Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj poszłam do właścicielki Kamci żeby domówić szczegóły, bo dziś miałam transport, a ona stwierdziła, że jej brat właśnie kupuje dom jednorodzinny , był u nich i obiecał, że w takiej sytuacji jak dzieci mają alergie, zabierze Kamę do siebie. Pani popłakała się, ona kocha Kamę i też chce dla niej jaknajlepiej, kiedy stanęła w obliczu całkowitej rozłąki z nią, nie wyobraża sobie takiej sytuacji. Uświadomiłam ją, że ja już nie będę się angażować w sprawę Kamy, ale ona jednoznacznie stwierdziła, że brat ją zabierze na 100 procent, a póki co ona się nią będzie zajmować. Nie wiem dobrze, cz nie, ale jeśli to prawda, to lepiej dla Kamy, bo będzie wśród swoich. Powiadomiłam Panią z Warszawy, zaproponowałam jej przygarnięcie jakiejś bidy, może nawet z Białki, przeslę jej mailem jakies propozycje. Dzięki Iwop i gallegro za ogromny wkład pracy w znalezienie Kamie domu, no cóż, może nie ma tego złego co by......

Posted

Tak, tylko oni są w trakcie kupowania domu, tak mi powiedziała właścicielka. Póki co, Kama chodzi tylko spać do chłopa, ale on wie że jest monitorowany i chyba trochę się hamuje. Jak mnie widzi to ją głaszcze:evil_lol:

Posted

Mnie też, jeszcze wszyscy mnie obciążają tym problemem. Baba Kamy przyszła do mnie, żeby pomóc, teraz wolontariusz, który zna rodzinę lalki przyszedł z tym problemem, ludzie mają wiele lat psy, a potem nie wiedzą co z nimi zrobić.Z każdej sytuacji jest wyjście, ale najprościej zrzucić to na innych.