sugarr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Negra w nowym domku! Państwo przed chwilą wyszli. Bardzo sympatyczna rodzina... Jest malutka dziewczynka, miejmy nadzieję, że nie będzie problemów. Pierwszy tydzień jednak zawsze jest niepewny, nie wiadomo jak z alergią u dzieci (czy jest). W razie czego mają się ze mną kontaktować. Umowa podpisana. Za jakiś miesiąc umówiliśmy się na kontrolę, wtedy będą zdjęcia, niestety apart mi padł. Ogólne odczucia co do rodzinki baaardzo pozytywne, ale nie dokońca pewny domek ze względu na dzieci. Napewno jednak nie oddadzą suni do schroniska, gdyby coś nie wyszło (odpukać!) to wróci do mnie. Portos chodzi po domu i piszczy, szuka koleżanki :) Quote
Jagienka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi: :multi: :multi: Gratuluję... :Rose: To ratuj następną bidę :eviltong: W Kielcach szczeniorów nie brakuje, a może Aga-te uratujesz przed Kaśką :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61342 Quote
AniaB Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 super wiadomosć! sugarr a jak temat sterylizacji? czy państwo pójda na zabieg z małą jak juz bedzie dobry czas? moze badź z nimi jeszcze w kontakcie w tej sprawie.. Quote
sugarr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Powiedzieli, że tak, ale oczywiście jesteśmy w kontakcie i za jeszcze po pierwszej wizycie w odpowiednim czasie napewno odezwę się sprawdzić jak ze sterylką Quote
erka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To dzisiaj szczęśliwy dzień ! :multi: Braciszek Negry też dzisiaj pojechał do nowego domku:lol: . Czyli z tego miotu zostały tylko dwa szczeniaczki, piesek beżowy i czarna sunieczka. Sugarr, bardzo dziękujemy za pomoc!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
sugarr Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Ano adoptowaliśmy:) Maleństwo ma się świetnie i chyba jej się u nas podoba. Jest na etapie poznawania wielkich przestrzeni wiejskiego domu, uczy się chodzić po schodach. Straszny z niej pieszczoch, uwielbia siedzieć na kolanach mojej żony. Akceptuje juz fakt, że śpi w (odpowiednio przygotowanym) kącie małego hallu na pierwszym piętrze - problem polegał na tym, że żadne z nas w tym samym kącie nie śpi, a ona nie lubi być sama:) Dzieci ją lubią, zwłaszcza Antek. Piesek chyba będzie nosił imie wymyślone przez Gosię, ktora mówi o nim hau, ewentualnie haua. Po odpowiedniej obróbce semantyczno-ortograficznej wyszła nam z tego Chałka, Chałeczka i podoba nam się lekki opar absurdu wokół tego imienia się unoszący:) Kłopoty mamy na razie z sikaniem i kupami, ale nie jest to nic, czego nie dałoby się przezwyciężyć. Pracujemy też nad nauczeniem pieska, że na Gosię i Antka wyskakiwać radośnie nie należy. Zdjęcia podeślę Pani w przyszłym tygodniu, bo wyjeżdżam dziś na kilka dni służbowo. Dziękuję za zainteresowanie Dziękuję za Chałkę Pozdrawiam Dostałam takiego maila od nowych właścicieli :) Czekamy na zdjęcia ;) Quote
erka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzięki Sugarr za wiadomości, jak widać Negruni vel Chałce nieźle sie chyba trafiło:razz: :lol: . Dzisiaj do nowego domu pojechała też jej siostrzyczka :lol: , czyli został z tego miotu tylko beżowy piesek. Biedaczek teraz na działce sam w towarzystwie większych psów, będą go pewnie maltretować. Szczególnie te 5 miesięczne sunie urządzaja dzikie zabawy, a on jest taki nieśmiały i delikatny. Mam nadzieję,że dla niego też szybko coś się znajdzie. Quote
sugarr Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pani napisała, że nie mają ostatnio internetu, ale zaprasza do siebie na wizytację. Podobno Negra ma już stojące uszka i ma się świetnie. Miała zapalenie spojówek, ale już po wszystkim. Ja bez samochodu także jak tylko znajdę czas podjechać (to już nie jest gimna Kraków więc kawałek) to odwiedzę i będzie fotorelacja :) Quote
sugarr Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ech, Państwo dzownią, mówią co u małej, ale net im nie działa podobno, a przed wakacjami już nie da rady z kontrolą (i zrobieniem fotek), więc nie wiem kiedy będą :( Chciałabym małą zobaczyć z postawionymi uszolami Quote
sugarr Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Negra z rodzinką jest na wakacjach, wieści będą dopiero po :) Mam nadzieję, że zdjęcia również Quote
Recommended Posts