Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej...:placz: Czytałam, czytałam i już miałam nadzieję, a tu nic...:placz:
Ta druga Psinka też taka biedna...:placz:
Do góry Mordeczki kochane!!!

Posted

Pani dzwoniła,była entuzjastycznie nastawiona, ale bedzie prawdopodobnie potrzebny transport do wieliczki, jeszcze musze sie dowiedziec czy Stella jest wysterylizowana i skąd się wzięła w schronisku,może ktoś jutro bedzie w schronie albo dzisiaj?

Posted

Jest sporo osob z Krakowa ktore moga sprawdzic domek, ale moze one wiedza o kims kto mieszka blizej Wieliczki. Natalko sprawdz czy ona jest wykastrowana, zawsze to wieksza pewnosc. (Dzis wysylam ci brakujaca Fakture).

Posted

pojawiła się szansa na drugi dom, w Łodzi,sytuacja zaczyna przypominać tą Ajaksa, na szczęście druga Pani jest daleko :p jestem umówiona w schronisku jutro o 14 zobaczymy czy Pani Jola sie zachwyci Stellą :) w kontakcie z ta Panią pośredniczyła Olga od amstaffów :) :thumbs: ok?

Posted

ehhe obydwie panie sa zdecydowane ,przynajmniej przez telefon takie odnoszę wrazenie, jutro o 14 jestem umówiona z Panią Jolą, prezentacja Stelli i mam nadzieje...;) sami wiecie co :) nie zapeszam

Posted

Pani z łodzi ma duży teren ,mówiła tez coś o jakims husky :/ ze mogłaby wziąć
nie wiem z kim rozmawiała,może bakiera tez jej polecę? ta Pani chce nam pomagać w ten sposób ,że na swojej posesji co jakiś czas da DT ,muszę dopytac się o sczegóły
prawde mówiąc trochę sie sprawy pokomplikowały ,bo zajrzyjcie sobie tutaj :
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=nius&w=50
umówiłam sie na 14 :/ i co mam teraz sama wyadoptowac Stelle czy czekać do 16?ta wiadomośc jest na stronie od niedawna na pewno nie od 1 czerwca, czy nie czas juz coś z tym zrobić?

Posted

Ch...ra nie otwieraja mi sie strony na dogomani do podawanych przez was linkow, Natalko ty sama najlepiej wiesz jaka decyzje masz podjac, jestes na miejscu i znasz sytuacje najlepiej, bo domyslam sie ze jest jeszcze jedna osoba ktora ma przyjsc ogladac Stelle. Zeby nie bylo za duzo przebierania i pozniej n