Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']labki generalnie kochaja ludzi, wiec dzieci tez - jedyne niebezpieczenstwo to, ze swoją masą i z racji niepohamowanego temperamentu moga dziecko przewrócic
natomiast do kojca Go nie oddam, obojetnie jaki wypasiony by nie był
I tak trzymać, Lu_Gosiak :cool2: . Labki potrzebują bardzo kontaktu z człowiekiem, kochają się uczyć, uwielbiają być w pobliżu człowieka, trzymają się zawsze blisko swoich ludzi. To nie są psy do kojca, zresztą według mnie żaden pies nie powinien być w budzie.

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dana']I tak trzymać, Lu_Gosiak :cool2: . Labki potrzebują bardzo kontaktu z człowiekiem, kochają się uczyć, uwielbiają być w pobliżu człowieka, trzymają się zawsze blisko swoich ludzi. To nie są psy do kojca, zresztą według mnie żaden pies nie powinien być w budzie.
tez jestem tego zdania ;)
a juz najbardziej wkurza mnie jak ludzie trzymaja w domu małe, wypielegnowane yoreczki czy tego typu psiaki a na dworze duze- tak jakby one nie potrzebowały miłości i przytulania...nie kazdy psiak musi byc w domu, ale idealnie by bylo jakby kazdy mogl miec wybór
osttanio bylam zabrac suke owczarka niemieckiego bo ludzie chcieli Jej sie pozbyc bo "nie szczeka" w kojcu juz byl wzięty kolejny pies - jeszcze szczeniak 4 miesieczny przekochany, wyrywajacy sie i skomlacy do ludzi - ale z Nim nie mozna sie bawic bo 'to nie ma byc pies do zabawy tylko do szczekania' :angryy: tragedia po prostu...a w domu wypielegnowany maltańczyk

[quote name='basiek8']deklaruję 20 zł co miesiąc na tego ślicznego labka.

ogromnie dziekuje:multi::loveu:

Posted

Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:.
Tu jest informacja: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać?p=20572429#post20572429

Posted

[quote name='dana']Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:.
Tu jest informacja: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać?p=20572429#post20572429
dziekuje ogromnie:multi:
podam konto OTOZu bo i tak bede z niego przelawac za całosc
[quote name='Maciek777']Wszyscy z lewa i prawa chcą pozbawić Rinusia jego dumy:evil_lol:
no wiesz Macku też mi powod do dumy:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='dana']Nasz Murzynek (ten czarny mix) jest po kastracji i nadal jest wesoły :diabloti:, nie płacze i zębami nie zgrzyta :-D.
Optymista z niego:)

A tak na poważnie:
Wtedy trzeba będzie bardzo uważać na jego tuszę.
Wiem po swoim Morganie - chwila nieuwagi i już był szerszy niż dłuższy:diabloti: A wet ostrzegał...:roll:

[quote name='Lu_Gosiak']moj po kastracji jest jeszcze weselszy niz przed..przynajmniej nic Mu nie dynda miedzy łapami i może swodobnie szalec:lol::evil_lol:
Jak kolczyki zakładacie to one też dyndają dla ozdoby:evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ale My przynajmniej ładnie z nimi wygladamy:p:evil_lol:

Feministka;)

Muszę powiedzieć, że Rinuś bezproblemowo chodzi bez smyczy.
Idąc korytarzem to cały czas przy nodze - nawet nie wyprzedza, ani nie doskakuje do boksów innych psów:)
Na dworze to też zwykle przy nodze, ale to na zamkniętym placu:)

Posted

[quote name='dana']Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:.
wpłynelo od labków 50zl na kastracje Rina - baardzo dziekuje:loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Macku jak tam Rinus? jak postepy w gryzieniu sa jakies?

Postęp jest taki, że "magiczny eliksir" chroni tkaninę do 48h i przez ten czas koc jest raczej bezpieczny, choć nówki to bym mu nie kupił;)

W poniedziałek pożegna się ze swoją...męskością;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wpłynelo od labków 50zl na kastracje Rina - baardzo dziekuje:loveu:

Lu _Gosiak, to nie mnie należą się podziękowania, ja tylko chłopczyka zgłosiłam :lol:.

Maciek777 napisał(a):
(...) W poniedziałek pożegna się ze swoją...męskością;)

Biedny Rinuś ... Maćku, a tymczasem może jakieś nowe fotki Rina, please :lol:.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
idzie wielkanoc a Rinus bez jajek zostanie.. nooo trudno;):evil_lol:

Dostanie od Zająca nowe. Lepsze:D
dana napisał(a):
Biedny Rinuś ... Maćku, a tymczasem może jakieś nowe fotki Rina, please :lol:.

Mam zrobione, ale sama rozumiesz - biurokracja - trzeba poczekać do jutra;)