obiezyswiat75 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A jak z rozliczeniami stoimy? Były nowe wpłaty? Quote
Gabi79 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zaglądam do Ineczki. Doszłam do wniosku, że z wyróżnionych ogłoszeń jest większy odzew. Ja o Stefcię miałam wczoraj 3 tel. z Wrocławia Nie wiem czy to się sprawdza przy każdym psie, pewnie nie ma reguły Quote
Gabi79 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A jak się wyróżnia ogłoszenia?[/QUOTE] Dla Stefci robiła Halszka, wiem tyle, że płaci się smsem Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A jak z rozliczeniami stoimy? Były nowe wpłaty?[/QUOTE] WPŁATY: 1. dulska (dogo) 50 zł 2. asiek.I-g (dogo) 20 zł 3. Katarzyna W. 91,41 zł 4. Joanna P. 20 zł 5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł 6. bazarek kolejna kobietka (dogo) 110 zł Razem 691,41 zł WYDATKI: 1. Transport 250 zł 2. Odrobaczenie i odpchlenie 21 zł SALDO: 420,41 zł niedlugo bedzie trzeba od tego odjac (chyba cos kolo 15 kwietnia) za wyzywienie za pierwszy miesiac Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 to jest Zuczka, bede prosila oczywiscie o wsparcie na fb, byly wczesniej deklaracje pomocy: WPŁATY: 1. Pani Katarzyna K. 100 zł 2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie) Razem 150 zł WYDATKI: 1. Odpchlenie i odrobaczenie 21 zł SALDO: 129 zł to samo co u Ineczki, okolo 15 kwietnia odejmiemy od tego za wyzywienie Quote
obiezyswiat75 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Tak nieśmiało myślę, ze skoro są pieniądze, to może by Inkę wyciachać? Quote
zerojeden Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Podrzucę jutro nowe fotki dzisiaj nie dam rady...o nie chcecie drugi tekst o Ini Mini o kurcze... pomyślę coś... Z ciachaniem musimy się wstrzymać jak będzie ciepło dopiero bo nie mam gdzie jej przetrzymać kilka dnia po ciachnięciu bo mi inne suki pozjada w budynku wariatka jedna. Quote
zerojeden Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 "Inka to pies jakich wiele w schroniskowych boksach... zapewne dalej byłaby psem schroniskowym gdyby nie to że Inka to oszustka... Wolontariuszka która ją wypatrzyła była pewna że Inka to suczka w starszym wieku, spokojna i cicha...bo cały czas siedziała w budzie nigdy się nie udało jej zobaczyć w całej okazałości, zahukana przez inne psy nie wychylała nosa ze swojego azylu... w końcu padła decyzja że trzeba ją zabrać z tego kojca bo były obawy że większe i młodsze psy jej coś zrobią.... znalazł się dla niej dom tymczasowy 250km dalej...ku wielkiemu zaskoczeniu po wyciągnięciu jej z boku okazało się że Inka wcale nie jest stara.... w domu tymczasowym odżyła i nabrała wigoru... biega, szaleje, podskakuje to całkiem inny pies... gdyby nas nie oszukała to nie trafiła by do DT i dalej siedziałaby zapomniana wśród kilkuset innych psów... Czasem jednak warto oszukiwać :razz: Ini do ludzie jest cudowna, zero agresji tylko przytulanki, jest młodą sunią najwyżej kilkuletnią przed nią jeszcze wiele lat życia, tylko potrzebuje swojego człowieka i swojego kąta na świecie. Z psami dogaduje się bardzo dobrze natomiast nie toleruje suk i jest prowodyrem damskich bójek. Nie wiemy jak z czystością ponieważ obecnie niestety z braku miejsc mieszka w kojcu, ale jest bardzo pojętna więc wszystkie braki w wychowaniu szybciutko nadrobi przy odrobinie cierpliwości. Warunkiem adopcji Inki jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Sunie nie zostanie wydana ani do kojca ani na łańcuch...wiele w życiu przeszła więc teraz przyszedł czas na domowe pielesze." może być? Quote
kolejna kobietka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ciociu Halabajowko dobrze? Rozliczenie Inki: WPŁATY: 1. dulska (dogo) 50 zł 2. asiek.I-g (dogo) 20 zł 3. Katarzyna W. 91,41 zł 4. Joanna P. 20 zł 5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł 6. bazarek kolejna kobietka (dogo) 110 zł Razem 691,41 zł WYDATKI: 1. Transport 250 zł 2. Odrobaczenie i odpchlenie 21 zł 3. Wyżywienie za pierwszy miesiąc pobytu (14.04 - odciągane 14-ego kolejnego miesiąca) 135,00 zł RAZEM: 406,00 zł SALDO: 285,41 zł Quote
