Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieści z dzisiaj-troche lepsze...

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]"WCZORAJ NA KOLACJE LUSIA ZJADŁA NIEWIELE.....ALE ZJADŁA ZA TO DZIŚ RANO NA SNIADANKO WPAŁASZOWAŁA DUŻA PORCJĘ ZMIELONEJ WOŁOWINKI Z ŻÓŁTECZKIEM."[/FONT][/COLOR]

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#000000]szukają psów, może przypadkiem ktoś coś wie? [/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/1424361877794586/?previousaction=join&source=1[/URL]

Posted

z dzisiaj z fb
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]DZIS LUSIA NAPĘDZIŁA NAM STRACHU. WPADŁA W HIPOGLIKEMIĘ. EWA ZADZWONIŁA SPANIKOWANA .... Z NERWÓW ZAPOMNIAŁA CO ROBIĆ. PO ZMIERZENIU CUKRU WYNIK...46. LUSIA DOSTAŁA CUKIER Z CZYMS SŁODKIM...DOCHODZI DO SIEBIE. LUSIEŃKO NIE RÓB TAK WIĘCEJ. PLISSS"[/FONT][/COLOR]

Posted

Według rozliczenia-Lusia jest na +366zł...ale...hotelik nie opłacony, w poniedziałek jedzie do weta...więc...ech...znów będzie zadłużona po same ucholki...

Jeśli mam komuś gdzieś potwierdzić wpłatę-proszę, przypomnijcie mi, bo jak wiadomo-skleroza nie boli...

Posted

...przed chwila zalogowałam się na fb...złe wieści :(
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Walczymy o Lusię, przez cieczkę Lusi skrajnie skacze cukier..od wysokich wartości do niskich, wtedy podajemy jej leki itp, by to ustabilizować, jeśli cukier jest w normie sunia ma dobry humor itp. Ale do tego jeszcze chyba się zaziębiła.Dostała antybiotyk. ROZWAŻAMY JUŻ MOCNO CZY LUSI NIE POMÓC, JEŚLI STAN SIĘ NIE USTABILIZUJE..CZEKAMY DO JUTRA, NA RAZIE JEST USTABILIZOWANA..."[/FONT][/COLOR]

Posted

zmieniony jest tez tytuł wydarzenia....

[URL="https://www.facebook.com/events/449075085201755/?source=1"][B]WALKA O LUSIĘ. CIECZKA SPOWODOWAŁA SKRAJNE SKOKI CUKRU, STOIMY I CO CHWILA MIERZYMY[/B]
[/URL]

Posted

[quote name='Olena84']O kurcze, oby wszystko bylo w porzadku, skacze cukier tak po prostu czy sunia cos je?[/QUOTE]
nie ma o tym żadnego info...ale jeszcze sprawdzę dla pewności

Posted

Nie potrafię napisać...przekopiuję wpisy innych z fb...

Gosia F:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Piszę a łzy leją mi się strumieniami...Lusia odchodzi...za moment dostanie humanitarną pomoc by mogła przejść za TM...więcej nie dam rady napisać...:((((((((((((((((((([/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]((((((((((((((((((((((((([/FONT][/COLOR]

Posted

Kasia Ś-Ł

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Wszyscy daliśmy Lusi 10 miesięcy wspaniałego życia, była kochana, głaskana i przytulana. Pies nie liczy czasu, dla Lusi jej aktualne życie było jedynym znanym. Odchodzi, bo cierpi. I Ewa jest z nią.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Usunęłąm post jednej Pani, która napisała, że to draństwo, że Was informujemy o naszej decyzji.... Podobno to granie na emocjach - droga Pani - draństwem jest pisanie w ten sposób.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Na niczym nie gramy, informujemy ludzi, którzy kibicowali Lusi przez te miesiące, bo czujemy, że mamy taki obowiązek. Proszę nas nie obrażać.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Teraz wszyscy płaczemy, bo Lusia dziś odejdzie.... Jeśli nie potrafi Pani płakać to proszę choć nam płakania nie utrudniać.[/FONT][/COLOR]

Posted

Teresa K
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Przepraszam , wiem że zrobiłyście to co słuszne i dobre, wiem że nie jest łatwo podejmować takie decyzje. Lusia gdziekolwiek jesteś, przytulam i głaskam biedny łepek. Dzięki Wam za to że mogła poznać też ludzką stronę człowieka[/FONT][/COLOR]