Jump to content
Dogomania

Starsi państwo przygarneli GROMADĘ zwierzaków ,wieś Mętków. CD.starego watku

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']to nie chodzi o badanie na holterze? zakładają ci czujniki na kadłubku i cąły dzień z tym łazisz, rejestruje ciągłą dzienna pracę serca.[/QUOTE]

Tak ,wiem ,że będzie miała zakładane,ale nigdy nie miałam z tym do czynienia i nie wiem jak to wygląda:)

[quote name='agusiazet']Serdecznie Wszystkim zdrowia życzę![/QUOTE]
Dziękuje .Przekażę.

Posted

[quote name='mestudio']Zaraz poszukam karmy dla kociaków i zamówię.
Może coś jeszcze? Jakaś sucha dla psiaków?[/QUOTE]

Może jakieś prezenty dla Państwa.... Idą wszak święta....
TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Zamówiłam 30 puszek Animonda Brocconis różne smaki. Koszt z dostawą 98,70. Jak dobrze pójdzie to do piątku dotrą puszeczki.[/QUOTE]
Dziękuję .Jak dojdzie ,dam znac.;)

Posted

[quote name='mestudio']Zamówiłam 30 puszek Animonda Brocconis różne smaki. Koszt z dostawą 98,70. Jak dobrze pójdzie to do piątku dotrą puszeczki.[/QUOTE]

Dziś puszki doszły. Bardzo dziekuję w Państwa imieniu i swoim równiez.
[quote name='mestudio']Zaraz poszukam karmy dla kociaków i zamówię.
Może coś jeszcze? Jakaś sucha dla psiaków?[/QUOTE]

Jesli można prosić dla piesków ,to tą karmę ,którą zakupiłas ostatnio.

Tez myśle o jakiejś paczce ,ale jak to zorganizować. Coś mogłabym dołożyć.

Posted

[quote name='Javena']Dziś puszki doszły. Bardzo dziekuję w Państwa imieniu i swoim równiez.

Jesli można prosić dla piesków ,to tą karmę ,którą zakupiłas ostatnio.

Tez myśle o jakiejś paczce ,ale jak to zorganizować. Coś mogłabym dołożyć.[/QUOTE]

Zaraz poszperam jaka to była karma i zamawiam :-).

Posted

[quote name='mestudio']Zaraz poszperam jaka to była karma i zamawiam :-).[/QUOTE]

[quote name='agusiazet']Ja wyślę Państwu paczkę świąteczną w połowie grudnia, same smakołyki dla ludzi, tylko muszę sprawdzić, czy mam ich adres![/QUOTE]

[quote name='arim']Ja podeślę też paczuszkę pod kątem Swiąt(mam już kawę bezkofeinową dla Pana ;) )[/QUOTE]

Bardzo wszystkim dziekuje.

Posted (edited)

[quote name='sleepingbyday']właśnie, co by sie przydało na święta?[/QUOTE]
Mysle ,że na Świeta ,to wszystko sie przyda. ;)

Edited by Javena
Posted

[quote name='sleepingbyday']np farbka do pisanek :-)?

chodzi o to, ca mają, albo tanio mogą mieć - po co się ma np mak do kutii dublować?[/QUOTE]
Nawet jak będzie farbka do pisanek ,to tuż ,tuz za Bożym Narodzeniem ,jest Wielkanoc::evil_lol: A tak poważnie ,wszystko moze sie przydac.Chocby środki czystosci ,bo wiem ,ze Pani Danusia bardzo narzeka.Jak banda wraca z podwórka ,to nie mogą nastarczyć myc. Mogą być jakies konserwy ,słodkosci ,kasza ,ryż ,makarony ,bo tego duzo zużywają.

Posted

[quote name='TZmestudio']Nie pytajcie się co jest im potrzebne bo nic nie odpowiedzą. Trzeba wczuć się w ich sytuację i samemu zdecydować.
Albo nic nie robić.

TZmestudio[/QUOTE]

tara rara. a potem będa mieć 20 płynów do podłogi i 1 konserwę miesną. pomagac warto racjonalnie. jakie to wczucie się w sytuację da mi wiedze, czego najbardziej brak?

javena, dzięki za konkretną wskazówkę. poprosze o państwa adres na pw, bo nie zapisałam nigdzie ostatnio.

Posted

Żeby nie było to zaglądam, nie piszę bo co będe po próżnicy bazgrać ;) Ok. ja oczywiście przygotuje paczuszkęmoże taką przed, przed świąteczną np. mydło, proszek do prania, szampon, generalnie chemia, może być ? Sprawdze jeszcze czy mam adres .

Posted

[quote name='sleepingbyday']tara rara. a potem będa mieć 20 płynów do podłogi i 1 konserwę miesną. pomagac warto racjonalnie.[B] jakie to wczucie się w sytuację da mi wiedze, czego najbardziej brak? [/B]

javena, dzięki za konkretną wskazówkę. poprosze o państwa adres na pw, bo nie zapisałam nigdzie ostatnio.[/QUOTE]

Napiszę wprost: BIEDA lub jak kto chce "bardzo skromne życie" mając bardzo skromną emyryturę/rentę, mając psy i koty za które wzięło się odpowiedzialność. SBD - nikt ci nie poda na tacy co można wysłać.
To są skromni ludzie mający mniej niż mało, którzy bardzo będą wdzięczni za WSZYSTKO, bo sami ich sobie nie kupią.