zerojeden Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Ciociu Halabajowko dobrze? Rozliczenie Inki: WPŁATY: 1. dulska (dogo) 50 zł 2. asiek.I-g (dogo) 20 zł 3. Katarzyna W. 91,41 zł 4. Joanna P. 20 zł 5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł 6. bazarek kolejna kobietka (dogo) 110 zł Razem 691,41 zł WYDATKI: 1. Transport 250 zł 2. Odrobaczenie i odpchlenie 21 zł 3. Wyżywienie za pierwszy miesiąc pobytu (14.04 - odciągane 14-ego kolejnego miesiąca) 135,00 zł RAZEM: 406,00 zł SALDO: 285,41 zł[/QUOTE] Wszystko się zgadza ;) Pytanie mam czy będziemy ją ciąć? Koszt u mojego weta to 300 zł za sunię większą niż 10kg. to cena już za wszystko opieka po zastrzyki kubraczek itp. Zastanówcie się na spokojnie a się dostosuję do Was. Quote
kolejna kobietka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ciociu Halabajowko moze udaloby sie zrobic kilka nowych foteczek Ineczce? moglibysmy ja oglosic :) Quote
obiezyswiat75 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ja bym ciachała a niezależnie od tego ogłaszała. Gdyby ktoś zmontował ogłoszenie, to wykupię jej pakiecik, na swój adres mailowy. Wtedy mogę opłacić wyróznienie, to podobno dużo daje. I to samo bym z Żuczkiem zrobiła, jak już mu ogłoszenia wygasną. Quote
kolejna kobietka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 ja moge zmontowac ogloszenie, ciocia Halabajowka wczesniej tresc podala, wiec moge to ujac w calosc :) ale foteczki naprawde przydalyby sie jakies wiosenne i takie na ktorych bardziej Ineczke widac, teraz ma takie glownie w biegu, widzialam foteczki innych psiakow na watku Halabajowki, ale sliczne zdjecia, moze ktos by mogl Ineczke przytrzymac i zrobic jej jakies z bliska fajne? chyba na to ciachanie ciociu nie mamy pieniedzy :sad: te co mamy starcza nam na 2 miesiace utrzymania tylko, a ciezko bedzie zbierac na psiaka, ktory okazal sie mlodym i zdrowym, a nie babinka jak myslelismy... pytalam sie toyoty czy by nie mozna bylo ze skarpety dogo na sterylke dostac, ale jak jest pod opieka fundacji to raczej nie :bigcry: Quote
obiezyswiat75 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ale wydawanie nieciachanej to ryzyko. Ja bym jej opłaciła tę sterylkę. Bo ja fanatyczką jestem wręcz. Quote
kolejna kobietka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 to tak jak toyota :lol: ale fakt ja też jestem ogromnie za sterylką... może ktoś jeszcze się dołoży? :modla: spróbuję na fb też poprosić Quote
Gabi79 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ale wydawanie nieciachanej to ryzyko. Ja bym jej opłaciła tę sterylkę. Bo ja fanatyczką jestem wręcz.[/QUOTE] [quote name='kolejna kobietka']to tak jak toyota :lol: ale fakt ja też jestem ogromnie za sterylką... może ktoś jeszcze się dołoży? :modla: spróbuję na fb też poprosić[/QUOTE] Zaglądam do Ineczki. Ja też jestem za sterylką Quote
zerojeden Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Zrobię zrobię nowe fotki postaram się jutro... dzisiaj dostałam 5 kociąt mikro małych takich z 10 dniowych :) Quote
kolejna kobietka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Super ciocia bardzo nam sie przydadza jakies fajne nowe foteczki i bedziemy mogly od razu niunie oglaszac :) oj to malutenkie szkrabiki :) Quote
obiezyswiat75 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Hałabajówka']Zrobię zrobię nowe fotki postaram się jutro... dzisiaj dostałam 5 kociąt mikro małych takich z 10 dniowych :)[/QUOTE] Jakis czas temu narzekałaś, że nie masz jak psów na koty sprawdzać - to już masz koteczki :) A tak poważnie to ja współczuję. Miałam na DT 5- nigdy więcej kociaków.... Ja mam dwa już podrośnięte i ledwo je ogarniam.... Quote
zerojeden Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ja też nie jestem kociara...ale te maluchy tylko śpią i jedzą i mruczą i są rozkoszne :) zrobiłam dzisiaj ponad 250 fotek Ince śwince jutro coś wybiorę i wstawię ale wieczorkiem bo rano mam jutro strylke kotki psotki. Quote
asiek.l-g Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 dołoże sie Ineczce do sterylki, wpłace ale dopiero za tydzień ( wypłata :sweetCyb:) Quote
Recommended Posts