Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj dzwonił pan z okolic Poznana zainteresowany Stella, potrzebuje psa ,który by pilnował posesji w nocy, w dzien ktos by sie nim zajmował a w nocy biegał po posesji ,brzmi dobrze,Pan się zgodził na wizyte przed adopcyjna,ale jeszcze dzisiaj jedzie do schronisk w Poznaniu tam zobaczyć ,więc trzymajmy kciuki

Posted

ewatonieja napisał(a):
dzisiaj dzwonił pan z okolic Poznana zainteresowany Stella, potrzebuje psa ,który by pilnował posesji w nocy, w dzien ktos by sie nim zajmował a w nocy biegał po posesji ,brzmi dobrze,Pan się zgodził na wizyte przed adopcyjna,ale jeszcze dzisiaj jedzie do schronisk w Poznaniu tam zobaczyć ,więc trzymajmy kciuki

Jak zajdzie taka potrzeba, to mogę Pana odwiedzić, bo ja z Poznania. :cool3: Potrzebowałabym tylko trochę wskazówek, co i jak...:roll:

Posted

ewatonieja napisał(a):
o dzięi wielkie za deklarację, na razie czekamy co powie Pan ,mam nadzieje ,że się zdecyduje :))

Nie ma za co, dla mnie to nie problem, oby tylko Pan zadzwonił...:modla:

Posted

Śliczna sunia. Pewnie kiedyś była kochana, głaskana, tulona. Nadszedł dzień, kiedy została wyrzucona jak niepotrzebny przedmiot. Tak postępuje człowiek wobec niewinnego zwierzęcia?
Leży teraz ta bida i czeka na odmianę swojego losu. Tylko czy ktoś dostrzeże w jej oczach błagalna prośbę "pokochaj mnie i zabierz stad"