Andzike Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Po ostatnim nawale tymczasów aikowo zapowiedziała minimum półroczny urlop wypoczynkowy :) Jak to zwykle bywa życie zweryfikowało jej plany w czwartek na drodze stanął jej ten oto przystojniak. Maluszek wygląda na zaniedbanego, boi się ręki, był bardzo głodny. Kotów się nie boi i nie zjada, w domu nie załatwia :) Jak to bywa w przypadku takich kurdupli uważa, że jest lwem i próbował sobie ustawiać aikowych chłopaków czyli Goldena i Pixela ;) Jest młodziutki, ma około roku. Oczywiście szybko ogarnął gdzie jest kanapa ;) Porównanie wielkości z kotem - jest mniejszy niż Placek... Edited March 16, 2013 by Andzike Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 (edited) Czego potrzebujemy? - DS - obecności na wątku i trzymania kciuków - zakupów na bazarku słoiczkowym, który się wkrótce stworzy - ogłoszeń :Rose: WPŁATY: 93zł - bazarek książkowy 10zł - Jostel5 52zł - bazarek słoiczkowy :mdleje: WYDATKI 80zł - odrobaczenie, szczepienie na wściekliznę i wirusówki 50zl - kastracja 25zl - pieniądze dla Nutusi za benzynę zużytą na przed/a Na koncie Bobika jest [SIZE=3]0zł :loveu: Edited March 5, 2013 by Andzike Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru :) Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 wiosenka napisał(a):Jestem pierwsza? Jesteś :) Witamy, rozgość się :) Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 wiosenka napisał(a):Słoiczki chcesz ;)? Na razie mamy sporo - moje dziecko od prawie dwóch miesięcy systematycznie je opróżnia ;) Ale dzięki! Quote
aikowo Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jestem i ja :) Właśnie wróciliśmy od weta. Bobik jest rocznym psiakiem w prawie mikropsiejskiej wadze 5,600 :)kg Jak się trochę upasie to będzie ważyć 6 kg :) został odrobaczony i zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki. Rachunek 80 zł Bardzo był dzielny i tylko raz obwarczał weta. W samochodzie po chwili euforii kładzie się i idzie spać. Ładnie chodzi na smyczy bez ciągnięcia. Pies ideał. :) Quote
Pyrdka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 I ja przydreptałam do Bobiśka. Fajny z niego chłopak:lol: Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Aikowo, przelałam Ci pieniądze za dzisiejszą wizytę :) Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Ile będzie kosztować obcięcie jajek przystojniakowi? Pyrdka, fajnie, że jesteś ;) mam nadzieję, że Akrum też wkrótce pojawi się na dogo i zajrzy tu do nas :) Quote
aikowo Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Kastracja będzie kosztować ok 80 - 100 zł jeżeli odbędzie się bez komplikacji :) Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 aikowo napisał(a):Kastracja będzie kosztować ok 80 - 100 zł jeżeli odbędzie się bez komplikacji :) No to i tak musimy wesprzeć się bazarkiem, tym bardziej, że jeszcze Placka czeka wizyta u ortopedy :) Quote
Juldan Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 I ja jestem :) Wiecie że jakby co trzeba mi tylko tekst i zdjęcia dać ;) Andzike napisał(a):No to i tak musimy wesprzeć się bazarkiem, tym bardziej, że jeszcze Placka czeka wizyta u ortopedy :smile: Andzike a masz coś na bazarek? Quote
malagos Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jak pinczerowate, to ja jestem :) Choć ostatnio mam szczęście do innych "ras", jak border collie i australian catle dog (czy jakoś tak) :p :diabloti: Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Juldan napisał(a):Andzike a masz coś na bazarek? Juldanowa, dzięki! zawsze można na Ciebie liczyć :) Mamy fanty na bazarek - książki, drobiazgi i słoiczki made by aikowo :) Malagos - witamy :) Quote
aikowo Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Juldanowa dziękuję, pstrykne jeszcze kilka zdjęć pokazujących te OCZY :) i porównanie do chyba zapałek bo on naprawdę mały :) Quote
aikowo Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 malagos napisał(a):Jak pinczerowate, to ja jestem :) Choć ostatnio mam szczęście do innych "ras", jak border collie i australian catle dog (czy jakoś tak) :p :diabloti: To witaj w klubie - pinczerowate to nie moja stylówa :) Ja lubię duże i kudłate i przede wszystkim duże :) Quote
jostel5 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Fajna "bestia"! ;) Takie malizny domy znajdują w mig,więc i Bobik pewnie miejsca u Aikowo długo nie pogrzeje...! Na kastrację jakiś grosik niedługo wrzucę ... Quote
aikowo Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dziękuję pięknie Jostel :) I mam nadzieję że Twoja przepowiednia się spełni - Borka sterczała u mnie 7 miesięcy ... no ale ona była serdlem 12-15 kg :) Quote
Andzike Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Jostel, dzięki :) Aikowo, jak tam bazarkowe zdjęcia ? :siara: Quote
Andzike Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Serdecznie zapraszamy na słoiczkowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239821-Na-ostro-i-s%C5%82odko-paprykowo-i-dyniowo-dla-tymczas%C3%B3w-aikowo-do-24-02-g-22! Quote
Andzike Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Jak Bobik zniósł pierwszy dzień samotności? :) Quote
Recommended Posts