Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że najwyższą ofertę złoży w ostatnim momencie osoba, która naprawdę kocha yorki. Ja mam konto na allegro, spróbuję napisać. Ale, szczerze mówiąc, czarno to widzę. Pewnie potraktują mnie jak następną nawiedzoną. Pozdrawiamy.

Kasia i Tuptuś

Posted

[COLOR=SeaGreen][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami na dogomanii oraz ze względu na regulamin, który mówi, że:

[COLOR=Red] 2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
-[/COLOR][U][SIZE=2][COLOR=Red]stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną[/COLOR][/SIZE]

[/U]Proszę nie umieszczać linków związanych ze sprzedażą psów. Owe ogłoszenia mogą przyczynić się do napędzania klientów pseudohodowcom. Jedyne dopuszczalne ogłoszenia to te, w których psy oddaje się za przysłowiową złotówkę.

Pozdrawiam,

Chefrenek
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Aaliyah1981']ok Mona czekam na pw jak juz cos bedzie wiadome dzieki za info[/quote]

od soboty mala bedzie umnie;) :shake::oops::lol: a co dalej to sie zobaczy.wazne ze nietrafi do tej hodowli:angryy:

Posted

Mala zostanie umnie,mysle ze eksmisjimi lokatorzy mi niezrobia:evil_lol:wazne ze nieposzla do kojca albo klatki,bo nawet niechce myslec co by znia bylo,gdyby okazalo sie ze jest bezplodna.

Posted

[quote name='Burchardt']O rany, bardzo się cieszę i sorrki dziewczyny. Niestety mam ograniczony dostęp do netu, nie wiedziałam co się dzieje. Ciesze się, że nie narozrabiałam. Buziaki.[/quote]

ciotecdzko nic sie nie stalo ja tez bym narozrabiala ale udalo sie
Mona jestes wielka:cool3:

dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy
wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']
dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy
wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol:[/quote]

No to super :multi::multi:

Posted

[quote name='Chefrenek']A ja jeszcze chciałam dodać, że aukcja została zakończona przed czasem, bez ofert. :)[/quote]

jednak sie oplacalo do nich napisac:)
i dali takie uzasadnienie ;

cyt. ODWOŁAŁEM DWIE OFERTY PONIZEJ PONIEWARZ BOLEK POWINIEN BYC OBDARZONY MIŁOSCIA LUDZKA A NIE BYC URZYTY JAKO RZECZ DO ROZPŁODU.

Naprawde bardzo sie ciesze ,ze nas posluchali bo psiak by trafil do pseudohodowcow (akurat 2-ch licytowalo-wystarczylo popatrzec na ich wystawione ''przedmioty'' i wszystko bylo jasne)