kiwi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 o! widzicie! poproscie lepiej kasie niz mnie :D ona ma samochod bedzie sie jej tam łatwiej dostac :) na dodatek wie wszytko o kaukazach i ich potrzebach - sama ma 3 :) Quote
szajbus Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To super. Stella może juz niedługo .......... Trzymam kciuki Quote
ewatonieja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 tylko co z transportem? nie widze chętnych :( Quote
jola od jadzi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Natalia,czy możesz mi podać nr tel. do siebie,najlepiej stacjonarny? Trafił się w Łodzi kolejny domek dla Stelli, ale wolałabym porozmawiać i przedstawić wcześniej sytuację,zadzwonię zaraz! Quote
ewatonieja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 ludzie transport potrzebny!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Stella niedługo może sie po ciebie ustawi kolejka? Oby tak właśnie było. Najważniejsze, żeby znalazł sie ten kochający domek. Ewatonieja jeśli chodzi o kasę na transport powiem szczerze. W chwili obecnej nie pomogę. Po remoncie mieszkania i komputera jestem spłukana, a z zobowiązań wobec Canonka się nie wycofam, bo dane słowo jest dla mnie święte. Quote
ewatonieja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 spoko ja na dobry początek deklaruje 50 zł :) tylko żeby ktoś sie zgodził Quote
jola od jadzi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Natalia, to jeśli możesz dowiedzieć się więcej o Bakierze,jaki ma stosunek do innych zwierząt,a konkretnie jak reaguje na mniejsze psy,to może uda mi się znaleźć mu dom, może,żeby nie zapeszyć... Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 osobe ,która ma chęc się wybrac proszę by obliczyła ile to ją bedzie kosztowało, ja daję 50 zł mam nadzieję ze reszta się uzbiera termin :/ wtorek? ja mogę dopiero po 16 :( cały czas pracuję od rana do 16 w piątek mam wolne chyba ze ktoś inny bedzie chciał z Toba pojechać i przypilnowac psa,w ta niedzielę nie wiem o której będe w Łodzi :( wg map24.pl wychodzi ze z łodzi do Wieliczki jest 250 km Quote
Szyszka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Natalia nie damy rady jechać, ale dorzucamy 50 zł na transport. Wydaje mi się, że przy spalaniu 8l/100 km, koszt wyniesie ok. 180 zł, biorąc pod uwagę paliwo już trochę zawyżone, po 4,50, ale kto to wie. Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ewa jestes ostatnią deską ratunku!! :) to wychodzi ok 3,5 h w 1 strone :) Quote
Ada-jeje Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Kto moze popatrzec jaka jest najkrotsza trasa z Lodzi do Wieliczki, przez jakie miasta nalezaloby jechac? Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 najlepiej wejsc na strone map24.pl tam swietnie pokazuja trasę najkrótsza najszybszą irp można sobie ustawić wszstkie parametry np predkośc na poszczególnych odcinkach :) Quote
Reno2001 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wiem, że czas gra tu duż rolę, ale jeśli wyjazd mógłby być na przyszły weekend najprawdopodobniej uda mi się załatwić dobrego kierowcę i samochód z klimą. podróż będzie szybsza i przyjemniejsza. W tygodniu mogę jechać tylko ja a rzadko jeżdżę w trasy :oops: ni i sam bez klimy - trochę się wtedy umęczymy, choć nie mówie: "nie"!! Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 stella była w ciązy :/ i ma problemy z tylnymi nogami ja nie iwem czy to wypali,ta adopcja :( Quote
Reno2001 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A jakiego rodzaju te problemy? Czy to jakiś ucisk gdzes na rdzeń?? Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 nie mam zielonego pojecia, ona ciagnie troche te nogi, tak powłóczy Quote
Ada-jeje Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Czyli macie stowe na benzyne dla Stelli, to powinno wystarczyc na dowiezienie jej do Siwierza, ja moge ja odebrac z Siwierza i podwiezc do siebie czyli do Chrzanowa na wlasny koszt, albo nawet troche dalej pod Krakow. Potrzebna jeszcze jedna osoba ktora by pojechala ja zawiezc do Wieliczki. Tylko co z Stelli zdrowiem? czy faktycznie jest ten dom juz pewny? I na kiedy mialby byc ten transport tez musialabym wiedziec wczesniej bo tu u siebie tez mam kupe terminow. Quote
szajbus Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Czy to oznacza, ze miała sterylkę aborcyjną? Jesli tak, to może jest słaba po operacji ( tym bardziej, że na dworze taka gorączka) i lada dzień do siebie dojdzie. Sunia nie rób nam teraz kłopotu..........weź się w garść słoneczko! Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pani Lidia przyjedzie w poniedziałek po Stelle ,jeśli tesciowa wyrazi zgode to zabiore ją jutro do domu i specjalnei wezmę wolne na poniedziałek by ją oddac do rąk własnych Pani Lidii,myślę ,że miała aborcje i sterylizowana była od razu po, gorzej z jej nogami powłóczy nimi :( jesli bym ją brała w niedziele to mógłby ktoś mi pomóc dowieżc ją do domu? mojego domu Quote
Szyszka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Natalka, ta pani Lidia z Wieliczki? Jejku, ale super. Ale co z tymi nogami? Pani Lidia wie? Żeby się tylko nie okazalo, że z niej zrezygnuje z tego powodu? Bierzesz Stelkę do domu jutro? Quote
ewatonieja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 wszystko powiedziałam, to bez sensu ukrywac takie rzeczy,a te informacje tylko zmobilizowały Panią Lidię do przyjazdu i adopcji, jutro jadę do schroniska i na 99% zabiorę Stelle do siebie,trudno najwyzej mnie wywala z domu :( w poniedziałek nie ma adopcji,zreszta kto wie co sie może wydarzyć do poniedziałku ,lepiej nie ryzykować Quote
Recommended Posts