szajbus Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nie pierwszy i nie ostatni raz. Stella zaczynamy tydzień od tego samego- szukania dla ciebie domku. Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ojej...:placz: Czytałam, czytałam i już miałam nadzieję, a tu nic...:placz: Ta druga Psinka też taka biedna...:placz: Do góry Mordeczki kochane!!! Quote
ciapuś Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pani miała dzwonić w poniedziałek wieczorem albo we wtorek Quote
Puchatek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No to jesteśmy jeszcze przed terminem. Spokojnie czekamy. Quote
Ada-jeje Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Stella bede cie tak dlugo bomardowc az wreszcie przeczytam na twoim watku ze nie ma cie juz w schronisku, leniuchu szykuj sie do drogi. Quote
ewatonieja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pani dzwoniła,była entuzjastycznie nastawiona, ale bedzie prawdopodobnie potrzebny transport do wieliczki, jeszcze musze sie dowiedziec czy Stella jest wysterylizowana i skąd się wzięła w schronisku,może ktoś jutro bedzie w schronie albo dzisiaj? Quote
Puchatek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dobrze by było aby ktoś z Krakowa albo z samej Wieliczki, o ile mamy tam kogoś, sprawdził dom. Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jest sporo osob z Krakowa ktore moga sprawdzic domek, ale moze one wiedza o kims kto mieszka blizej Wieliczki. Natalko sprawdz czy ona jest wykastrowana, zawsze to wieksza pewnosc. (Dzis wysylam ci brakujaca Fakture). Quote
ewatonieja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 pojawiła się szansa na drugi dom, w Łodzi,sytuacja zaczyna przypominać tą Ajaksa, na szczęście druga Pani jest daleko :p jestem umówiona w schronisku jutro o 14 zobaczymy czy Pani Jola sie zachwyci Stellą :) w kontakcie z ta Panią pośredniczyła Olga od amstaffów :) :thumbs: ok? Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Puchatek co to znaczy? Oni sie maja bic o taka pieknosc, a ja dla Stelli caly czas wysylam swoje pozytywne prady. Quote
Puchatek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No jak zaczną ją sobie wyrywać to jeszcze puści w szwach ;-) Quote
ciapuś Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Myślę że gdyby pani Jola się zdecydowała ,Stella będzie miała dobry domek. Pani wyglądała na fajną osobę Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 juz nic wiecej nie pisze zeby nie zapeszac, a jesli ta pani by sie nie zdecydowala to tylko by oznaczalo ze nie jest godna naszej Stelli. Quote
szajbus Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Św Franciszku....................................................... nie zapeszam Quote
ewatonieja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ehhe obydwie panie sa zdecydowane ,przynajmniej przez telefon takie odnoszę wrazenie, jutro o 14 jestem umówiona z Panią Jolą, prezentacja Stelli i mam nadzieje...;) sami wiecie co :) nie zapeszam Quote
Puchatek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 W sumie to o ile pamiętam są dwa kaukaziowate. Może da się upiec dwie pieczenie. Czy panie są ewidentnie tylko na Stellę zdecydowane? Quote
ewatonieja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 raczej tak, obydwie chyba stelle na allegro zauwazyły,tylko ze to drugie-Bakier to jest samiec i ma 8 lat Quote
szajbus Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Stella trzymam kciuki i nie puszczam. Szkoda, że Bakier przy okazji nie wyfrunie ze schronu. Quote
ewatonieja Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Pani z łodzi ma duży teren ,mówiła tez coś o jakims husky :/ ze mogłaby wziąć nie wiem z kim rozmawiała,może bakiera tez jej polecę? ta Pani chce nam pomagać w ten sposób ,że na swojej posesji co jakiś czas da DT ,muszę dopytac się o sczegóły prawde mówiąc trochę sie sprawy pokomplikowały ,bo zajrzyjcie sobie tutaj : http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=nius&w=50 umówiłam sie na 14 :/ i co mam teraz sama wyadoptowac Stelle czy czekać do 16?ta wiadomośc jest na stronie od niedawna na pewno nie od 1 czerwca, czy nie czas juz coś z tym zrobić? Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ch...ra nie otwieraja mi sie strony na dogomani do podawanych przez was linkow, Natalko ty sama najlepiej wiesz jaka decyzje masz podjac, jestes na miejscu i znasz sytuacje najlepiej, bo domyslam sie ze jest jeszcze jedna osoba ktora ma przyjsc ogladac Stelle. Zeby nie bylo za duzo przebierania i pozniej n Quote
Recommended Posts