Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika .']Trzymajcie kciuki za Kalę :multi: :happy1: Jutro ma wizytę potencjalnego nowego domku , jak się spodoba to zostanie Kielczanką :razz:[/QUOTE]

A docelowo w przyszłości tarnowianką ;)

Posted (edited)

[quote name='eliza_sk']A docelowo w przyszłości tarnowianką ;)[/QUOTE]

Tak ? To tego już nie dosłyszałam , szum był w aucie ;)

Edited by Monika .
Posted

Nie dzwonił ale mam jeden nieodebrany, zaraz oddzwonię może to od niego
Dzwoniła za to baba która chciała maluszka do budy i kojca i cytuję" miałby się bawić z dziećmi bo tam jest 3 dzieci", a jak się stawiała jak jej powiedziałam , ze nie znam nikogo kto jej wyda szczeniaka do budy i kojca, że czemu , że jak to, a ja jej na to , że niech sobie swoje dziecko do kojca wsadzi to zobaczy dlaczego...

Posted

[quote name='Monika .']Trzymajcie kciuki za Kalę :multi: :happy1: Jutro ma wizytę potencjalnego nowego domku , jak się spodoba to zostanie Kielczanką :razz:[/QUOTE]

Trzymamy z całych sił!

Posted

Też tak tłumaczę ludziom jak np chcą jakiegoś łysolca do budy - pan rozbierze się do majtek, zamieszka w tej budzie zimą przy -20 i jak pan przeżyje tak tydzień, to możemy pogadać ;)

Posted

[quote name='eliza_sk']Też tak tłumaczę ludziom jak np chcą jakiegoś łysolca do budy - pan rozbierze się do majtek, zamieszka w tej budzie zimą przy -20 i jak pan przeżyje tak tydzień, to możemy pogadać ;)[/QUOTE]

Ludzi są bezmyślni...

Posted

Kalunia już po wizycie państwa chętnych na nią :). Wizyta wypadła moim zdanie bardzo dobrze ;). Na początku Kalunia była troszkę spięta nową sytuacją i obecnością tylu obcych dla niej osób . Ale po spacerku przekonała się do nich . Państwo bardzo fajni , Kala miałaby u nich super :lol:. Mają myśleć i po świętach dadzą odpowiedz . Państwu spodobała się również Funka – labka w wersji jamniczej ;) Kala została wymierzona w celu kupienia jej wyprawki -więc myślę że to jednak TEN DOM :multi:

Posted

Tak, poprosiłam już o pa, po Świętach ma się odbyć wizyta i mały by pojechał...To jak się uda będzie z mamą w jednym mieście:) a ja jadąc do rodziców po drodze mogę kiedyś wstąpić i zrobić poadopcyjną ;) jestem bardzo ciekawa na jakie pieski maluszki wyrosną.
Wesołych Świąt kobietki, dużo miłych chwil spędzonych z naszymi zwierzami!

Posted

ale fajne fotki:)
Wczoraj miałam telefon o Rossa, ale Pan się chciał jeszcze zastanowić. Dzisiaj dzwoniła dziewczyna przekierowana, przez Elizę porozmawiałyśmy, wydaje się bardzo ok, ale cięko nam się umówić na pa wcześniej niż za 2 tyg ( ja w tyg tak daleko nie podjadę to jest prawie w Krzeszowicach zupełnie drugi kierunek ode mnie i po pracy nie jestem w stanie obrócić po Rossa do mnie i podjechać do nich i jeszcze wrócić czymś do mnie) a w następny weekend Pani ma zajęcia na studiach i nie może. Wstępnei umówiłyśmy się za 2 tyg, przy czym Pani powiedziała , że porozmawia jeszcze z resztą rodziny i będziemy w kontakcie. Ogólnie dom ogrodzony, jeden duży pies w budzie ale biega po ogrodzie luzem, mieli mniejszego w domu ale im odszedł już ze starości, mają jeszcze 2 koty, dom ogrodzony. Kastracja, procedury wszystko ok.
A przed chwilą zadzwonił ten Pan z wczoraj, że się zastanowili, że mają kilka pytań, porozmawialiśmy, Pan bardzo ok, i są zdecydowani na niego na 100%. Kastracja, procedury adopcyjne na wszystko zgoda, Domek z ogródkiem, ogrodzone. Ross ma mieszkać w domu. Są pięcioletnie i siedmioletnie dziecko. Pan wydaje się słuchający, chcący się dowiedzieć jak najwięcej o wychowaniu itp. Dom w Trzebini.
Więc nie wiem co robić teraz. Bo z tą Panią to w sumie tak stanęło na wstępnej pa, nie wiadomo na 100%, a ten Pan zdecydowany na 100% i czeka bardzo na pa...
Czy mamy kogoś z Trzebinii do pa? coś mi się kojarzy hanek z OTOZ Animals? A może Eliza masz kogoś znajomego?

Posted

no to się wszystko ładnie układa. Zeby tylko domki były fantastyczne. Trzymam kciukasy. A ostatnie zdjęcie Kali i wilczycy(wnosze po ubranku) po prostu bossssskie:loveu:

Posted

[quote name='eliza_sk']Gubię się już :) Tarnów - aktualny ?

Trzebinia - hmmm hanek już nieaktywna chyba. Ale mam tam wydanego psa i mogłabym porozmawiać z panią Agatą od Brusa.[/QUOTE]

O to dobrze by było gdyby ktoś doświadczony w Trzebinii dom sprawdził, ale jak nie to się umówię na sobotę i podwiozę go sama pociągiem, zobaczę na miejscu wszystko.
Tarnów aktualny, dziewczyny z OTOZ maja sprawdzić dom na dniach i będę się umawiać na odbiór małego jak wszystko będzie ok.