Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałem je wstawić już rano, ale net wysiadł:roll:

" class="ipsImage" alt="">

Jak zwykle, więcej mogę wysłać na maila, ale tym razem są mało ogłoszeniowe, a bardziej do podziwiania jego barw bo wyszedł jak malowany;)

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma za co! Przyjemność po mojej stronie:)
Dom pewnie zgłosi się szybko - Rinuś wygląda jak rodowodowy:)
Tylko niech będą przygotowani na ewentualne pobojowisko w domu, jak z pracy wrócą;) Chociaż bywają psy, które po adopcji, od pierwszego dnia zmieniają się o 180 stopni i już nie niszczą:roll:

Tutaj jest tani bazarek - 25 portali za 3 zł:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240780-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-portali-za-3z%C5%82-do-27-03-do-godz-22-00

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
oo super!! dzieki:)

tylko jak zwykle mam problem z tekstem....moze Ktos by pomógł??

Ja mogę coś tam naklikać, ale nie obiecam, że na jutro.
Nie chwaląc się - mam do tego taki talent, że rok temu napisałem psu ogłoszenie na dogo, a miesiąc później, czytając ten tekst, sam zdecydowałem się na jego adopcję:)
Żart...z tym talentem;)

Posted

Rinuś już po zabiegu:roll:
W samochodzie jechał bardzo grzecznie, a podczas samego zabiegu...merdał ogonem:D

Teraz czuje się dobrze - leżący, ale w dobrym humorze i wielkim kołnierzu;)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Lu_Gosiak.......:) On sie jeszcze nie zorientowal co sie stalo.....zdejma Mu abazurek i dotrze do piesia, ze jajeczka nie dyndaja.....

Dokładnie tak:) Niewiedza to błogosławieństwo;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
....
Jak zwykle, więcej mogę wysłać na maila, ale tym razem są mało ogłoszeniowe, a bardziej do podziwiania jego barw bo wyszedł jak malowany;)

zapomnalam napisac, ze oczywiscie poprosze na maila co tam jeszcze masz:)
niewiem czemu mało ogloszeniowe - jak dla mnie idealne do ogloszen - piekne

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jak tam Rinus sie miewa??
ma jeszcze kołnierz czy juz rozwalił??

Jest bardzo grzeczny w boksie. Nawet koca nie gryzie:) Chociaż to pewnie przez ten kołnierz...
A skoro już o nim mowa - zdążył rozwalić, ale dało się obkleić taśmą i jakoś się trzyma;)

Posted

Nie zapomniałam o przystojniaku, tylko mnie dogo :mad: przez kilka dni nie wpuszczało :angryy:. Wiecie może, dlaczego tak się działo ?
Rinuś przygotowany do adopcji ;), mądrzeje i grzecznieje :multi:. Maćku, a on przecież jest labkiem :multi: całą sympatyczną labusiową buźką :lol:.

Posted

dana napisał(a):
Nie zapomniałam o przystojniaku, tylko mnie dogo :mad: przez kilka dni nie wpuszczało :angryy:. Wiecie może, dlaczego tak się działo ?
Rinuś przygotowany do adopcji ;), mądrzeje i grzecznieje :multi:. Maćku, a on przecież jest labkiem :multi: całą sympatyczną labusiową buźką :lol:.

Zobaczymy co z Rinusia wyrośnie jak będzie miał kołnierz zdjęty:)

Co do odmowy dostępu do dogo...
Przy logowaniu zaznacz "zapamiętaj mnie" (nawet jeśli już Cię pamięta), wtedy wejdziesz bez problemu:)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Zobaczymy co z Rinusia wyrośnie jak będzie miał kołnierz zdjęty:)

Co do odmowy dostępu do dogo...
Przy logowaniu zaznacz "zapamiętaj mnie" (nawet jeśli już Cię pamięta), wtedy wejdziesz bez problemu:)

Maćku, ale tak było nie tylko u mnie ;). Zaznaczone mam, po prostu nie mogłam wcale wejść :angryy: na dogo.

Posted

dana napisał(a):
Maćku, ale tak było nie tylko u mnie ;). Zaznaczone mam, po prostu nie mogłam wcale wejść :angryy: na dogo.

Ja wiem:) Tak się zdarza co jakiś czas pewnej grupie osób. Niedawno miałem to samo. Nie ważne czy zaznaczone czy nie - zaznacz ponownie;)
No, a wczoraj to cały dzień dogo nie działało...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Oj tam....ale jestes drobiazgowy....kazdy sposob jest dobry gdy dziala.....:):)

Niech jeszcze wytrzyma te kilka dni:)
Z resztą w zapasie mamy jeszcze 1 nowy i chyba jakieś używane - nie wywinie się tak łatwo;)

Mój po kastracji to trochę szkód w domu tym abażurem narobił:)