marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nikaragua szaleje po wątkach i wszystko wie od razu. Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Napisałam do Kory78 rano pw z prośbą o wizyte pa, ale nie wiem, czy ona ostatnio zagląda na dogo. Może znacie kogoś jeszcze od wizyt w Wałbrzychu? (zajrzałam na wałbrzyskie dogomaniaczki, ale dla osób o tych nickach jestem nieznana (6 osób). Awaria dogomanii zjadła mi kiedyś wiadomości z numerem telefonu Kory78. HELP! Quote
ania0112 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 pisz do Poker! kredka jest w wałbrzychu i cziłka ma tez isc to Poker pewnie ma namiary na kogos kto kredce pa robił... :) Quote
NikaEla Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marako napisał(a):Napisałam do Kory78 rano pw z prośbą o wizyte pa, ale nie wiem, czy ona ostatnio zagląda na dogo. Może znacie kogoś jeszcze od wizyt w Wałbrzychu? (zajrzałam na wałbrzyskie dogomaniaczki, ale dla osób o tych nickach jestem nieznana (6 osób). Awaria dogomanii zjadła mi kiedyś wiadomości z numerem telefonu Kory78. HELP!wysłałam na PW Quote
malawaszka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 rany rany jak się denerwuję i trzymam :kciuki: Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Na razie Kora78 nie odbiera tel. i nie odpisuje na sms-a ani pw, więc nie mam nikogo do wizyty. A Kredka przecież do Kłodzka, a nie Wałbrzycha, więc osoba od wizyty nie stamtąd do końca. Quote
NikaEla Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ale malizny cziłkowate do Wałbrzycha jadą w środę. tu masz wszystkich z Wałbrzycha: http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?&field2=Wa%C5%82brzych&order=desc&sort=posts&pp=50 Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ne znam nikogo z nich (prócz Kory78), a od niej miałam w ubiegłym roku 3 tymczasy, więc miałam więcej śmiałości, żeby poprosić. Quote
Anula Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Kora78 jak nie będzie miała czasu to podeśle kogoś do wizyty.Poczekaj i na spokojnie skontaktuj się z nią. Quote
kora78 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marako napisał(a):Ne znam nikogo z nich (prócz Kory78), a od niej miałam w ubiegłym roku 3 tymczasy, więc miałam więcej śmiałości, żeby poprosić. co racja, to racja :) juz odpisalam na sms i na pm :) jutro-pojutrze wieczorem moge wizyte zrobic. nr tel mam to jutro bede sie umawiac. moze pojde z siostra marta0731. jakie malizny czilkowate, Nikaragua? p.s. nie odbieralam, bo najpierw praca, a pozniej koszenie trawy w ogrodku, itp. :) jestem na dogo chyba codziennie. Quote
malawaszka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 super!!!!! Kora dzięki i trzymam kciuki!!!! Quote
NikaEla Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='kora78'] jakie malizny czilkowate, Nikaragua?kieleckie u Poker: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243357 [quote name='ania0112']chyba ze liczyć tymczas u Poker.. ale może Nikaragua wie coś nowego? dobrego?[quote name='marako']Nikaragua szaleje po wątkach i wszystko wie od razu. dopiero teraz doczytałam ;) To moja metoda na odreagowanie po pracy ;) Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ja też odreagowuję w ten sposób, ale o nowych wątkach dowiaduję się zawsze późno, że istnieją. (no, ale po ilości Twoich postów widać, że szalejesz, ja jestem dłużej o prawie 2 lata, a nie mam nawet ogieńka, buu) Quote
NikaEla Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 marako napisał(a):Ja też odreagowuję w ten sposób, ale o nowych wątkach dowiaduję się zawsze późno, że istnieją. (no, ale po ilości Twoich postów widać, że szalejesz, ja jestem dłużej o prawie 2 lata, a nie mam nawet ogieńka, buu) Liczba postów, to przez bazarki. Zrobiłam ich już 120, w każdym kilkadziesiąt wpisów albo i więcej... Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 To jesteś gigant. Ja mam od roku rzeczy pofotografowane i nie wystawiłam jeszcze. (dużo mnie kosztuje zawsze pierwszy raz cokolwiek takiego zrobić i odkładam w nieskończoność). Quote
Pink Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ja to jestem w pisaniu ogolnie slaba - zobaczcie ile mam postow a od kiedy jestem na dogo :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 coś z tą kredką pomyliłam... no ale najważniejsze ze jest osoba do wizyty!!!! czekam na same pozytywne wiadomosci!!! Pink ale ty teraz nadrabiasz z chłopakami :lol: Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jutro po południu będzie wiadomo kiedy wizyta, mam nadzieję, że w środę (a nawet lekkie przeczucie, ze zaraz we wtorek...). Joga dziś przechodzi samą siebie w śmiałości. Byliśmy około zachodu słońca w szóstkę (tzn. ja z bandą) na dość długim spacerze. Honda wytarzała się wielokrotnie w czymś pachnącym, ale było za mokro na polu, żebym miała jej przerwać, a w transie nie słyszała jak zakazuję. Joga przypatrywała się, po czym podeszła w to samo miejsce i tez walnęła się na plecy z lubością. Teraz mam dwa śmierdziele, więc nie wiem, czy się zdobędę na spanie z nimi, a na kąpanie ich nie mam siły (wstaję jutro o 3:00 i odwożę męża na pociąg, 30 km x 2.) Quote
ania0112 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 a nie możesz przeprać dziewczynek? ja chyba bym nie wytrzymała ze śmierdzielami... :) Quote
marako Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Przeprać małą, to dla niej trauma. Przeprać dużą - nie wiem jak, bo nie powinna już być prana przed światówką. Więc musiałabym tylko lokalnie (ma to tak bardziej na udzie i z boku). Spróbuję jutro wykruszyć, a dopiero potem lokalnie przeprać. A małą podstrzygę i wykąpię, jakby miała już odjeżdżać (trudno, nie musi mnie już później kochać, ale teraz jeszcze niech kocha, wiec nie kąpię) Quote
malawaszka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 ooo rany współczuję - j też bym nie wytrzymała zwłaszcza, że jak w polu to pewnie jakaś padlina? była... aa ble Quote
Recommended Posts