcie w tytule wątku! Quote
olenka_f Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 kochanie do góry ja sie już do niczego nie nadaje teraz:-( :-( :-( Quote
Joannka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dianka bardzo, bardzo, bardzo prosi o domek !!!! Quote
olenka_f Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dianko kochanie do domku choć ty sie uśmiechaj Quote
Joannka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Diana się przypomina i dziekuje wszystkim ktorzy tu zagladaja :loveu: Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 kochana wracam do życia Antoś sie odnalazł Dianka kochanie do domku,jak ona sie czuje Quote
Joannka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 olenka_f napisał(a):kochana wracam do życia Antoś sie odnalazł Dianka kochanie do domku,jak ona sie czuje Cudownie :multi: , a Dianka czuje się dobrze- jest pełna energii, tylko nie chce jesc specjalistycznej karmy... Quote
olenka_f Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dawać ją do Gdańska ja ją kebabem nakarmie:evil_lol: a tak poważnie co można innego jej dać Quote
Joannka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hm, no właśnie, co jeszcze może jesc... Diana nawet jak jest strasznie głodna to nie chce jesc tej specjalistycznej karmy, dodajemy wiec jej troche zwykłej karmy z puszki. Tylko na to też już "kręci nosem". Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 błagam tylko nie puszki ja przez nie Fige o mały włos na tamten świat nie wyprawiłam a kurczak gotowany z warzywami? wystarczy szkielet i ryż i troszkę warzyw ja to gotuje moim bo bezpieczny dla psa jest drób Quote
Recommended Posts