Aaliyah1981 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Dominiqa']łooooooooo ostro! KURde to trzeba fotki podpisywac bo niebawem znajdziemy nasze smyki na stronce SPRZEDAM! :[:mad:[/quote] wiele fotek cudzych pisakow juz bylo :shake: Quote
Burchardt Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mam nadzieję, że najwyższą ofertę złoży w ostatnim momencie osoba, która naprawdę kocha yorki. Ja mam konto na allegro, spróbuję napisać. Ale, szczerze mówiąc, czarno to widzę. Pewnie potraktują mnie jak następną nawiedzoną. Pozdrawiamy. Kasia i Tuptuś Quote
Burchardt Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Napisałam, zobaczymy czy mi coś odpisze. Quote
Aaliyah1981 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 edittttttttttttttttttttttttttttttttt ;) Quote
Mona4 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Spokojnie,ale teraz mamy tyle Troli na dogo,ze takie sprawy zalatwiamy na prv;) Quote
Aaliyah1981 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ok Mona czekam na pw jak juz cos bedzie wiadome dzieki za info Quote
mery Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :razz::razz::razz::razz: pararararara rytm i gitara Quote
Paulina87 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Do domowej hodowli pewnie chodzi o to, że niekoniecznie trzeba go wystawiać bo równie dobrze może być psem "na kolanka". Quote
Chefrenek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=SeaGreen][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami na dogomanii oraz ze względu na regulamin, który mówi, że: [COLOR=Red] 2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem -[/COLOR][U][SIZE=2][COLOR=Red]stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną[/COLOR][/SIZE] [/U]Proszę nie umieszczać linków związanych ze sprzedażą psów. Owe ogłoszenia mogą przyczynić się do napędzania klientów pseudohodowcom. Jedyne dopuszczalne ogłoszenia to te, w których psy oddaje się za przysłowiową złotówkę. Pozdrawiam, Chefrenek [/B][/COLOR] Quote
Ewelina & Hera Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Prześlesz mi linki na PW,bo pewnie mod usunął,ale cóż miał rację,w końcu regulamin... Quote
Mona4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aaliyah1981']ok Mona czekam na pw jak juz cos bedzie wiadome dzieki za info[/quote] od soboty mala bedzie umnie;) :shake::oops::lol: a co dalej to sie zobaczy.wazne ze nietrafi do tej hodowli:angryy: Quote
Burchardt Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 O rany, bardzo się cieszę i sorrki dziewczyny. Niestety mam ograniczony dostęp do netu, nie wiedziałam co się dzieje. Ciesze się, że nie narozrabiałam. Buziaki. Quote
Mona4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mala zostanie umnie,mysle ze eksmisjimi lokatorzy mi niezrobia:evil_lol:wazne ze nieposzla do kojca albo klatki,bo nawet niechce myslec co by znia bylo,gdyby okazalo sie ze jest bezplodna. Quote
Aaliyah1981 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Burchardt']O rany, bardzo się cieszę i sorrki dziewczyny. Niestety mam ograniczony dostęp do netu, nie wiedziałam co się dzieje. Ciesze się, że nie narozrabiałam. Buziaki.[/quote] ciotecdzko nic sie nie stalo ja tez bym narozrabiala ale udalo sie Mona jestes wielka:cool3: dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol: Quote
Kincia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aaliyah1981'] dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol:[/quote] No to super :multi::multi: Quote
Chefrenek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja jeszcze chciałam dodać, że aukcja została zakończona przed czasem, bez ofert. :) Quote
Aaliyah1981 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Chefrenek']A ja jeszcze chciałam dodać, że aukcja została zakończona przed czasem, bez ofert. :)[/quote] jednak sie oplacalo do nich napisac:) i dali takie uzasadnienie ; cyt. ODWOŁAŁEM DWIE OFERTY PONIZEJ PONIEWARZ BOLEK POWINIEN BYC OBDARZONY MIŁOSCIA LUDZKA A NIE BYC URZYTY JAKO RZECZ DO ROZPŁODU. Naprawde bardzo sie ciesze ,ze nas posluchali bo psiak by trafil do pseudohodowcow (akurat 2-ch licytowalo-wystarczylo popatrzec na ich wystawione ''przedmioty'' i wszystko bylo jasne) Quote
mery Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :laola: i my ze Spago sie cieszymy! To duuuuuży sukces! WOW! Quote
Recommended Posts