Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B][I][COLOR=#ff0000]Gdyby ktoś zechciał mnie pokochać, nauczyłbym się wszystkiego, nawet odkurzać, tylko proszę - DAJCIE MI SZANSĘ !!![/COLOR]
[/I][U]
Węgiełek został w BDT w Warszawie - teraz potrzebny domek stały !!!
[/U][/B]
[B]Bardzo się boję miejsca, w którym jestem - schroniska... Wcześniej biegałem po okolicznych wsiach i buszowałem w śmietnikach próbując znaleźć coś do jedzenia... Nie podobało się to mieszkańcom... Przeganiali... W końcu zdecydowali się mnie zamknąć...

NIE, NIE WZIĄĆ DO DOMU, O KTÓRYM ZAWSZE MARZYŁEM !!!!

Stało się - złapali i wsadzili do więzienia... Żyję już w innym świecie, gdzie poza kilkoma przyjaciółmi niedoli, nie mam niczego... Ludziom nie ufam , a ich widok wywołuje we mnie lęk i dlatego tak często chowam ogonek , tak na wszelki wypadek:(

A TAK BARDZO CHCIAŁBYM ZAUFAĆ !!![/B]

[B]Jestem mały, ważę ok. 7 kg...[/B] [B]Mam 3-4 latka[/B]

Kochani - prosimy - pomóżcie maleństwu - dom tymczasowy / stały to na razie marzenie / na wagę złota !!!

Gdyby znalazła się dobra dusza, podajemy namiary

Krysia - 500 088 497
Kasia 603 297 303
Ela - 508 502 280
[EMAIL="[email protected]"]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]http://www.facebook.com/events/171514072995593/

[IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13964_410613035693872_642169361_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295662_410610935694082_678208947_n.jpg[/IMG]
[/EMAIL]

Edited by Lobaria
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[B]Post rozliczeniowy[/B]

DEKLARACJE STAŁE

Katarzyna K-O'C - 20 zł
Monika J - 10 euro na kwartał
Agnieszka J. - 75 zł
Joanna J. - 10 zl przez min 6 miesięcy
Małgorzata K. - 20 zł
mdk8 - 5 zł
Mazowszanka - 10 zł
Ania - tygrysiczka - 10 zł
Inez R. 10zł

[B]MARZEC
WPŁATY[/B]
Eva K S. 20 $. bank przeliczył na 61,92 zł, zaokrąglam do 62 zł
Elżbieta S.P. -50 zł
Joanna J. - 10zł stała
Joanna P. 29zł
Witomiła W.J. 30zł
Katarzyna K-O'C - 20 zł stała
Małgorzata K./ Mazowszanka / -10zł
mdk8 - 10zł / stała za 03 i 04
Bożena P.J. - 40zł
Iwona G. 50zł
Małgorzata Ka.100zł
Ania Tygrysiczka 10zł
Małgorzata Ko. 30zł
Agnieszka D. 50zł
Agnieszka J. 75zł
Joanna J. 10zł
-----------------------------------
Razem: 586zł

[B]WYDATKI[/B]:
100zł transport Sejny-Warszawa marzec 2013
50zł opłata adopcyjna
--------------------------------------
150zł

Pozostało:
586zł -150z ł= 436zł

WĘGIELEK BARDZO DZIĘKUJE !!!

Edited by Lobaria
Posted (edited)

[B]ewu[/B], dzięki, że jesteś :loveu:
Nie, jest w przytulisku z Sejnach, pod Suwałkami, [B]od Krysi [/B] z fb, która tak bardzo wspomaga Pszczyniaki.

Edited by Lobaria
Posted

będe zagladać.. może by taka pani u nas go wziela starsza babcia pies jej zaginął szukała nigdzie niema tylko ona chce spokojnego i właśnie małego i jedno ale czy umie chodzić a smyczy?? b bacia mieszka w bloku

Posted (edited)

[quote name='kaska0304']będe zagladać.. może by taka pani u nas go wziela starsza babcia pies jej zaginął szukała nigdzie niema tylko ona chce spokojnego i właśnie małego i jedno ale czy umie chodzić a smyczy?? b bacia mieszka w bloku[/QUOTE]

To byłoby cudowne... Obawiam się jednak, że na razie psiak boi się wszystkiego, smyczy również, ale dowiem się od Krysi. Będzie jutro w przytulisku, więc i info będzie. A w jakim mieście jest Babcia?

