Dana i Muszkieterowie Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']labki generalnie kochaja ludzi, wiec dzieci tez - jedyne niebezpieczenstwo to, ze swoją masą i z racji niepohamowanego temperamentu moga dziecko przewrócic natomiast do kojca Go nie oddam, obojetnie jaki wypasiony by nie był I tak trzymać, Lu_Gosiak :cool2: . Labki potrzebują bardzo kontaktu z człowiekiem, kochają się uczyć, uwielbiają być w pobliżu człowieka, trzymają się zawsze blisko swoich ludzi. To nie są psy do kojca, zresztą według mnie żaden pies nie powinien być w budzie. Quote
basiek8 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 deklaruję 20 zł co miesiąc na tego ślicznego labka. Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='dana']I tak trzymać, Lu_Gosiak :cool2: . Labki potrzebują bardzo kontaktu z człowiekiem, kochają się uczyć, uwielbiają być w pobliżu człowieka, trzymają się zawsze blisko swoich ludzi. To nie są psy do kojca, zresztą według mnie żaden pies nie powinien być w budzie. tez jestem tego zdania ;) a juz najbardziej wkurza mnie jak ludzie trzymaja w domu małe, wypielegnowane yoreczki czy tego typu psiaki a na dworze duze- tak jakby one nie potrzebowały miłości i przytulania...nie kazdy psiak musi byc w domu, ale idealnie by bylo jakby kazdy mogl miec wybór osttanio bylam zabrac suke owczarka niemieckiego bo ludzie chcieli Jej sie pozbyc bo "nie szczeka" w kojcu juz byl wzięty kolejny pies - jeszcze szczeniak 4 miesieczny przekochany, wyrywajacy sie i skomlacy do ludzi - ale z Nim nie mozna sie bawic bo 'to nie ma byc pies do zabawy tylko do szczekania' :angryy: tragedia po prostu...a w domu wypielegnowany maltańczyk [quote name='basiek8']deklaruję 20 zł co miesiąc na tego ślicznego labka. ogromnie dziekuje:multi::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:. Tu jest informacja: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać?p=20572429#post20572429 Quote
Maciek777 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Wszyscy z lewa i prawa chcą pozbawić Rinusia jego dumy:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='dana']Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:. Tu jest informacja: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać?p=20572429#post20572429 dziekuje ogromnie:multi: podam konto OTOZu bo i tak bede z niego przelawac za całosc [quote name='Maciek777']Wszyscy z lewa i prawa chcą pozbawić Rinusia jego dumy:evil_lol: no wiesz Macku też mi powod do dumy:eviltong::evil_lol: Quote
Maciek777 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):no wiesz Macku też mi powod do dumy:eviltong::evil_lol: Po kastracji nie będzie już na zdjęciach wesołego labka tylko płacz i zgrzytanie zębów:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Maciek777 napisał(a):Po kastracji nie będzie już na zdjęciach wesołego labka tylko płacz i zgrzytanie zębów:evil_lol: Nasz Murzynek (ten czarny mix) jest po kastracji i nadal jest wesoły :diabloti:, nie płacze i zębami nie zgrzyta :-D. Quote
Lu_Gosiak Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 moj po kastracji jest jeszcze weselszy niz przed..przynajmniej nic Mu nie dynda miedzy łapami i może swodobnie szalec:lol::evil_lol: Quote
madziadance Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zapraszamy na bazarek dla Rinusia :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/241010-Ciuszki-i-inne-dla-Nany-z-interwencji-i-Rino-%E2%80%93-labradora-z-%C5%82a%C5%84cucha-%E2%80%93-do-22-03-g-21?p=20583673#post20583673 :lol: Quote
