dominika8460 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sara2011 napisał(a):Zaglądam czsem do Sabinki i nie mogę zrozumieć że ona nadal bez domu. Czy ona była ogłaszana na inne województwa? Moze trzeba spróbować na mazowieckie? Wydaje mi się ze tam większy odzew na ogłoszenia. Na jej ogłoszenia jest spory odzew, ludzie dzwonią...Było już parę konkretnych telefonów w jej sprawie, ale wszystkie nie takie jakie powinny być. Najwięcej ogłoszeń ma na nasze województwo zrobione, ale nie tylko na mazowieckie też ma porobione. Telefonów z woj. mazowieckiego również było parę, ale nic z tego nie wyszło... Quote
stepelkaa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 widocznie gdzieś tam musi się znaleźć ten właściwy człowiek :) Quote
dominika8460 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Może przyjdzie domek jak Sabcia będzie miała nowe profesjonalne zdjęcia-robione przez psiego fotografa Sławka Mazura. :) Quote
ANETTTA Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ma ogłoszenia aktualne czy mam jej wykupic pakiet !! Quote
dominika8460 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 ANETTTA napisał(a):Ma ogłoszenia aktualne czy mam jej wykupic pakiet !! Ma, ale ogłoszeń nigdy za wiele! :) Jak p.Sławek obrobi zdjęcia ze schroniska, między innymi też Sabiny, to zacznę jej znowu od nowa robić ogłoszenia. My chętnie z pomocy skorzystamy! :) Quote
dominika8460 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Słuchajcie! Cudowna wiadomość! :) Dostałam niedawno telefon od p. Joli, że jutro do adopcji idzie nie kto inny, jak nasza kochana bernardynka Sabina! :) Będzie mieszkała w Parczewie w domu z ogrodem, nie będzie stała na łańcuchu, natomiast będzie sobie luzem biegała po posesji. Państwo byli obejrzeć w schronisku naszą benię i znają się na rzeczy, wiedzą jaka karma jest dla psa odpowiednia, chcą Sabinę jak najszybciej zabrać ze schroniska, bo uważają, że ona się tylko męczy w kojcu na słońcu, a u nich będzie mogła już pobiegać pod drzewkami. :) Pojedziemy z p.Anią i p.Jolą na wizytę poadopcyjną zobaczyć jak Sabinka szaleje po ogrodzie i jaka jest szczęśliwa! :) Jak już jutro będzie w nowym, kochanym domku to napiszę, a na wizycie poadopcyjnej porobię zdjęcia i wszystkim pokażę jaka Sabinka jest szczęśliwa! :) Quote
ANETTTA Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 dominika8460 napisał(a):Słuchajcie! Cudowna wiadomość! :) Dostałam niedawno telefon od p. Joli, że jutro do adopcji idzie nie kto inny, jak nasza kochana bernardynka Sabina! :) Będzie mieszkała w Parczewie w domu z ogrodem, nie będzie stała na łańcuchu, natomiast będzie sobie luzem biegała po posesji. Państwo byli obejrzeć w schronisku naszą benię i znają się na rzeczy, wiedzą jaka karma jest dla psa odpowiednia, chcą Sabinę jak najszybciej zabrać ze schroniska, bo uważają, że ona się tylko męczy w kojcu na słońcu, a u nich będzie mogła już pobiegać pod drzewkami. :) Pojedziemy z p.Anią i p.Jolą na wizytę poadopcyjną zobaczyć jak Sabinka szaleje po ogrodzie i jaka jest szczęśliwa! :) Jak już jutro będzie w nowym, kochanym domku to napiszę, a na wizycie poadopcyjnej porobię zdjęcia i wszystkim pokażę jaka Sabinka jest szczęśliwa! :) trzymam kciuki po cichutku !!!czekamy na dobre wiesci Quote
jostel5 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No i stało się.! :) Sabina jedzie właśnie do domu! Do samochodu wpakowała się podobno bez protestu ,a co dalej? Będę wiedziała za jakiś czas...! Quote
cavani Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Wspaniale :multi: Czekamy na wieści z nowego domu! Quote
stepelkaa Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 O Boże, ja też czekam na wieści, bo właśnie sobie myślałam, że by jej trzeba na dniach ponowić ogłoszenia a tu proszę ! :) Quote
sabina_ma_dom_102 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 dominika8460 napisał(a):Słuchajcie! Cudowna wiadomość! :) Dostałam niedawno telefon od p. Joli, że jutro do adopcji idzie nie kto inny, jak nasza kochana bernardynka Sabina! :) Będzie mieszkała w Parczewie w domu z ogrodem, nie będzie stała na łańcuchu, natomiast będzie sobie luzem biegała po posesji. Państwo byli obejrzeć w schronisku naszą benię i znają się na rzeczy, wiedzą jaka karma jest dla psa odpowiednia, chcą Sabinę jak najszybciej zabrać ze schroniska, bo uważają, że ona się tylko męczy w kojcu na słońcu, a u nich będzie mogła już pobiegać pod drzewkami. :) Pojedziemy z p.Anią i p.Jolą na wizytę poadopcyjną zobaczyć jak Sabinka szaleje po ogrodzie i jaka jest szczęśliwa! :) Jak już jutro będzie w nowym, kochanym domku to napiszę, a na wizycie poadopcyjnej porobię zdjęcia i wszystkim pokażę jaka Sabinka jest szczęśliwa! :)Witajcie wszyscy. Chce poinformować wszystkich że to właśnie ja adoptowałam Sabinke. Narazie poznajemy się, przyzwyczajamy się do siebie. Ale Saba to wspaniały wesoły psiak i straszliwy pieszczoch, wciąż domaga sie głaskania i drapania po brzuchu. Podwórko już jest jej, czuje sie u nas dobrze, biega jak szalona i nie pozwala nikomu zblizyc sie do posesji. Zamysł byl taki że bedzie spała w budzie ale spi sobie w domu, nie mialam serca pozwolic spac jej na dworze. Zabezpieczylismy ja przed kleszczami i czeka ją jeszcze odrobaczanie i szczepienie ale to za chwile, niech lepiej sie zaaklimatyzuje u nas. Niedlugo wstawie tu jej zdjecia zrobione juz u nas. Pozdrawiam wszystkich :) Quote
gosiaczek1984 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Co za cudowne wiadomosci,po cichutku weszlam z nadzieja,a tu taka niespodzianka Quote
jostel5 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ooooo....Ssbinkowy Domek się nam tu ujawnił!!! :) :) :) Witaj,Domku ,na Dogomanii!! :) Miło,że jesteście z nami-Sabina -Kruszyna miała szczęście w swoim psim życiu ,że właśnie u Was znalazła swoje miejsce na ziemi! :) Quote
sabina_ma_dom_102 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 I my sie cieszymy ze jest z nami :D :D Quote
dominika8460 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja również chciałabym serdecznie przywitać kochający Sabinkowyyy Domek! :) Bardzo się cieszę, że znalazł się taki, który Sabinkę będzie kochał i traktował jak członka rodziny. Jestem pewna, że Sabina jest i będzie tam baaardzo szczęśliwa... Dziękuję za podarowanie jej tak wspaniałego Domu. A zdjęć już nie mogę się doczekać! :) A ''Sabinkowy Dom'' jaki ma oryginalny nick! :) Quote
jostel5 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Nick najpiękniejszy na calutkiej Dogomanii!:loveu: Domku Sabiny-niełatwo jest wstawić tu zdjęcia...:shake: Jeśli będzie z tym problem-wyślij je do Dominiki: [email protected] lub do mnie : [email protected] ....:) Quote
Paulaabp Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Piękna adopcja! Powinna być wzorem dla innych! Czekamy na zdjęcia Sabci :) Quote
ANETTTA Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 cieszymy sie ze sabka ma dom a my byc może nowego dogomaniaka miłośnika benkowego Quote
Sara2011 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No i gdzie te obiecane zdjęcia Sabinki???? Czy wiadomo co u sunieczki? Quote
jostel5 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Na Fb...! :) Tu-Imageshack nie chce ze mną współpracować,niestety....:( Zaraz wstawię link....:) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553120211419468&set=pcb.553121951419294&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553121138086042&set=pcb.553121951419294&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553121851419304&set=pcb.553121951419294&type=1&theater Quote
Sara2011 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 jostel5 napisał(a):Na Fb...! :) Tu-Imageshack nie chce ze mną współpracować,niestety....:( Zaraz wstawię link....:) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553120211419468&set=pcb.553121951419294&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553121138086042&set=pcb.553121951419294&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=553121851419304&set=pcb.553121951419294&type=1&theater Oj, to nie wiedziałam. Niestety po otwarciu linka pojawia się komunikat "zawartość chwilowo niedostępna" :-(. Więc nic nie zobaczę. Mam nadzieję że Sabinka szczęśliwa. Quote
Recommended Posts