Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek drugiego nieszczęścia....

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240556-Przera%C5%BCona-mikro-Ptysia-z-chorym-oczkiem-w-przytulisku-nie-ma-szans-POMOCY[/url]!!!!!

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu'][B]Dziewczyny na jednym z wątków był wpis:[/B]
[I]"Napiszcie do justlose .
Daje tymczas w zamian za opłacenie sterylki jej suczki. Na okres 4-5 m-cy. Uważam, że warto".
[/I]
Justlose się zgodziła ale piesio ma domek więc nie skorzysta. Może ten biedaczek mógłby pojechać. Sterylka to nie jest jakiś koszt , którego nie uniesiemy...
Co Wy na to?[/QUOTE]

Każda możliwość domu dla psa jest warta zastanowienia. Ale decyzję wiążącą musi chyba podjąć Pani Krysia.

Posted

[quote name='Lobaria']Chłopak został dziś pozbawiony klejnotków !!![/QUOTE]

To szybko !
Jak bedzie trzeba to bazarkiem wspomogę, ale dopiero na przełomie marca i kwietnia.
Muszę wcześniejsze zobowiązania spełnić.

Posted

[quote name='Mazowszanka']To szybko !
Jak bedzie trzeba to bazarkiem wspomogę, ale dopiero na przełomie marca i kwietnia.
Muszę wcześniejsze zobowiązania spełnić.[/QUOTE]

Dzięki serdeczne :)

Posted

[quote name='ewu'][B]Jak się czuje chłopaczek?
Elu pisałyście do[/B][I][B][U] justlose [/U]?[/B]
[/I][/QUOTE]

Nie wiem, jak się czuje, nie mam wieści...
Do justlose nie pisałam...
Ale napiszę w sprawie innej suni...

Posted

[quote name='Lobaria']Cioteczki - Węgielek dziękuje bardzo !!! Jutro powysyłam konto skarbnika, dziś już padam...[/QUOTE]

ok. Będę czekać:lol:

Posted

[quote name='Bambino']Trzymam kciuki za zdrowienie Węgielka.[/QUOTE]

"Węgiel" pooć ma się dobrze, jutro Krysia jedzie do schronu, to osobiście sprawdzi jego i Zuziątko :)

Posted (edited)

To ja dokładam 10 zł stałej. Nie mogę patrzeć na to biedne maleństwo i choć jestem na amen zakorkowana, mam też stałe zobowiązania, to dla tego biedaka odłożę, choćbym miała pęknąć.
Chyba jest już całość? Gdzie ten dt? Domowy?
Gdybym miała choć cień możliwości, wzięłabym go na stałe...
Poprosze o numer konta.

Edited by Ania-tygrysiczka
Posted (edited)

[B]mdk8[/B], od Ciebie doszla stała podwójna, więc wpisałam, że za 03 i 04 - dziękujemy.

[B]Mazowszanka[/B] - dziękujemy, też doszło :)

[B]Ania - tygrysiczka[/B] - [B]Węgielek[/B] bardzo dziękuję :) , wysyłam

A dt u [B]Bambino[/B] :loveu: Domowy, oczywiście :)

Kochane Cioteczki - [B]Węgielek[/B] ma już komplet deklaracji :). Wszelkie nadwyżki będą na transport Sejny - Wolsztyn, to kawał drogi, ale na szczęście jadą 3 psiaki / dwa do Bambino, a jeden do dt w Warszawie /, więc koszty się rozłożą, oraz na szczepienie / Węgielek na załatwioną tylko wściekłość /.

Edited by Lobaria
Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Przelew poleciał. Trzymam kciuki za szczęście psiaczka. Jest cudowny. Ta mordka...[/QUOTE]

Dzięki wielkie :) On jest dla mnie cudowny... te oczęta :loveu:

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Przelew poleciał. Trzymam kciuki za szczęście psiaczka. Jest cudowny. Ta mordka...[/QUOTE]

Doszła - "Węgiel " bardzo dziękuje :)