Maciek777 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='dana']Nasz Murzynek (ten czarny mix) jest po kastracji i nadal jest wesoły :diabloti:, nie płacze i zębami nie zgrzyta :-D. Optymista z niego:) A tak na poważnie: Wtedy trzeba będzie bardzo uważać na jego tuszę. Wiem po swoim Morganie - chwila nieuwagi i już był szerszy niż dłuższy:diabloti: A wet ostrzegał...:roll: [quote name='Lu_Gosiak']moj po kastracji jest jeszcze weselszy niz przed..przynajmniej nic Mu nie dynda miedzy łapami i może swodobnie szalec:lol::evil_lol: Jak kolczyki zakładacie to one też dyndają dla ozdoby:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='madziadance']Zapraszamy na bazarek dla Rinusia :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/241010-Ciuszki-i-inne-dla-Nany-z-interwencji-i-Rino-–-labradora-z-łańcucha-–-do-22-03-g-21?p=20583673#post20583673 :lol: dzieki Madziu:):) [quote name='Maciek777'].... Jak kolczyki zakładacie to one też dyndają dla ozdoby:evil_lol: ale My przynajmniej ładnie z nimi wygladamy:p:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 przyszla faktura do zapłaty: 195zl od 23.02-28.02 - 75zl odrobaczenie - 15zl od 1.03-7.03 - 105zl niestety na koncie mamy 100zl Quote
Maciek777 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):ale My przynajmniej ładnie z nimi wygladamy:p:evil_lol: Feministka;) Muszę powiedzieć, że Rinuś bezproblemowo chodzi bez smyczy. Idąc korytarzem to cały czas przy nodze - nawet nie wyprzedza, ani nie doskakuje do boksów innych psów:) Na dworze to też zwykle przy nodze, ale to na zamkniętym placu:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 hahah alez skad;) Macku a Rinus jest puszczany z innymi psiakami czy biega sam po dworze? Quote
Maciek777 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):Macku a Rinus jest puszczany z innymi psiakami czy biega sam po dworze? Jeszcze sam, ale pora to zmienić. Choćby na czas wyjścia:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='dana']Pozwoliłam sobie :oops: zgłosić Rinusia do pomocy od "Skarpety dla labradorów w potrzebie". Rinuś otrzyma zatem od skarpety wsparcie w postaci 50 złotych :multi: na kastrację. Myślę, że to chyba Lu_Gosiak jest osobą kompetentną, żeby podać sposób przelania pieniążków :roll:. Tu jest informacja: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADORÓW-w-pilnej-potrzebie-!!!!-POMÓŻ-pomagać?p=20572429#post20572429 wpłynelo od labków 50zl na kastracje Rina - baardzo dziekuje:loveu: Quote
dominikabankert Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 przepraszam ale teraz nie dalam rady wysle 100zl w poniedzialek dla rina Quote
Lu_Gosiak Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 super wielkie dzieki:):_ Macku jak tam Rinus? jak postepy w gryzieniu sa jakies? Quote
Maciek777 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):Macku jak tam Rinus? jak postepy w gryzieniu sa jakies? Postęp jest taki, że "magiczny eliksir" chroni tkaninę do 48h i przez ten czas koc jest raczej bezpieczny, choć nówki to bym mu nie kupił;) W poniedziałek pożegna się ze swoją...męskością;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 noo ważne, ze działa:) super!! juzz??? idzie wielkanoc a Rinus bez jajek zostanie.. nooo trudno;):evil_lol: moze do swiat za to uda Mu sie domek wyczarowac?? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):wpłynelo od labków 50zl na kastracje Rina - baardzo dziekuje:loveu: Lu _Gosiak, to nie mnie należą się podziękowania, ja tylko chłopczyka zgłosiłam :lol:. Maciek777 napisał(a): (...) W poniedziałek pożegna się ze swoją...męskością;) Biedny Rinuś ... Maćku, a tymczasem może jakieś nowe fotki Rina, please :lol:. Quote
Maciek777 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):idzie wielkanoc a Rinus bez jajek zostanie.. nooo trudno;):evil_lol: Dostanie od Zająca nowe. Lepsze:D dana napisał(a):Biedny Rinuś ... Maćku, a tymczasem może jakieś nowe fotki Rina, please :lol:. Mam zrobione, ale sama rozumiesz - biurokracja - trzeba poczekać do jutra;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 czemu do jutra:placz:...no to mogleś sie chociaz nie przyznawac, ze juz je masz;) Dana wiem, ale gdyby nie Twoje zgloszenie to by tej pomocy nie bylo:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Maciek777 napisał(a):Dostanie od Zająca nowe. Lepsze:D Mam zrobione, ale sama rozumiesz - biurokracja - trzeba poczekać do jutra;) Przejmujesz się :diabloti: biurokracją :D. Foty, foty.... Maćku nie każ nam czekać na pięknisia Rino :lol:. Quote
Recommended Posts