Jump to content
Dogomania

Bibo stary pies....zamieszkał w Warszawie i jest uwielbiany:)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Wczoraj został przywieziony do schroniska ze zgłoszenia do TOZ-u....siedzi w klatce obok mojego Padusia więc kilka razy przechodziliśmy koło niego....i jak rano leżał ...tak leżał w południe...zmartwiło mnie to trochę...i poprosiłam kierownictwo o to, żebyśmy zajrzały do niego i zobaczyły co się dzieje. Psiak napewno nie czuje się najlepiej, ale co mu jest...któz to wie.....
napewno ma parę ładnych lat...koło 10...maleńki piesek...
Poprosiłam o wizytę weta, mam nadzieję, że do niego przyjedzie...jak nie ten co zawsze przyjeżdża do schroniska to inny (pieniądze w tej chwili są najmniej ważne)....
Liczę na to, że zdążymy mu pomóc...

smutny mały Bibo

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maluszek biedny :placz:

nie wiem - wystawiać mu już allegro, czy poczekać jeszcze, aż będzie więcej wiadomo? bo chyba na kwarantannie jest, tak? czy jak z interwencji to nie?

Posted

Tak jest na kwarantannie...ale allegro mozna mu założyć jezeli tylko będziesz taka dobra...

wiadomo, że się błakał, że był dokarmiany i w końcu ktoś wezwał schronisko żeby po niego przyjechać...ot taka zwykła staruszkowa historia

gamońku, cudownie by było zabrać go do hoteliku...ale....jak zwykle "ale...

takiego w ostródzie nie ma żadnego....
w Olsztynie jest kilka dosć drogich...

niestety nie stać mnie na trzymanie go w hotelu :( nad czym bardzo ubolewam...

dziś pożegnałam kolejnego ostródzkiego psiaka...Ernesta<*>

Posted

czy mozna dostac jakiekolwiek detale o nim? na co choruje? czy umie zachowac czystosc (wiem, trudno stwierdzic, ale moze moze cos zaobserwowalyscie) ile lat ma w przyblizeniu, jak odnosi sie do psow (chyba ignoruje?) cokolwiek jeszcze... :modla:

Posted

Dorothy napisał(a):
czy mozna dostac jakiekolwiek detale o nim? na co choruje? czy umie zachowac czystosc (wiem, trudno stwierdzic, ale moze moze cos zaobserwowalyscie) ile lat ma w przyblizeniu, jak odnosi sie do psow (chyba ignoruje?) cokolwiek jeszcze... :modla:

Dorotko my byliśmy w sobotę a jego przywieziono w piątek...i jak się położył na desce tak leżał az do czasu jak my go widzieliśmy. Nic na jego temat nie wiemy czy chory i jesli to na co...o czystości to już w ogóle...jesli chodzi o wiek...koło 10 lat ma...w klatce jest z sunią zakatowaną prawie na smierć...zupełnie na nia nie reagował, ale nie reagował wczoraj na nic...
jednym słowem nie wiemy o nim nic....oprócz tego, że jest i potrzebuje pomocy :shake: znamy go dopiero dzień...