Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do Kory78 rano pw z prośbą o wizyte pa, ale nie wiem, czy ona ostatnio zagląda na dogo. Może znacie kogoś jeszcze od wizyt w Wałbrzychu? (zajrzałam na wałbrzyskie dogomaniaczki, ale dla osób o tych nickach jestem nieznana (6 osób). Awaria dogomanii zjadła mi kiedyś wiadomości z numerem telefonu Kory78.
HELP!

Posted

marako napisał(a):
Napisałam do Kory78 rano pw z prośbą o wizyte pa, ale nie wiem, czy ona ostatnio zagląda na dogo. Może znacie kogoś jeszcze od wizyt w Wałbrzychu? (zajrzałam na wałbrzyskie dogomaniaczki, ale dla osób o tych nickach jestem nieznana (6 osób). Awaria dogomanii zjadła mi kiedyś wiadomości z numerem telefonu Kory78.
HELP!
wysłałam na PW

Posted

Na razie Kora78 nie odbiera tel. i nie odpisuje na sms-a ani pw, więc nie mam nikogo do wizyty. A Kredka przecież do Kłodzka, a nie Wałbrzycha, więc osoba od wizyty nie stamtąd do końca.

Posted

marako napisał(a):
Ne znam nikogo z nich (prócz Kory78), a od niej miałam w ubiegłym roku 3 tymczasy, więc miałam więcej śmiałości, żeby poprosić.

co racja, to racja :)
juz odpisalam na sms i na pm :) jutro-pojutrze wieczorem moge wizyte zrobic. nr tel mam to jutro bede sie umawiac. moze pojde z siostra marta0731.

jakie malizny czilkowate, Nikaragua?

p.s. nie odbieralam, bo najpierw praca, a pozniej koszenie trawy w ogrodku, itp. :) jestem na dogo chyba codziennie.

Posted

Ja też odreagowuję w ten sposób, ale o nowych wątkach dowiaduję się zawsze późno, że istnieją. (no, ale po ilości Twoich postów widać, że szalejesz, ja jestem dłużej o prawie 2 lata, a nie mam nawet ogieńka, buu)

Posted

marako napisał(a):
Ja też odreagowuję w ten sposób, ale o nowych wątkach dowiaduję się zawsze późno, że istnieją. (no, ale po ilości Twoich postów widać, że szalejesz, ja jestem dłużej o prawie 2 lata, a nie mam nawet ogieńka, buu)

Liczba postów, to przez bazarki. Zrobiłam ich już 120, w każdym kilkadziesiąt wpisów albo i więcej...

Posted

To jesteś gigant. Ja mam od roku rzeczy pofotografowane i nie wystawiłam jeszcze. (dużo mnie kosztuje zawsze pierwszy raz cokolwiek takiego zrobić i odkładam w nieskończoność).

Posted

coś z tą kredką pomyliłam... no ale najważniejsze ze jest osoba do wizyty!!!! czekam na same pozytywne wiadomosci!!!
Pink ale ty teraz nadrabiasz z chłopakami :lol:

Posted

Jutro po południu będzie wiadomo kiedy wizyta, mam nadzieję, że w środę (a nawet lekkie przeczucie, ze zaraz we wtorek...).

Joga dziś przechodzi samą siebie w śmiałości. Byliśmy około zachodu słońca w szóstkę (tzn. ja z bandą) na dość długim spacerze. Honda wytarzała się wielokrotnie w czymś pachnącym, ale było za mokro na polu, żebym miała jej przerwać, a w transie nie słyszała jak zakazuję. Joga przypatrywała się, po czym podeszła w to samo miejsce i tez walnęła się na plecy z lubością.

Teraz mam dwa śmierdziele, więc nie wiem, czy się zdobędę na spanie z nimi, a na kąpanie ich nie mam siły (wstaję jutro o 3:00 i odwożę męża na pociąg, 30 km x 2.)

Posted

Przeprać małą, to dla niej trauma.

Przeprać dużą - nie wiem jak, bo nie powinna już być prana przed światówką. Więc musiałabym tylko lokalnie (ma to tak bardziej na udzie i z boku).
Spróbuję jutro wykruszyć, a dopiero potem lokalnie przeprać.

A małą podstrzygę i wykąpię, jakby miała już odjeżdżać (trudno, nie musi mnie już później kochać, ale teraz jeszcze niech kocha, wiec nie kąpię)