Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To oznacza że jest absolutnie nieagresywna bo przecież przy swoich rozmiarach szybko nauczyłaby go rozumu. Niestety taki spokój przy agresywności sąsiada prędzej czy później przerodzi się w lękliwość a to już bardzo źle. Sunia musi jak najszybciej opuścić schron.

Posted

Ewcia, nikt się nie odzywał??? :cool3:
Ja już nie wiem, co myśleć...:placz: Na razie jeden obserwator, ale oni mnie na chwilę obecną tylko wkurzają!!!
Stello kochana, gdzie ta Twoja miłość jedyna???

Posted

Stelcia nie daj się. Daj tej małej raz dobry wycisk. Widać ze zdjęcia że tylko czeka na jakikolwiek pretekst żeby zaczepić. Buźkę masz dużą wystarczy że raz dobrze chapniesz i jej agresja przejdzie jak ręką odjął.

Posted

Stelka się nie da pokazuje zęby, ona nie da się pogryźć :)
dzisiaj dzwonił Pan ,pytał czy ona jest groźna ,bo potrzebuje takie psa do pilnowania terenu wokół domu :( i zonk :( nie będę przeciez kłamała
kurde :(

Posted

To nie do końca tak jest- pies,gdy poczuje,że jest u siebie, na swoim terenie, to instynktownie zaczyna go bronić... nie przesądzałabym jej braku cech do stróżowania. A sam wygląd tez odstraszy intruza...

Posted

Poza tym to, że jest przytulaśna, nie oznacza, że nie będzie broniła swojego terenu.
Ewcia, przecież na allegro kazałyście mi dopisać, że nadaje się na psa stróżującego...:roll: Teraz ja ktoś dzwoni i okazuje się inaczej...:roll: