Jump to content
Dogomania

Starsi państwo przygarneli GROMADĘ zwierzaków ,wieś Mętków. CD.starego watku

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam zamówienie dla Państwa kotków na prawie 200zł, dodatkowo zamówiłam drapak, zabawki i kocyki.

Sama kupiłam i wyślę oddzielnie rękawiczki, skarpety za 83zł, ptasie mleczko, i kocyki, dołożę herbatę która jest u mnie, za wszystko wyjdzie ok. 320zł, za wszystko wzięłam z tego co dostałam od Danusi od Pandory która jest już za tm. 

Zdjęcie wkleję jutro 

Posted

Wysłałam Państwu wczroaj paczkę:

b52b854df6b48339gen.jpg

Fakturę mam z zooplus,a jednak jest na mnie:( na kwotę 195,40zł:

Polarowy kocyk dla psa i kota - 2 sztuki,

Megapakiet Felix 12x400g,

Felix Fantastic 48x100g,

Felix Sensation 24x100g,

Zestaw zabawek - 12 sztuk,

Mata do drapania Welle

Nie chce mi wejść z pdf, muszę chyba zrobić zdjęcie. 

W każdym razie paczka do Państwa powyżej kosztowała 122zł, herbata i sok ode mnie, dla kotów 195,40zł, wysyłka 20zł, to razem 337,40zł - zostało to opłacone z pieniędzy, które otrzymałam z wątku Pandorki która juz za tm:(

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Wysłałam Państwu wczroaj paczkę:

b52b854df6b48339gen.jpg

Fakturę mam z zooplus,a jednak jest na mnie:( na kwotę 195,40zł:

Polarowy kocyk dla psa i kota - 2 sztuki,

Megapakiet Felix 12x400g,

Felix Fantastic 48x100g,

Felix Sensation 24x100g,

Zestaw zabawek - 12 sztuk,

Mata do drapania Welle

Nie chce mi wejść z pdf, muszę chyba zrobić zdjęcie. 

W każdym razie paczka do Państwa powyżej kosztowała 122zł, herbata i sok ode mnie, dla kotów 195,40zł, wysyłka 20zł, to razem 337,40zł - zostało to opłacone z pieniędzy, które otrzymałam z wątku Pandorki która juz za tm:(

Super, mam nadzieję, że państwo ucieszą się z paczki. Wspaniała jesteś :)

• 3 months later...
Posted

Bardzo dziękuję Bakusiowej za paczkę z kocią karmą dla Państwa. Państwo zdrowi, no jak na swój wiek, ciśnienie w końcu się u pani ustabilizowało. Niestety pochowali jednego kotka, już staruszka. Jeden z psiaków ma 20 lat i ledwo chodzi, ogólnie to wszystkie zwierzaki - 7 kotów i 3 psy to same staruszki. 

• 4 months later...
Posted
20 godzin temu, bakusiowa napisał:

Zadzwoń koniecznie.

Wszystko w porządku, państwo zdrowi, zwierzaki też, choć u jednego kotka jest podejrzenie białaczki. Na razie mają zapasy karmy 

• 3 months later...
Posted
Dnia 5.01.2021 o 22:33, bakusiowa napisał:

Olena, zadzwoń i  zapytaj się co u nich i czego potrzebują.

Tak, w wolnej chwili zadzwonię, nawet na święta nie zadzwoniłam, jakoś tak smutno było bo spędzaliśmy bez starszej częsci rodziny, ech

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

U Państwa w porządku, zdrowi, zaszczepieni, mieli rodzinę na święta.

Mają obecnie 2 psiaki i 4 kotki

Super, że zadzwoniłaś. Czy potrzebują czegoś dla siebie lub zwierząt?

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

U Państwa dobrze, dzwoniłam z życzeniami świątecznymi. Mają 2 psiaki i 3 kotki ale też 7 kotów przychodzących, trochę dzikawych, dzikie które u nich przebywają mają ciepło w piwnicy i stodole. Pani martwi się o zdrowie swoje i męża i mówiła że córka nawet by wzięła rodziców z kotkami i psiakami, ale nie wie o tych przychodzących a nikt na tej wsi nie pomoże :(. 

• 11 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dzwoniłam do Państwa z życzeniami, są zdrowi, ale pani się i tak martwi, bo mąż już jest po 80-tce. Mają dwie starsze sunie i na tą chwilę 9 kotków przybłęd, które albo nocują w domu albo część dzikich w piwnicy ogrzewanej. Niestety większość ludzi tam, nie opiekuje się nawet swoimi zwierzętami.

Posted
Dnia 28.12.2022 o 13:45, Olena84 napisał:

Dzwoniłam do Państwa z życzeniami, są zdrowi, ale pani się i tak martwi, bo mąż już jest po 80-tce. Mają dwie starsze sunie i na tą chwilę 9 kotków przybłęd, które albo nocują w domu albo część dzikich w piwnicy ogrzewanej. Niestety większość ludzi tam, nie opiekuje się nawet swoimi zwierzętami.

Super, że zadzwoniłaś. Potrzebują pomocy?

• Like 1
  • 1 year later...
Posted

Dzwoniłam do Państwa w Święta, jakoś sobie radzą, zwierzaki mają u nich super opiekę. Ale znalazła się niedawno dobra osoba, która wspiera ich i słowem i darami, także odwiedzinami, ale na razie jesteśmy na pw. Jak będzie chciała to ma zaproszenie na wątek. Dobrze że Państwo mają teraz kogoś takiego.

• Like 1
  • 1 year later...