Edited by Lobaria
Posted

[quote name='Lobaria']To byłoby cudowne... Obawiam się jednak, że na razie psiak boi się wszystkiego, smyczy również, ale dowiem się od Krysi. Będzie jutro w przytulisku, więc i info będzie. A w jakim mieście jest Babcia?[/QUOTE]
babcia mieszka w Choroszczy blisko mnie dobrze by było żeby umiał chodzic na smyczy jutro pujde porozmawiac z babcią i dopisze co i jak. jakiej on jest dokładnie wielkości do kolana czy niższy??

Posted

[quote name='kaska0304']babcia mieszka w Choroszczy blisko mnie dobrze by było żeby umiał chodzic na smyczy jutro pujde porozmawiac z babcią i dopisze co i jak. jakiej on jest dokładnie wielkości do kolana czy niższy??[/QUOTE]

Niższy !!! Ale On raczej nie umie chodzić na smyczy, a w przytulisku w Sejnach jest dużo fajnych, małych psiaków, takich domowych, więc pogadaj z Babcią, a my dopasujemy takiego, który będzie dla Babci najlepszy.

Posted

[quote name='kaska0304']ok pogadam napewno moze nawet z nią się tam wybiore pomudz jej wybrać.. zkoda że nie umie mysile że był by z tym problem bo ona jednak mieszka w bloku[/QUOTE]

W razie czego dzwoń do Krysi - telefon w pierwszym poście lub do mnie / Ela - też tam jest telefon /

Posted

Oby się udało. Trzeba go ubrać w szelki - takie solidne i obrożę ,żeby broń Boże nie zwiał, dobra, podwójna smycz i powinien się nauczyc chodzić na smyczy.

Posted (edited)

[quote name='ewu']Oby się udało. Trzeba go ubrać w szelki - takie solidne i obrożę ,żeby broń Boże nie zwiał, dobra, podwójna smycz i powinien się nauczyc chodzić na smyczy.[/QUOTE]

Węgielek jest w stanie traumy, szybko się nie nauczy tak " z marszu ". Dla Babci na pewno uda się wybrać innego psiaka z przytuliska. Zresztą ja jestem zbyt daleko, aby oceniać...

Edited by Lobaria
Posted (edited)

[quote name='Lobaria']Węgielek jest w stanie traumy, szybko się nie nauczy tak " z marszu ". Dla Babci na pewno uda się wybrać innego psiaka z przytuliska. Zresztą ja jestem zbyt daleko, aby oceniać...[/QUOTE]
ok ide wlaśnie do babci pogadac napisze jak wruce trzymajcie kciuki
edit:właśnie wruciłam od babci powiedziała ze sama z synem do schroniska pojedzie ale dopiero pod koniec marca

Edited by kaska0304
Posted

[quote name='kaska0304']ok ide wlaśnie do babci pogadac napisze jak wruce trzymajcie kciuki
edit:właśnie wruciłam od babci powiedziała ze sama z synem do schroniska pojedzie ale dopiero pod koniec marca[/QUOTE]

Dziękujemy Tobie za chęć pomocy.

[B]Wobec tego dalej szukamy dla psinki ratunku !!![/B]

Posted

[quote name='Bambino']NO, faktycznie kupka nieszczęścia. Ale oczka mądre.[/QUOTE]

Krysia zaraz będzie w przytulisku i zrobi zdjęcia takie, aby dokładnie było widać wielkość i Węgielka i Ptysi, która nie ma jeszcze wątku. A Ona mniejsza od chłopaka...

Posted

[quote name='Mazowszanka']Jestem Lobario, ale czy coś wymyślę to nie wiem.[/QUOTE]

Dzięki, że jesteś :loveu:

Jak będę miała więcej info o suni Ptysi, też założę wątek.
[B]
Trzeba obu psiakom pomóc na cito !!!![/B]

Posted

[B]Dziewczyny na jednym z wątków był wpis:[/B]
[I]"Napiszcie do justlose .
Daje tymczas w zamian za opłacenie sterylki jej suczki. Na okres 4-5 m-cy. Uważam, że warto".
[/I]
Justlose się zgodziła ale piesio ma domek więc nie skorzysta. Może ten biedaczek mógłby pojechać. Sterylka to nie jest jakiś koszt , którego nie uniesiemy...
Co Wy na to?