Lobaria Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Wątek drugiego nieszczęścia.... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240556-Przera%C5%BCona-mikro-Ptysia-z-chorym-oczkiem-w-przytulisku-nie-ma-szans-POMOCY[/url]!!!!! Quote
Lobaria Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 wydarzenie na fb [url]http://www.facebook.com/events/171514072995593/[/url] Quote
Bambino Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='ewu'][B]Dziewczyny na jednym z wątków był wpis:[/B] [I]"Napiszcie do justlose . Daje tymczas w zamian za opłacenie sterylki jej suczki. Na okres 4-5 m-cy. Uważam, że warto". [/I] Justlose się zgodziła ale piesio ma domek więc nie skorzysta. Może ten biedaczek mógłby pojechać. Sterylka to nie jest jakiś koszt , którego nie uniesiemy... Co Wy na to?[/QUOTE] Każda możliwość domu dla psa jest warta zastanowienia. Ale decyzję wiążącą musi chyba podjąć Pani Krysia. Quote
Lobaria Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Chłopak musi być najpierw wykastrowany, inaczej nie wydadzą. Ale - na szczeście schron bierze to na siebie. Pytanie, co dalej z psiną... Quote
Lobaria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Cisza u Węgielka, a zbieramy deklaracje na dt - prosimy o pomoc !!!! Quote
Lobaria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Chłopak został dziś pozbawiony klejnotków !!! Quote
Mazowszanka13 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Lobaria']Chłopak został dziś pozbawiony klejnotków !!![/QUOTE] To szybko ! Jak bedzie trzeba to bazarkiem wspomogę, ale dopiero na przełomie marca i kwietnia. Muszę wcześniejsze zobowiązania spełnić. Quote
Lobaria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Mazowszanka']To szybko ! Jak bedzie trzeba to bazarkiem wspomogę, ale dopiero na przełomie marca i kwietnia. Muszę wcześniejsze zobowiązania spełnić.[/QUOTE] Dzięki serdeczne :) Quote
ewu Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [B]Jak się czuje chłopaczek? Elu pisałyście do[/B][I][B][U] justlose [/U]?[/B] [/I] Quote
Lobaria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='ewu'][B]Jak się czuje chłopaczek? Elu pisałyście do[/B][I][B][U] justlose [/U]?[/B] [/I][/QUOTE] Nie wiem, jak się czuje, nie mam wieści... Do justlose nie pisałam... Ale napiszę w sprawie innej suni... Quote
Lobaria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='ewu']Mam nadzieję,że biedaczek ok..[/QUOTE] Węgielek ma pojechać do dobrego dt za 130 zł/mies. Brakuje 25 zł stałych... Quote
Mazowszanka13 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Lobaria']Biedaku, nikogo nie wzruszasz?[/QUOTE] A miałam nie brać nowych stałych, bo się zakorkowało z adopcjami :shake: 10 miesięcznie dołożę :) Quote
mdk8 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 5,- stałej dam bo już więcej "nie udźwignę". Podajcie nr konta na pw i wyciągajcie go , resztę jakoś się uzbiera. Quote
Lobaria Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Cioteczki - Węgielek dziękuje bardzo !!! Jutro powysyłam konto skarbnika, dziś już padam... Quote
mdk8 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Lobaria']Cioteczki - Węgielek dziękuje bardzo !!! Jutro powysyłam konto skarbnika, dziś już padam...[/QUOTE] ok. Będę czekać:lol: Quote
Lobaria Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Bambino']Trzymam kciuki za zdrowienie Węgielka.[/QUOTE] "Węgiel" pooć ma się dobrze, jutro Krysia jedzie do schronu, to osobiście sprawdzi jego i Zuziątko :) Quote
Tigraa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) To ja dokładam 10 zł stałej. Nie mogę patrzeć na to biedne maleństwo i choć jestem na amen zakorkowana, mam też stałe zobowiązania, to dla tego biedaka odłożę, choćbym miała pęknąć. Chyba jest już całość? Gdzie ten dt? Domowy? Gdybym miała choć cień możliwości, wzięłabym go na stałe... Poprosze o numer konta. Edited March 6, 2013 by Ania-tygrysiczka Quote
Lobaria Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 (edited) [B]mdk8[/B], od Ciebie doszla stała podwójna, więc wpisałam, że za 03 i 04 - dziękujemy. [B]Mazowszanka[/B] - dziękujemy, też doszło :) [B]Ania - tygrysiczka[/B] - [B]Węgielek[/B] bardzo dziękuję :) , wysyłam A dt u [B]Bambino[/B] :loveu: Domowy, oczywiście :) Kochane Cioteczki - [B]Węgielek[/B] ma już komplet deklaracji :). Wszelkie nadwyżki będą na transport Sejny - Wolsztyn, to kawał drogi, ale na szczęście jadą 3 psiaki / dwa do Bambino, a jeden do dt w Warszawie /, więc koszty się rozłożą, oraz na szczepienie / Węgielek na załatwioną tylko wściekłość /. Edited March 6, 2013 by Lobaria Quote
Tigraa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Przelew poleciał. Trzymam kciuki za szczęście psiaczka. Jest cudowny. Ta mordka... Quote
Lobaria Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Ania-tygrysiczka']Przelew poleciał. Trzymam kciuki za szczęście psiaczka. Jest cudowny. Ta mordka...[/QUOTE] Dzięki wielkie :) On jest dla mnie cudowny... te oczęta :loveu: Quote
Lobaria Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Ania-tygrysiczka']Przelew poleciał. Trzymam kciuki za szczęście psiaczka. Jest cudowny. Ta mordka...[/QUOTE] Doszła - "Węgiel " bardzo dziękuje :) Quote
Recommended Posts