AlfaLS Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Tobciu, podeślij konto. Wpłacę grosik na pomnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jola&tina Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Pani Emilko, dziękujemy ❤️ Tobciu, prześlij mi też konto - będę przelewać na pomnik po trochę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo37 Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Poproszę o numer konta na mail [email protected]. Dogo nie działa na komputerze a w telefonie też może za chwilę przestać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Dzień dobry, zgodnie z prośbą numery kont wysłałam. Dziękuję. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Dnia 11.09.2023 o 20:00, tobciu napisał: Dzień dobry, zgodnie z prośbą numery kont wysłałam. Dziękuję. 🙂 Ja też chcę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pani Emilka na urodziny Pana Mariana posprzątała u Pana. Dziękujemy. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfaLS Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 A nie ma już podstawki z pieskiem? Moja wpłata z 20-tego września nie doszła? Coś pomieszałam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Dnia 25.09.2023 o 10:13, AlfaLS napisał: A nie ma już podstawki z pieskiem? Już jakiś czas temu zniknęła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfaLS Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Dnia 25.09.2023 o 10:13, AlfaLS napisał: A nie ma już podstawki z pieskiem? Moja wpłata z 20-tego września nie doszła? Coś pomieszałam? A co z wpłatą? Bo nie wiem czy wpłacać jeszcze raz... Już dopatrzyłam :). Nie wpisałam na przelewie, że to ja :). Powinnam napisać AlfaLS - na pomnik P. Mariana a napisałam Przelew - pomnik p. Mariana... :))). Bardzo przepraszam za zamieszanie i proszę o poprawienie :). Dnia 27.09.2023 o 11:32, b-b napisał: Już jakiś czas temu zniknęła. Bardzo szkoda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Dnia 27.09.2023 o 12:03, AlfaLS napisał: Nie wpisałam na przelewie, że to ja :). Powinnam napisać AlfaLS - na pomnik P. Mariana a napisałam Przelew - pomnik p. Mariana... :))). . Też w tytule nie wpisałam b-b :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Hej. Jutro wstawię zdjęcia. A dziś tak na szybko daję znać, że przed Wszystkimi Świętymi Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana, wstawiła świeczki i kwiatek. Dziękujemy pięknie. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. U Pana Mariana na Wszystkich Świętych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pani Emilka posprzątała w weekend u Pana Mariana. W święta jeszcze zapali wkłady. Dziękujemy Pani Emilko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted January 22 Share Posted January 22 Dzień dobry Wam, wszystkiego dobrego w 2024 roku. Dziękuję Wam, że tyle lat jesteśmy tutaj razem. ❤️ Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted April 2 Share Posted April 2 Dzień dobry Wszystkim. Składam po czasie serdeczne życzenia świąteczne. A dziś - po prostu wiosenne. Przed świętami Pani Emilka ogarnęła u Pana Mariana. Wstawię zdjęcie, tylko odnajdę kabelek do telefonu, który gdzieś mi się zawieruszył. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted May 4 Share Posted May 4 Postaram się w maju coś podrzucić na sprzątanie i pomnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted August 19 Share Posted August 19 Dzień dobry Wszystkim. Przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts