Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terra']Jaka słodka Lusia.
Kły ma starte, czy spiłowane?
Jeśli była gdzieś o tym mowa, to przepraszam, nie doczytałam.[/QUOTE]
Nie wiem, ale dopytam :)
Wam też tak dogo muli? czy to mi już lapek z gorąca zdycha?

Posted

Bazarek dla Fafika i Lusi zakończony.
Udało się zebrać 71,40 zł. z czego połowa czyli 35,70 zł. jest dla Lusi, druga połowa dla Faficzka.
Czy kaskę przelać na konto podane na początku wątku?

Posted

[quote name='terra']Bazarek dla Fafika i Lusi zakończony.
Udało się zebrać 71,40 zł. z czego połowa czyli 35,70 zł. jest dla Lusi, druga połowa dla Faficzka.
Czy kaskę przelać na konto podane na początku wątku?[/QUOTE]
dokładnie tak-w tytule wpłaty wpisz nazwę bazarku i swój nick-jak tylko pojawi sie rozliczenie konta Lusi to potwierdzę na wątku bazarkowym :)

Posted

kopiuję z fb
[SIZE=4][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WPŁATY ZAKTUALIZOWANE[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LUSIA CHWILOWE ZABEZPIECZONA W VETORYL, ALE KONTO LUSI, PO OPŁACENIU SIERPNIOWEGO HOTELIKU - PUSTE![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]ZOSTAŁO 28 ZŁ I DODATKOWO LUSIA MA SPORY DŁUG W LECZNICY.....

[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

A Lusia-dzielnie walczy z upałami, najchetniej całe dnie by buszowała na dworze-ale jej po słońcu nie bardzo wolno brykać... więc awanturuje sie w domku :)
Dzisiaj znów miała bardzo wysoki cukier-glukometr oszalał-a po niej nawet nie było tego widać-mordka ucieszona od ucha do ucha, pełna ochota do życia :)

Posted

[quote name='Hope2']kopiuję z fb
[SIZE=4][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WPŁATY ZAKTUALIZOWANE[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LUSIA CHWILOWE ZABEZPIECZONA W VETORYL, ALE KONTO LUSI, PO OPŁACENIU SIERPNIOWEGO HOTELIKU - PUSTE![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]ZOSTAŁO 28 ZŁ I DODATKOWO LUSIA MA SPORY DŁUG W LECZNICY.....

[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
Nadzieja, że coś się znowu zbierze z fantów w nowym bazarku który zrobi agusiazet:)

Posted

[quote name='Hope2']A Lusia-dzielnie walczy z upałami, najchetniej całe dnie by buszowała na dworze-ale jej po słońcu nie bardzo wolno brykać... więc awanturuje sie w domku :)
Dzisiaj znów miała bardzo wysoki cukier-glukometr oszalał-a po niej nawet nie było tego widać-mordka ucieszona od ucha do ucha, pełna ochota do życia :)[/QUOTE]
To dobrze ,że nie odczuła tego...

Posted

[quote name='b-b']Nadzieja, że coś się znowu zbierze z fantów w nowym bazarku który zrobi agusiazet:)[/QUOTE]
A może cegiełkowy zrobić?

Posted

[quote name='ewu']A może cegiełkowy zrobić?[/QUOTE]
Ewu kochana-już drugą turę cegiełek wypuściłam (co prawda dla Lusi zawsze 50%) ale ruch marny-pewnie cioteczki urlopują się-no i jest przecież w prawie każdym domu dodatkowy wydatek-szkolna wyprawka dla dzieci...

Posted

Przyślij konto. Ja teraz mam trzy psy w hoteliku i dwie tony deklaracji i dlatego za wiele nie mogę ale dla Lusi wyskrobię jakąś kasę:)