Aga_Mazury Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wczoraj został przywieziony do schroniska ze zgłoszenia do TOZ-u....siedzi w klatce obok mojego Padusia więc kilka razy przechodziliśmy koło niego....i jak rano leżał ...tak leżał w południe...zmartwiło mnie to trochę...i poprosiłam kierownictwo o to, żebyśmy zajrzały do niego i zobaczyły co się dzieje. Psiak napewno nie czuje się najlepiej, ale co mu jest...któz to wie..... napewno ma parę ładnych lat...koło 10...maleńki piesek... Poprosiłam o wizytę weta, mam nadzieję, że do niego przyjedzie...jak nie ten co zawsze przyjeżdża do schroniska to inny (pieniądze w tej chwili są najmniej ważne).... Liczę na to, że zdążymy mu pomóc... smutny mały Bibo Quote
gamoń Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 U Was taki pogrom moze jemu powinno sie pomóc i oddac do hoteliku. Quote
cytrynka10 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 biedactwo tak smutnie caly dzien lezało że aż sie przestraszyłam ze cos mu sie stało .... kolejna nasza bidulka w Ostródzie Quote
gamoń Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Aga_Mazury odpowiedz co o tym myslisz?.Rozumiem,ze to koszty ale moze wspólnie z dogomaniakami sie uda????????? Quote
Kam Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 maluszek biedny :placz: nie wiem - wystawiać mu już allegro, czy poczekać jeszcze, aż będzie więcej wiadomo? bo chyba na kwarantannie jest, tak? czy jak z interwencji to nie? Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Tak jest na kwarantannie...ale allegro mozna mu założyć jezeli tylko będziesz taka dobra... wiadomo, że się błakał, że był dokarmiany i w końcu ktoś wezwał schronisko żeby po niego przyjechać...ot taka zwykła staruszkowa historia gamońku, cudownie by było zabrać go do hoteliku...ale....jak zwykle "ale... takiego w ostródzie nie ma żadnego.... w Olsztynie jest kilka dosć drogich... niestety nie stać mnie na trzymanie go w hotelu :( nad czym bardzo ubolewam... dziś pożegnałam kolejnego ostródzkiego psiaka...Ernesta<*> Quote
Dorothy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 czy mozna dostac jakiekolwiek detale o nim? na co choruje? czy umie zachowac czystosc (wiem, trudno stwierdzic, ale moze moze cos zaobserwowalyscie) ile lat ma w przyblizeniu, jak odnosi sie do psow (chyba ignoruje?) cokolwiek jeszcze... :modla: Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dorothy napisał(a):czy mozna dostac jakiekolwiek detale o nim? na co choruje? czy umie zachowac czystosc (wiem, trudno stwierdzic, ale moze moze cos zaobserwowalyscie) ile lat ma w przyblizeniu, jak odnosi sie do psow (chyba ignoruje?) cokolwiek jeszcze... :modla: Dorotko my byliśmy w sobotę a jego przywieziono w piątek...i jak się położył na desce tak leżał az do czasu jak my go widzieliśmy. Nic na jego temat nie wiemy czy chory i jesli to na co...o czystości to już w ogóle...jesli chodzi o wiek...koło 10 lat ma...w klatce jest z sunią zakatowaną prawie na smierć...zupełnie na nia nie reagował, ale nie reagował wczoraj na nic... jednym słowem nie wiemy o nim nic....oprócz tego, że jest i potrzebuje pomocy :shake: znamy go dopiero dzień... Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pięknie dziękujemy Cioteczce :Rose: Bibo Bilbo dziękuje :calus: też dałam mu na imię Bibo a potem mówiłam o nim Bilbo...więc niech ma te dwa imiona...:) Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Też chciałabym to wiedzieć... Poprosiłam o przjazd weta na koszt AFN-u, ale nie wiem czy znajdzie czas... Quote
Kam Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 zmieniłam mu na aukcji na Bibo, bo zauważyłam po chwili, że go przechrzciłam na Bilbo mam nadzieję, że wet przyjedzie... Quote
cytrynka10 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bibosławie jak sie masz jak sie czujesz czy juz mineła Ci ''depresja'' SZUKAMY DOMU PILNIE nie pozwólmy aby on był samotny Quote
Aga_Mazury Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Nikt nie był od soboty w schronisku (chyba)...wczoraj rozmawiałam z kierownictwem. Widział go wet, nic mu nie jest. Troszke wstaje, je, pije...smutny taki jest nadal. Quote
Recommended Posts